Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Boyacı görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Boyacı görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Boyacı tabiri
Rüyada boyacı görmek, iftira eden ve Bazen de hayırlı iş yapan adama delalet eder. Boyacıyı görmek iyi hal sahibi veya alim ya da saltanat sahibi bir kimse tarafından ihtiyacının giderilmesine delalet eder.Rüyada beyazı, yeşile boyayan bir boyacıyı görmek, günah ve ma-siyetten tevbe etmeye delalet eder. Eğer beyazı, siyaha boyarsa, mür-ted olmaya delalet eder. Bir kimse rüyada boyacının bir eve boya almak için geldiğini görse, o evde sene içinde bir şahsın öleceğine delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Boğaz görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Boyacı görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada boyacı görmek yıllarca içinizde saklamış olduğunuz bir sırrınızı itiraf etme zamanın geldiğine ve bu itirafı yaptığınız taktirde kuş gibi hafifleyeceğiniz ve rahatlayacağınıza yılların birikimini bir itiraf ile üstünüzden atacağınıza işaret eder.


rüyada boyacı görmek, rüyada boyaci gormek, eve. boyaci gelmesi. rüyada

Bu kategoride yer alan Rüyada banka görmek anlamı ve tabiri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Boyacı görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.