Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Böbrek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Böbrek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Böbrek tabiri
Rüyada böbrek görmek, kişinin yardımcısı ve haline uygun şeyidir. İki böbreğinden birisinin kaybedilmesi, o kimsenin yardımcısının kaybolmasına delalet eder.Böbreklerinin ikisini de kaybetmek katı kalbliliğe delalet eder. Böbrekler, zenginlik, doğruluk, hata ve açıklık yeridir. Bir kimsenin böbreklerini yağlı görmesi, onun hatip, doğru, hatalı ve hilekar zengin bir kimse olduğuna delalet eder.Böbreklerin yağsız olması, o kimseni fakirliğine ve az tedbirli olduğuna delalet eder.Böbrek kişinin erkek kardeşine vesair yakınlarına ve evlatlarına delalet eder.Böbrekler ümitsiz, şiddet ve kuvvet sahibi olan ve birtakım malları çıkarıp insanlara sarfeden bir adama delalet eder.Böbrekler insanın parmaklarına delalet eder. Bundan dolayı böbreklerde meydana gelen durumların tabiri, insanın parmaklarına aittir. Aksi de böyledir. Bundan dolayı bir kimsenin rüyada parmaklarını görmesinin tabiri, böbreklerine aittir.

Okudunuz mu?  Rüyada bebeğin mezardan çıkıp dirildiğini görmek

Cevap: Rüyada Böbrek görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada böbrek görmek kısa zaman içinde uzun bir yolculuğa çıkacağına ve bu yolculukta yeni kişiler ile tanışarak arkadaş çevreni genişletecek ve iyi dostluklar kurmanıza işaret eder.


rüyada böbrek görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada banka görmek anlamı ve tabiri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Böbrek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.