Anasayfa
22 Temmuz 2022, 2:28
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Boynuz görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Boynuz görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Boynuz tabiri
Rüyada boynuz görmek, kuvvet ve menfaata delalet eder. Boynuzu okluğunu gören kimse, düşmanını kahreder. Meliklerden birisi iki boynuzu olduğunu görse, Şark ve Garb”a hakim olur. Bazen de boynuz, kişinin kuvvet ve himayesine gireceği yakınma delalet eder.Rüyada öküz veya diğer hayvanların boynuzlarından kendisinde iki boynuz bittiğini gören kimse, kalırından öleceğine delalet eder Boynuzlar senelere veya silaha, şöhret, rütbe, mal ve evlad gibi kişi nin iftihar edeceği şeylere delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Berber görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Boynuz görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada boynuz görmek çok küçük yaşta hayata atılmanızdan dolayı sizden çok çok büyük olan kişilere akıl vereceğinize ve sizin vermiş olduğunuz bu akıllar sayesinde kariyer yapacağınıza mve çok büyük bir insan olacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada bir kız çocuğunun sesini duymak

Yorum: Rüyada Boynuz görmek (İmam Nablusi)

NARza
Merhabalar. Rüyada evin içinde boğa gördum.Boğa siyah renkti galiba ve iriydi.Evde koridordaydi boynunda ip vardi ailece onu çekerek annemlerin yatak odasına götürup oraya bagladik.


Yorum: Rüyada Boynuz görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüyada boğa görmek iyidir. Rahat, güçlü ve bolluk içerisinde olacak olan bir yaşama işaret eder. Bir diğer görüşe göre ise eğer boğa sinirli ise alınacak olan kötü bir haber manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada başbakanı görmek ve konuşmak

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Rüyamda gece vaktiydi ve evimizin disinda siyah iri yapili bir boğa eve girmek için kapiyi zorluyordu. Cok sivri ve parlak bembeyaz boynuzlari vardi biz annemle ablamla falan eve girmesin diye kapiyi tutuyorduk kapınin cam olan kismini kirdi ama kapi kirilmadi iceri giremedi sonra cama gecti orayi zorlamaya başladı ama yinede iceri giremedi. Yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada bahçe bellemek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibi için ve ailesi için iyi olarak yorumlanmaz. Canlarının sıkılacağı ve morallerinin bozulacağı bazı hoş olmayan durumlarla karşılaşacaklarına işaret olarak tabir edilir. Yinede bu sadece bir rüyadır ve hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Boyacı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
İyi akşamlar.rüyamda bilmedigim bir yerdeyim yer yatağında uyuyorum etrafimda bir kaç kişi var boğa ve inek karışımı boynuzlu bir hayvan kocaman bilseydi. bana doğru geldi ben kalktım kalcalarimin üzerinde oturdum uzerimdede yorgan var.hayvan iki defa üzerime doğru geldi boynuzlariyla bana vurdu ama üzerimde kalın bir yorgan olduğu için bişey hissetmedim canim acımadı bir zarar girmedim git diyon gitmiyor tam içimden bu başıma bela oldu diyodum ki baktım sessizce gitti hemen yanımda oturdu basini da koydu sakince uyumaya başladı kalktım baktım öylece sakin sakin uyuyor.ruyam bitti burda

Okudunuz mu?  Rüyada Balgam görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Gördüğün hayvan insanlar olarak kabul edilir. Beklemediğin bir davranış veya olayda sonra insanlarla ilgili olan düşüncelerin değişebilir, hayalkırıklığına uğrayarak kendini geri çekebilirsin. Fakat bir süre sonra kendini toplayarak daha makul ve kararında ilişkilerini düzenleyemeye çalışacaksın. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz horoz görmek

rüyada boynuz görmek, rüyada öküz boynuzu görmek, rüyada boğa görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Buğday görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Boynuz görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.