Anasayfa
21 Aralık 2023, 17:39
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ayı Görmek (imam nablusi)

Rüyada Ayı Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AYI

Rüyada ayı görmek, belaya, kötü kimseye, esaret ve hapse delalet eder. Ayı şiddet ve kuvvetli olmayan delil ve düşmanlığında hileye başvuran namert bir hırsızdır. Ayı görmek, yolculuğa da yorulur. Beyaz ayı kazançlı bir işe, siyah ayı ise evde bir tatsızlık olacağına işarettir.

Rüyada ayı görmek, aynı zamanda ahmak ve düşünceden yoksun düşmanla yorumlanır. Ayıya bindiğini gören, devlet tarafından bir menfaat görür. Rüyada ayı eti ve derisi düşman malı; ayı sütü ise korku ve endişe ile tabir olunur.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Ayı Görmek (imam nablusi)

mumsema
< Ayıya bindiğini gören, devlet tarafından bir menfaat görür. >
Rüyada AYI görmek hayra alamet değil… Rüyada ayı görecekseniz mutlaka sırtına binin:)


Yanıt: Rüya Tabiri: Rüyada Ayı Görmek (imam nablusi)

ehli-sunnet
< mutlaka sırtına binin >
Ağzına Atlasak Ayının


Soru: Rüya Tabiri: Rüyada Ayı Görmek (imam nablusi)

darkmetter
peki rüyada bu ayını sizi koruması ne anlama gelir


Hoca
Rüyada Ayı Görme tabiri


imam
< peki rüyada bu ayını sizi koruması ne anlama gelir
>

Rüyada ayı görmek iyi değil ama korumasını bulamadım


@_gül_@
rüyamda ayı beni ve eşimi kovalıyordu ve çok zor kaçmıştık.
peki bu neye yorumlanır

Okudunuz mu?  Rüyada Ay Üstünde Arapça Yazı Görmek

Şema
rüya tabirleri ayı görmek

RÜYADA AYI:Zorluklarla ve sıkıntılarla karşılaşacağınız anlamına gelir.Bir kadın için bu rüya, yeni düşmanlara sahip olacağının ve bazı zorlukların oluşacağının işaretidir. Bir ayı öldürmek, sıkıntılardan kurtulacağınız anlamına gelir.


Kayıtsız Üye
Peki rüyada ayi ile bogusuyorum ve kazaniyorum. Bunun anlami bela veye nusibet gidecek anlaminami geliyor


arifselim
Evet kardeşim sizinde içinize doğduğu gibi ayı ile olan mücadelede galip gelmek düşmana galip gelmeye tabir edilir. Hayırlı bir rüyadır sizin için.


Kayıtsız Üye
Rüyada ayı yanımda korkmuyorum hatta et yedirtiyorum. Ama ben ayının belasından bana bir şey yapamayacağını kesin biliyorum.bu nedir acaba.?ayı gibi rüya. .:)


arifselim
Merhaba. Rüyada ayı rakip anlamındadır. Bazende iyiliğinizi istemeyen bir kadına tabir edilir. Kendi ellerinizle beslediğiniz ama iyiliğinizi hiç istemeyen birisine de işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda piknik tarzında bir yerdeyim ailemle birlikte yerde oturuyorum ve sonra insanlar bağırmaya flan başlıyo diyorlar işte ayı geliyor kaçın. Herkes bir yere kaçıyo bizimkiler bana diyorlar kaç diye sonra ben ayıya bakıyorum ve 30 40 yaşlarında bir köylü kadının peşinden koşuyor. Sonra kendi kendine kaçmama gerek yok diyorum ve sonra kadın bana doğru koşuyor ve ayıda üstüme geliyor sonra etraftaki 4 5 tane adam ayıyı kovalıyorlar.sonra kadının kocası erkek kardeşimin yanına yaklaşıyo ve inşAllah senin sevdiğin kadın bir ayıya aşık olmaz diyor. Gerçekten bu rüyadan çok etkilendim ve o kadının koşarkenki çaresiz bakışları aklımdan gitmiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Ateşlenmek (imam nablusi)

