Anasayfa
24 Temmuz 2023, 3:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Azap Görmek (imam nablusi)

Rüyada Azap Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AZAP

Rüyada çektiğini görmek, büyük bir rahata kavuşmakla yorumlanır. Azap çekme rüyası,cehennem konusunda daha ayrıntılı ve açık işlenmiştir.


Cevap: Rüyada Azap Görmek (imam nablusi)

EFRUMİE
Rüyada azap çektiğini görmek çekmiş olduğunuz sıkıntılarınızdan kısa zamanda kurtulup rahat bir yaşama kavuşacağınıza ve şimdiye kadar yapmış olduğunuz hatalardan dolayı büyük bir pişmanlık duyacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Ayrıldığın kişi için istihare rüyası

Rüyada azap

Kayıtsız Üye
Merhaba mumsema. Erkek arkadaşımla beş buçuk yıllık beraberliğimiz vardı ve ben bu beraberliği bitirme kararı verdim şuan çok vicdan azabı çekiyorum, bunun üzerinden gece rüya gördüm. Rüyamda yeşillik bir yerdi kocaman bir ağaç vardı bu ağaç eğilip kalkıyo yerler hareket ediyo ve mezar gibi yerin altından anne yardım et anne çok kötüyüm diye çığlıklar geliyordu. Sanki azap çekiyordum aslında sesin benim mi olduğunuda bilmiyorum başkası içindi sanki o çığlıklar. Bu rüyadan çok etkilendim yorumunu yaparmısınız

Okudunuz mu?  Rüyada aynı mekanı görmek

Yorum: Rüyada Azap Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Zaten devam ettirdiğin bu ilişki caiz değildir haramdır. Bu rüyanın bu kararınla kesinlikle olumsuz bir ilgisi yoktur. Mezardan bu şekilde sesler işitmen sana tövbe etmene ve kendine çeki düzen vermen gerektiğine dair bir uyarıdır denilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Aklımdaki kişi kaderimde var mı

Kayıtsız Üye
Merhaba , bundan 20 gün önce nişanlımı kaybettim.
3 kez rüyama girdi , ilk 2 rüyada hayırlı idi yeşil giymişti ve mutluydu .
Ama dün gördüğüm rüya beni çok korkuttu , zifiri karanlık bir yerde kabir gibi eli kolu olmayan ve yüzü ateşten olan bir suret gördüm , nişanlıma yaklaşıyordu bir şey yapacak gibiydi ve ben yapmaaa diye bağırıyordum, nişanlım yere çökmüş kollarıyla başını kapatıyordu o geldiğinde çok korkuyordu ondan, azap çektirecekti gibi yanına kadar geldi bir cisimi nişanlıma doğru fırlatıcaktıki rüyam bir anda kesildi ve uyandım. Bunu yorumlarmısınız Allah rızası için .

Okudunuz mu?  Rüyada anüsten siyah büyük akrep çıkması

Tohat
Merhaba. Bu rüya senin ile ilgili olup ferahlık bulmana ve sıkıntılardan kurtulup sorunlarına çözüm bulacağına tabir edilir. Nişanlını bu şekilde görmüş olman onu manevi olarak düşünüp hayır hasenat yaparak, dualar okuyarak ona hediye etmen gerektiğini de gösterir. Ölülerimiz hakkında bilgi sahibi olmasak da Allah kendilerini hatırlamamız ve dualar etmemiz için işaret göndermektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ayakkabılarının çalındığını görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba dün gece rüyamda hoca olan bir tanıdığımın sohbetine katılmıştım yaklaşık 10-20 kişiyle beraber etrafında daire oluşturmuş dinliyorduk beni seçip bulunduğumuz yerin alt katına gidip orda biraz bekleyip gelmemi söyledi bende dediğini yaptım gittiğim yer çok karanlık kötü kokulu afedersiniz lağım gibi biryerdi girmemle çıkmam bir oldu çok kötü biryerdi yanına gidip olanları anlatınca dünyada kötü amelle öldüğünüzde öyle bir yerde azap çekiceğimizi söyledi çok etkilendim uyanınca çok merak ettim bu rüya ne anlama geliyor diye açıklarsanız sevinirim . Teşekkür ederim şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada aynanın karşısında insan silüeti görmek

Tohat
Merhaba. ilminden faydalanacağın bir kimse sayesinde imanını elekten geçirerek kendine çeki düzen vermenin yolunu arayacak bulduğun hatalarını düzeltecek, tövbe ederek temizlenecek, imanını kuvvetlendirme, amellerini düzeltmeye ve ahirete daha iyi bir şekilde hazırlanmaya alamet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada adet olduğunu görmek

rüyada kendini azap çekerken görmek, rüyada azap görmek, rüyada azap cekmek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Arslan Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Azap Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.