Anasayfa
20 Eylül 2022, 12:28
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ayna Görmek (imam nablusi)

Rüyada Ayna Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AYNA

Rüyada ayna görmek, hayal ve gururdur. Bazı yorumcular, ayna kadındır derler.

Rüyada aynaya baktığını gören kimse evlenir. Eğer hanımı kaybolmuşsa yanına

gelir.

Cilalı ve berrak bir aynaya baktığını gören kimsenin, üzüntü ve kederleri gider. Paslı ayna kişinin kötü halidir. Aynanın temiz olmayıp kirli olması rüya sahibinin büyük bir üzüntü ve kederi bulunduğuna işaret eder.

Rüyada, kendi kendisini aynada bir kadın şeklinde gören kimsenin, bir kızı olur veya evlenir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağda Görmek (imam nablusi)

Zindan ve hapiste bulunan bir kimse rüyada kendi yüzünü görse hapislikten kurtulur.

Aynada genç görmek düşmana, yaşlı görmek ise sadık ve hovarda bir dosta yorulur.

Sakalı olmadığı halde aynada sakalını siyah görmek, meslekte ve saygınlıkta ilerlemeye işarettir.

Hastanın aynaya bakması iyi değildir.

Büyük ayna bazı arkadaşlardan bıkıldığına, küçük ayna ise kazandığınız paranın sefasının başkaları tarafından sürüleceğine işarettir.

Rüyada ayna kaybetmek kazanç bolluğuna, ayna yapmak rakipten fenalık görüleceğine, ayna satmak işlerin bozulacağına ve ayna satın almak ise bir tuzağa düşmeye yorulur. Yuvarlak ayna münasebetsiz dedikodulardan dolayı üzülmeye ve eskimiş ayna da dar bir günde dostlardan yardım görmeye işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada ayetel kürsi okumak

Çoğunluk aynanın rüyada görülmesini mürüvvet olarak kabul ediyor. Aynada yüzünü gören bolluğa kavuşur. Aynada yüzünü güzel ve sakalını siyah gören, eğer aslında öyle değilse, halka karşı cömert davranır ve herkesçe iyilik sever olarak tanınır. Eğer sakalını beyaz görse fakir düşer. Yüzünde beyaz kıllar olduğunu ve onları yolduğunu gören, bulunduğu dereceden daha aşağılara düşer. Bazıları demişlerdir ki, ayna eşe, aynanın kırılması ise eşin ölümüne delalet eder. Aynada bir kadının tenasül uzvunu gören sıkıntılardan kurtulur.

Okudunuz mu?  Rüyada Asker Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Ayna Görmek (imam nablusi)

Şema
RÜYADA AYNA GÖRMEK:
Rüyada ayna silmek ünlü olmaya; ayna sıralamak bir kötülüğe, sırları dökülmüş ayna, kazançlı bir yardım almaya; yuvarlak ayna:dedikodular yüzünden üzülmeye; çerçeveli aynanın ara kaybına; kırık ayna, eşin ölümüne;aynanın kayıp olması:büyük paralar kazanmaya işarettir.. Rüyada aynaya bakmak, yeni bir çevre ve yeni dostlar edinmeye işarettir.. Bir aynaya bakarak çok güzel olduğunu düşünen birinin önünde, mutluluk , ama aynaya bakarken solgun ve bitkin olduğunu görmek önünde sıkıntılarla dolu bir döneme girildiğine işarettir. Ayna satmak, işlerde zarara girmek demektir. Aynanın kırılması kötü bir haber alınacağını belirtir

Okudunuz mu?  Rüyada Ayı Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Ayna Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam ben bekar bir bayanim rüyamda elimde ayna vardı aynada saçlarimin renkgin kızıl dı ben çok beğeniyordum ve dönüyordum ve bir kaç tel beyazlik vardı ve sonra fark ediyordum başımın ön tarafında saçımın çok seyrek olduğunu farkediyordum ve diyordum kardeşiminin de öyle olmuştu doktora gitmeliyim diyordum uyandığımda çok huzurluydum bu rüya ne anlama geliyor yanitlarsaniz çok mutlu olurum şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada ayağında bebek sallamak

Yorum: Rüyada Ayna Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Saçların kızıl olduğunu görmek, dikkat çekmeye, ilgi görmeye ve cezbedici bir kişiliğe sahip olmaya alamet eder. Beyazlık görmek de hayırlı olup üzüntü ve stresten uzaklaşmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ablası olmadığı halde abla görmek ?

adgzlsmyye
Rüyamda kare kare küçük ayna yada cam gördüm güzel ve parlaktı, yeşil uzun bir etek giydim. Eski eşimin nüfus cüzdanının yarısını kestiğini ve benle evlenmek istediğini gördüm fakat evliyim ben yorumlar mısınız?


arifselim
Hayattaki manevi açıdan olumlu olacak gelişmelere işarettir. Dinine daha çok önem vereceğine, ibadetlerini ihmal etmeyeceğine ve Allah’ın rızasına sarılacağına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağustos ayı Görmek (imam nablusi)

@yfer
Selamlar Rüyamda eski evimizdeydim eski odamdaydım ancak ev bizim değilmiş halama aitmiş odanın rengi pembeydi ve camı yemyeşil bir yamaca açılıyordu oda çok aydınlık ve güzeldi başta boştu duvarda sadece bir ayna vardı aynaya dönüp baktım arkamı döndüğümde oda da mobilyalar vardı ama bu duruma şaşırmadım erkek kardeşim geldi ve kapıdan hadi gidelim dedi aynaya döndüm ve başıma beyaz büyük bir şal takıyordum yüzüm hiç olmadığı kadar güzeldi ve beyaz eşarp çok yakışıyor bana diyerek yüzüme bakıyordum Bu rüyanın anlamı nedir acaba şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada ayet görmek

Tohat
Geleceğine olumlu bir bakış attığının ifadesi olan rüyanın istediğine nail olmakla mutluluğu yakalayacağına, ne hayalin varsa peşinden giderek onu elde etmeye ve bunun getirisi olarak huzuru yaşamaya delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kendime evimizdeki aynadan baktığımı ama aynanın tam benim gözlerimi gösteren hizada buğulanmış olduğunu gördüm.Bir de şu an yüzümde belli bir miktar bıyık ve yanlarda az da olsa tüy olmasına rağmen rüyamda tamamen temiz bir şekilde traş olmuş haldeydim.Daha sonra rüyamda o buğulu taraftan biraz eğilip gözlerimi görüp gülümseyerek kendime baktım…Yorumlar mısınız…

Okudunuz mu?  Rüyada ay tutulması görmek

Tohat
Sıkıntılarını geride bırakmana az kaldığına ve bu konuda umudunu kaybetmeyerek geleceğine ümitvar baktığına, güzel günlerin ve olayların yakın olması dolayısıyla rahatlayacağına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


rüyada ayna görmek imam nablusi, rüyada ayna görmek, rüyada aynaya bakmak imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Ay Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ayna Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.