arifselim
Farklı yorumları olmakla beraber genel bir manada, yakın zamanda yaptığını bazı hatalardan dolayı insanlar tarafından eleştirileceğinize, toplum tarafından hor görülmeye veya günah işlemeye yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda bir bahçede küçük ayılar gördüm insan gibi hareket ediyorlar, masalarda insanlarla birlikte yemek yiyorlardı. Hatta biri insanları karşılıyordu. Sonra bir binanın merdivenlerindeyim, ışık yok merdivenler sprial şeklinde dönerek iniyoruz büssürü insan var indikçe karanlıklaşıyor ama yerin altına indikçe göğün üstünde bir bahçeye çıkacakmışız. Fakat ben birilerinin bomba patlatacağını öğreniyorum bir kadından şüpheleniyorum ona kızıyorum ama dilini anlamıyorum. İndikçe sıkıntı basıyor yukarı geri çıkıyorum. Siyah bir kapıya denk geliyorum. Önünde bir kaç kişi tartışıyor geri çıkmak istediğimi söylüyorum o kapıyı açıyorlar. O kapı binanın içine açılıyor, bir iş yeri gibi çalışan insanlar var ve ortam bembeyaz. O binanın içinde amcamı görüyorum ama ona gözükmemeye çalışıyorum. Merdivenleri buluyorum yukarı çıkıyorum yine aynı yerdeyim. Sonra başka bir merdiven arıyorum. Bi odada cam açık yanında bir kız bir kıza burdan çıkmanın yöntemini anlatıyor. Elinde tepsi var içinde cıvık bir dışkı. Kız tepsinin bir yerine dokunuyor tepsi uçuyor ve ben de tepsiyi kenarlarından tutuyorum beni camdan aşağıya uçuruyor ve bir sahile indiriyor. Rüyamın anlamı var mı?

Okudunuz mu?  Rüyada Ameliyat Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüyan berrak ve açık bir rüya değildir. Çok fazla şeyin görüldüğü bu tür karmaşık rüyalar tabir edilmez. Bir rüyanın tabir edilebilmesi için çok berrak bir rüya olmalıdır. En doğrusu ise, Allah’a havale ederek hayırlısını istemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm,
Rüyamda iki üç kişiyle birlikte ormanlık çok güzel bir alandayız ama o kişilerden biri annem diğerleri de kadın akrabam teyzelerim olabilir diye hatırlıyorum. Ayılarla ilgili bir konuşma geçiyor arabaya geçiyoruz. Hepimiz arka koltuklara biniyoruz şoför koltuğunda kimse yok pencere kapı kapalı. Etrafa bakıyorum arka camdan koyu kahve renkte ayakta duran bir ayı görüyorum. Hareket etmiyorum sessiz duruyorum ama korkuyorum da. Ayı arabanın etrafını dolaşıyor ön tarafta duruyor sonra benim oturduğum yerdeki pencerenin önüne geliyor. Elini pencereden içeri atıyor ama cam kırılmıyor ince bir poşet gibi yırtılıyor. Çantamı alıyor bende onunla konuşup " yaw ne yapıyorsun çantamı niye alıyorsun bırak içinde kimliğim falan var işine yaramaz " diyorum. Ayı duruyor çantamı elinden çekiyorum. Aynı rüya içinde sevdiğim insanı da görüyorum. Akşam vakti telefonda profiline bakarken resmini görüyorum yine değiştirmiş şu resmi falan diye düşünüyorum. Resim canlanıyor sanki bir basketbol sahasında elinde top maç yapıyor sonra benim olduğum yere bakıp gülüyor.

Okudunuz mu?  Rüyada anneyle restoranda olduğunu görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyanın ikinci kısmına özel bir yorum yapılmaz. Görmüş olduğun rüya ise, seni destekliyor gibi görünen ama aslında zararlı ve kıskanç bir rakibin varlığı olarak tabir edilir. Daha isabetli bir yorum için kişinin durumu bilinerek yapılması gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler
rüyamda beni kovalayan ayı vardı çok korkmuştum apartman girip kapıyı tutuyorum ayı yaslanıyor,direniyorum kapının bir köşesinin camını kırıyor ve pençesini uzatıyor sonra nedense gidiyor sanki yorulmuş dinlenecek ve geri gelecek gibiydi bende fırsat varken balkondan eve tırmanıyorum eve giriyorum ve kendimi güvende hissediyorum….
Yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Ayrıldığın kişi için istihare rüyası

