Anasayfa
22 Ocak 2024, 2:40
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Borç görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Borç görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Borç tabiri
Rüyada borçlu olmak; zillet ve hakarettir. Borcunu ödediğini, bir hakkı eda ettiğini gören akrabalarını ziyaret eder veya bir yoksulun karnını doyurur. Din ve dünya işlerinden zor olan birşeyin kolaylaşmasını işaret eder. Bazı tabirciler, hakkı ödemek yolculuktan dönmektir, dediler. Bir kimse borç ile mahkum olduğunu ve bu borcu itiraf ettiğini [gerçek yaşamda böyle bir borcu olmadığı halde&a#093; görse; mezkur borç onu ihata eden günahı ve dünyada kendisiyle zemmolunup ahirette de azaba düşüreceği bir masiyet ve kötü ameldir. Yahut göreceği bazı dert ve hastalıklar veya dünyanın bazı helalarıdır..

Okudunuz mu?  Rüyada başının üstünde bulut görmek

Cevap: Rüyada Borç görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada borçlarını ödediğini görmek rahat bir nefes alacağınıza ve istemediğinizden daha fazla kazan elde edeceğinize ve bu fazla kazan ile etrafınızda yardıma muhtaç olan kişilere yardım ederek onları mutlu edecek ve hayır dualarını alacağınıza işaret eder.


Yorum: Rüyada Borç görmek (İmam Nablusi)

Acem zade
Selam aleykum. 1. Rüyam; Gerçekte borçluyum. Rüyada da borçlu olduğumu bunun için çok sıkıntıda olduğumu ve alacaklı olduğum kişiyi de görüp ona çıkışıyorum. 2. Rüyam; Bir yere gitmek üzereyken annemin orada bana yetecek kadar para verdiğini görüyorum. Yorular mısınız! Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Bıyık görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Borç görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Birinci rüyan aynen gerçek hayattaki sıkıntılarının rüyana bir şekilde yansımasından ibarettir. İkinci rüyan ise, maddi sıkıntılarının geçici olduğuna ve bunların geride kalacağına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda annemle elimizde bayağı fazla para vardı ama borçlarımızda çoktu. O yüzden annem 300 tl kadar elime vrrdi ve goturup manava borcumuzu odememiz gerektigini soyledi dedigini yaptim arkamdan da gercek hayatta çok sevdigim kardesim olarak gördüğüm erkek arkadaşim geliyodu. Ama rüyada beni sevdigi için yani duygusal anlamda arkadaş olarak gormedigi için geldi pesimden. Ben manava girdim borc odemeye gelen bircok kisi vardi sıramı bekleyeyim dedim. Sonra annemin bana dedikleri aklıma geldi annem et gibi bisey alicakti ve bu alacagimiz eti de manava yazdırmam gerektigini soylemisti. Sira bitince ödeyiyim borcu dedim. Bi baktim oturan kişi de benim bir zamanlar ilkokul arkadaşim o an beni sevdigini hemen bana hissettirdi bende çok kalmamak için hemen ödemek istiyorum bu arada annemde et aldi onu da borc kismina ekleyebilirsiniz dedim ve ciktim.

Okudunuz mu?  Rüyada Boynuz görmek (İmam Nablusi)

Tabi cikinca her ikisi de bana karsi bisey hissettigi için düsecek gibi oldum. Sonra annemin yanina gittim yengem de oradaydi bana çok onemli bisey oldugunu soyledi bir adam erkek kardrsimi annemin ve benim yanimda gorup benim cocugum sanmis. Annemlere demis ki yazık değil mi şu kız daha 18 yasinda ama cocugu var. Yengemde hemen düzeltmiş onun cocugu falan yok o stajyyer ve hala okul okuyo diye bu yanlış anlasilmayi düzeltmis. Sonra hava karardigi için eve gittik eve evimizin yan tarafinda evli bir çift vardi ve tartisiyolardi evli olan kadın kocasina dayanamiyorum ailene artık alt kata tasinmak istiyorum diye isyan ediyordu. Kocasi da hayir olmaz gibisinden biseyler soyluyordu. Ruya bu yani bazi yerleri çok sacma baglanti kuramadm. Yorumlarsanız sevinirim. Herseyi hakkiyla bilen Allahtir. Simdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Berber görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyan aslında bir çok şey içeren ve karmaşık sayılabilecek bir rüyadır. Gerçek hayattan insanın bilinçaltına yerleşen şeyler görülebilir bu normal bir durumdur. Gene bir manada ise bu rüya, doğruya ve hakka yönelmeye, tövbe etmeye ve kendisine çeki düzen vermeye işaret eder. Allah’tan hayırlısını dilemen en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada besmele çekmek ve süre okumak anlamı tabiri

