Anasayfa
26 Ağustos 2022, 10:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Boğmak, boğulmak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Boğmak, boğulmak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Boğmak, boğulmak tabiri
Bir kimse rüyada boğulduğunu görse, kendisine yüklenen emanet ve velayetten dolayı muzdarip olur. Boğulması, boğucu bir hastalıktan dolayı ise, zulmen kazandığı şeyle azap edilmesine delalet eder. Eğer boğacak ip kendisini fazlaca sıkmışsa, o kimse o emanet ve velayetten menfaatlandığı şeyin bedel ve ücretiyle aranır. Eğer boğulmadan ölürse, o kimse muzdarip ve fakir olur. Eğer öldükten sonra dirilmiş ise, fakir olur ve Allah Teala (C.C.) Hazretleri onun bedelini verir ve zengin olur. Kendisine zulmeden kimseye zafer bulur.Bir kimse kendisini asarak boğduğunu görse, üzüntü ve kedere ve o kimsenin evinde ve kendisini asıp boğduğunu gördüğü yerde ikamet etmemesine delalet eder. Boğmaca hastalığına yakalandığını gören kimsenin evinin rahat veyahut han ve dükkanı muattal bırakmasına delalet eder. bazen da kendisini boğmak, borç ile aranmaya ve sıkıştırılmaya delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada bebeğin konuştuğunu görmek

Cevap: Rüyada Boğmak, boğulmak görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada boğulduğunu görmek birileri tarafından size bırakılan bir emanetin size çok ağır geldiğine ve bu emaneti taşıyamaz duruma gelecek olduğunuzdan dolayı en kısa zamanda emaneti gerçek sahibine vermeniz gerektiğine işaret eder.


Rüyada boğulmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda arkama biri yaklaşıp beni boğuyordu. Arkamdan beni boğuyordu. Ama onu görmedim. Sadece gölge gibi gelip boğmaya başladı.

Okudunuz mu?  Rüyada başına tuz dökülmesi ve şeytan kovalamak ve şeytanın yüksek kayalıklardan düştüğünü görmek

Cevap: Rüyada Boğmak, boğulmak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüya başkaları tarafından size dokunacak olan bazı zararlara ve sıkıntılara tabir edilir. Ama Allah’ın izniyle bunlar geçici olacaktır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm.rüyamda bir oteldeydik yanımda kuzenlerim vardı ve birlikte yüzme havuzuna gidiyorduk üstlerimizi değiştikten sonra havuza girecekken kurbağa vardı baya büyük ve renkliydi zıplıyordu etrafta biz kurbağa gelmesin diye sağa sola kayıyorduk kurbağa sandalyemin altında dolanıyordu adamlar kurbağayı yakalamak için bir alet getiriyorlar yakalıyorlar ama kaçıyordu abim ezmeye çalışıyordu ama olmuyordu.kurbağa yanıma geliyordu duruyordu bende kurbağayı yakalıyordum adamlara veriyordum sonra abimle havuza atlıyorduk yarış yapacaktık önümüzdekileri geçmesi için bekledik ve yarışa başladık ben bir adama çarptım su yüzüne çıkacakken adam beni tutup boğuyordu kurtulamıyordum tam boğulacakken kendimi rüyadan uyandırıyordum baya korkmuştum

Okudunuz mu?  Rüyada Eski Yaşadığın Yeri Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Kişiliğinizi yansıtan bir rüya olduğu gibi hayatınızda yeni bir dönüm noktası olmasını istediğiniz zaman dilimini de gösterir. Sizin bir çok konuda marifete sahip olduğunuzu, zaman çok iyi kullanıp eğlenceye, arkadaşlarınızla güzel vakit geçirmeye odaklandığınızı, yeni kararlar vererek hayatınızdaki bazı şeyleri değiştirmeye yönelik adımlar atmaya delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada balık görmek ne demektir?

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam. Rüyamda şehir meydanında lavaboya girmek istiyorum. Megersem orda fuhuş gibi kötü işlerle uğraşıyorlarmis. Başında da tesettürlü bir kız oturuyor. Lanet olsun sana cehennemde yan diyorum. Bağırarak cikiyorum. Sonra çok pişman oluyorum. Aklıma abese süresi ilk 3 ayet meali geliyor. ” suratını astı yüz çevirdi. Çünkü ona gözü gormeyen biri gelmişti. Sen nerden biliyorsun belki o arinacakti.” Keşke düzgün konussaydim diyorum. Sahile yürüyorum deniz çok şiddetli olmasına rağmen yüzmeye giriyorum. Bir yandan istiğfar çekiyorum. Bir müddet aciklara doğru denizin içinden yüzüp bogulacak gibi oluyorum zar zor sahile doğru yüzüp kendimi kurtarıyorum. Sahilde yakın bir arkadaşım var. Çok su yutmadin değil mi diyor. Bir ağacın altına oturuyoruz. Vurgun yemiş olabilirsin bu kremi sür çok iyi diyor. Ben de verdiği kremi sürüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Bulut görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan hayırlıdır. Başta karşılaşacağın zorluklar ve bu zorluklar nedeni ile kısa bir dönem de olsa duygusal anlar geçirsen bile ardından sana çok iyi gelecek yolların açılmasına, özellikle ilim irfan yolunda açılacak kapıların sana olan faydasını göstermektedir. Rüyan aynı zamanda ahlakının güzelliğine ve bunun üzerine düşmen dolayısıyla daha da güzelleştirmeye, saf, temiz duygu ve düşüncelere sahip olacağın gibi dini bütün bir insan olarak da yaşayamaya çalışacağına işarettir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Bela Okumak

rüyada boğmak, İmam nablusi rüyada cocuk bogarak oldurmek, rüyada abim beni boguyordu

Bu kategoride yer alan Rüyada Bit görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Boğmak, boğulmak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.