arifselim
Hayırlı günler. Ayı kovalaması genellikle rüya sahibinin bazı ciddi hatalar etmesine, çevresi tarafından eleştirilmesine ve moralinin bozulmasına alamet eder. Bazı yorumculara göre ise rüya sahibi güzel bir tövbe eder demişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Ruyamda babamla ben mustakil bir evin damindayiz 1, 1.5 m otedeki evin penceresinde hem baba dostu hem akrabamiz olan biri oturuyor. Aramizdaki sokakta kahverengi bir ayi var bize erismeye calisiyor ama ulasacak gibi gözükmediginden endiselenmiyoruz. Sonra birden onun yerine bembeyaz bir ya leopar yada disi bir aslan dolaniyot ondan endiseleniyoruz baba dostunu yanimiza aliyoruz o hayvan bir iki kisa duvara cevikce atlayip yanimiza gelmeye calisiyor bende bir sopayla engelliyorum sonra o hayvan arkamizdan dolanip baska bir yoldan geliyor ama biraz kücülmüs ve dilinde yanan bir izmarit onun canini yakiyor bende hemen su döküyorum bolca. O hayvan inliyerek kaciyor. Yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun.


arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüyayı iyi tabir edebilmek için kişinin durumuna bakılarak yorumlanması gerekir. Genel bir manada ise kişinin hayatındaki rakiplerine ve ona zarar vermek isteyen kimseler olduğu anlamında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ay ve yıldız görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda bir ayı bana bakmadan yanımdan geçiyordu. Sonra ben kaçmaya başladım. Kaçtığımı görünce o da beni kovalamaya başladım. Ben de Allahım Şen’in yarattıklarından sana sığınırım diye dua ettim. Ne anlamı olabilir acaba


arifselim
Merhaba. Ayıdan kaçmak iyi değildir ve rüya sahibi için eline geçen fırsatları teptiğinin bir işareti olarak yorumlanır. Bir başka görüşe göre ise ayı dost görünümlü bir düşmanı olduğuna ve fırsat bulunca ona zarar vermek istediğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


misafir222
Merhaba,
Rüyamda çok katlı büyük bir evin içindeyim. Yanımda beyaz bir ayı var ve boynunda benim bir ucu benim elimde olan bir tasması var. Beyaz ayıyı kontrol edebiliyordum. Tam odadan çıkacakken koridordan benim ayımdan daha iri bir kahverengi ayı beliriyor. Ben beyaz ayımı kahverengi ayının üstüne salıyorum. İkisi iki ayak üstüne kalkarak birbirlerine darbeler indiriyor ama kısa bir mücadele sonrasında kahverengi ayı mağlup olup geri çekiliyor. Dövüşe başladıklarında endişeliydim ama beyaz ayı kazanınca temkinli bir sükunet hissi içine girdim. Ben de elimde tasmasını tuttuğum beyaz ayıyla koridordan ilerleyerek merdivenlerden yukarı çıkıyoruz. Rüyamı yorumlarsanız çok müteşekkir kalırım. Allah şimdiden razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayva Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüyada kahverengi ayı düşman ve zarar vermek isteyen birisi anlamındadır. Bu rüyan ise uzun zamandan beri ters giden işlerinin veya hayatındaki bazı şeylerin hızlı bir şekilde düzelmesine ve mutlu olmana işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamlar

Ruyamda kendi koyume gitmisim ve yanimda bu aralar askere gidecek bir arkadaşim var , koyun uzak bir tarladinda iken birden uzak bir noktada boz ayiyi fark ediuorum ve arkadaşima gosteriyorum. Tam ayiyi arkadaşima gosterirken birdenbire her tarafta ayilar belirmeye basliyor eve doğru kacmaya basliyoruz ve eve giderken yine bir suru ayi beliriyor hem yavru hemde buyuk ayilar. Birisi samanliga benzer bir yere girip sikismis cikmak için cebllesiyor hatta. Sonra elimde bir av tufegi goruuorum ve birine ates ediyorum. Ayiyi yaraliyorum ama pek ise yaramiyor kacip eve gidiyorum ve babami cagiriyorum o geldiginde bütün ayilarin gittigini goruyorum .lutfen bana bu ruyayi yorumlar misniz.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyada görülen ayılar gören kimse için düşmana, zarar vermek isteyen kimselere veya başarılarına engel olmak isteyen kimselere tabir edilir. Allah’ın izniyle birininde desteğiyle bu sorunların üstesinden gelmeye yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Akrep Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda 2 tane adamın elinde1er tane iri çoban köpeği vardı. Bu köpekleri çitle çevrili ormanlık gibi bir yerin kapısına getirdiler ve içeri bıraktılar. Biri bir kaplana diğeride bir ayıya saldırdı fakat güçleri yetmeyince kaçıp tekrar sahiplerinin yanına geldiler.
Tekrardan kapıya yaklaştıklarında ayı iliriden bakındı ve koşarak gelip köpeklerden birini yakaladı ve içeri çekip ağzından ısırıp öldürdü.
Sizce rüyamın bir anlamı var mı.