Ruyakizi
Selamınaleyküm. Daha önceden gerçek hayatta hiç gitmediğim ama sanki daha önceden rüyamda gitmiş olduğum bir cafeye borcumu ödemeye gidiyorum. Kasada ki adama 20 tl uzatıyorum daha önceden gelmiştim borcum vardı diyorum adam parayı alıp 5 tl para üstü veriyor ben parayı elime alıp bakıyorum adama geri uzatıyorum ve diyorum kim Benim borcum 20 tl idi diyorum. Sonra kapıya gidiyorum arkamı döndüğümde parayı verdiğim adamla mutfaktan çıkan adam tartışmaya başlıyor. Bende oradan çıkıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Beylik Kurmak

arifselim
Aleykum selam. Çok iyi ve çok hayırlıdır. Rüya sahibinin iyi şeyler peşinde olduğuna, iyilikler işlemesine ve çok zor koşullardan Allah’ın izniyle kurtularak daha rahat bir yaşama kavuşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Konuşmadığım bir arkadaşımla bir kafeye gidiyoruz yemek söylüyor bize ben cafenin tezgahına dayanıyorum oda arkamda konuşmaya başlıyor işte bana 1000 tl borcun var ama biz arkadaşız yoksa durumun verme canın sağ olsun ama ona borcum yok sonra yemek yemeden kalkıyorum
2.rüyamda da sazlık bir alandayım eski sevgilim kurbağa olmuş elimde etrafım küçük siyah şu yılanlarıyla dolu yanımda da biri var ama hatırlamıyorum sonra yılanlar sudan hızlı hızlı geçip gidiyorlar kız arkadaşımda kurbağa olmuş onla konuşuyorum dur diyorum bak her taraf yılan tehlikeli bir yer burası elimden kaçmaya çalışıyor düşüyor sağa sola vuruyor canım yanıyor diyor ama suya atlamaya çalışıyor sonunda atlıyor su şeffaf ama içinde yılanlar var uğraşıyorum gitmesin diye atlıyor suya kayboluyor endişe ediyorum bir şey olacak sonra arkamdan bir ses geldi kafamı çevirdim yeşillik her yer iki tane çok büyük yılan biri yeşil öbürü siyah yeşil olan çok daha büyük düz duvardan yukarı çıkıyor ama yılanların gövdesini görüyorum sadece çok büyükler insan belinden kalın sonra kaçıyorum oradan yorum için tsk ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Bilezik görmek (İmam Nablusi)

Tohat
İlk rüyanın tabirine göre senin konuşmadığın kişi ile herhangi bir nedenden dolayı karşılaşabileceğin ve onunla konuşarak tekrar barışabilme ihtimalini göstermektedir.
İkinci rüyanın tabiri ise şu şekilde yorulur; yılanın büyüklükleri tehlikesi büyük olabilecek bir düşmana işaret etmektedir. Bu kimse senin açığını yakalamak için gözü sürekli üstünde bir hata yaparak ona yol verecek ve kötülük yapmasını sağlayacak bir yanlış yapmanı bekler gibi. Doğrusunu elbette en iyi Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz elbiseli adam görmek

imami nablusi borc vermek, rüyada kocasının on bin lira borcu olduğunu görmek, Ruyada alacaklılarla tartışmak nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Bakkal görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Borç görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.