Tohat
Maddiyat gücünü artırmak amacıyla yapacağın girişimler olacaktır. Yatırım yapabilirsin, alış veriş gerçekleştirebilirsin, alacağın ürün ile ticari olarak faydalanmaya çalışmak gibi çeşitli fikirler ile yola çıkabilirsin. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
sa hocam ben rüyamda iki tümsek de iki ayrı ayı görüyorum iki ayaklarının üzerine çıkmış bağırıyorlar ve sonra bir eski tip araba var ben korkuyorum takımda da genç bir adam var. ben silahımı dolduruyorum tam ayılar saldıracak derken bir aslan kükreyerek bize doğru geliyor tam anlının ortasından iki el ateş ediyorum ama mermiler geri sekip yere düşüyor ama aslanda saldırmaktan vaz geçiyor sanki bekliyor. ben tam yerden mermileri toplarken birini elime alıyorum diğerini de yanındaki geç adam alıyor ama ben onun elinden hemen kapıyorum. birde sanki bu adam bana aşıkmış gibi davranıyor ben yüzüne bile bakmıyorum. rüyamda endişe korku güvensizlik vardı. hocam şu anki hayatımda çok zor eşimi kaybettim kızım daha 2 yasında bile değil. kızımın sağlık sıkıntıları var onunla ilgili bir şey mi birde hocam ben eşimi uzun süredir rüyamda görmüyorum acaba neden sadece en son hayır dağıtılıyordu oda vardı rüyamda bende hemen ertesi gün hayır dağıttım hiç rüyama gelmiyor hocam nasıl olduğunu merak ediyorum ne yapmam gerek rahatta olup olmadığını nasıl anlaya bilirim ani bir ölümdü vedalaşamadık helâlleşmedik çok üzülüyorum keşke rüyama gelse iki kelime konuşabilsek çok özlüyorum onu sesini duymayı çok istiyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Arazi Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. çevrende sana iyi gibi görünüp arkandan işler çeviren veya senin iyiliğini istemediği halde yüzüne gülşümseyerek iyi bir imaj yaratmaya çalışan birinin varlığına işaret etmektedir. Bunun dışında senin hayata karşı duruşunun dimdik olduğuna, her türlü zorluğa gelebilecek bir iradeye sahip olduğun, her şeyin üstesinden gelebileceğin anlamına gelmektedir. Hayatında yeni başlangıçların meydana geleceğini de müjdeleyen bir rüyadır.
Allah rahmet eylesin. Ummadığın bir anda rüyanda görebilir,sin ya da uzun süre görmeyebilirsin. Bunun belirli bir zamanı ya da yöntemi yoktur. Vefat edenlerden haber almak da mümkün değildir. Özlemini duaya dönüştürerek ona bol bol hasenat hibe edebilir ona faydalı olabilirsin. Allah yar ve yardımcın olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayva ağacı Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda siyah bir ayı beni kovaliyordu. Ben önünde bisikletle kaçmaya çalışıyorum ama pesimi bir türlü bırakmadı. Sonra saklanmaya çalışayım diye düşündüm ama saklanamadım yakalanırsam diye. En son bir tane binaya girdim sonra da uyandım. Rüya çok etkiledi beni gerçek gibiydi aynı.


Tohat
Hayırlı günler. Konuştuğun, iş yaptığın kimselerin güvenilir olduğundan emin olman, iyi görünümlü kimselerle yapacağın işbirliği veya iletişimin nedeniyle seni zarara sokup sorunlarla uğraşmana neden olacak kimselerin varlığına karşı uyarıcı bir rüyadır. Allah doğrusunu bilir tabi.


rüyada ayı görmek, rüyada ayı görmek imam nablusi, rüyada beyaz ayı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada anne görmek anlamı ve tabiri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ayı Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.