Anasayfa
15 Şubat 2022, 10:09
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Buğday görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Buğday görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Rüyada buğday görmek evinizin içine girecek olan bolluk ve bereketin daha çok artacağına ve gün geçtikçe daha çok bereket ve kazanç sağlayacağınıza işaret eder.


Cevap: Rüyada Buğday görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Buğday tabiri
Rüyada buğday, meşakkatle meydana gelen şerefli bir maldır. Buğday satın aldığını gören kimse mala, ucuzluğa ve bolluğa erişir ve onun çoluk çocuğu çok olur. Sultan rüyada buğday karıştırdığını görse, piyasa pahalı olur. Buğday ektiğini gören kimse, Allah”ın (C.C), rızası olan bir iş işler. Buğday ektiğini gören kimse cihada çıkar. Buğday ekip arpa bittiğini gören kimsenin görünüşü içinden hayırlıdır. Kan bittiğini görse faiz yer.Rüyada yaş buğday yemek, ibadet cihetiyle iyiliğe delalet eder. Yeşil başak, ucuzluk ve bolluk senesidir. Kök ve kalem üzerindeki kuru başak, başakların sayısı nispetinde kurak ve kıtlık senelerdir. Rüyada, elde veya bir kap içinde yahut harman yerinde biriktirilmiş görülen başaklar, sahibi için başkasının kazancından isabet edecek mala, yahut başakların azlığı – çokluğu nisbetinde ilme delalet eder.Ziraatçısını ve biçeni tanıdığı halde dökülen ekin başaklarından topladığmı gören kimse, ziraat sahibinden müteaddid ve devamlı hayra nail olur. Bir yerde mevsimsiz ekin biçtiğini görse, o yerde ölüm, harp ve fitne meydana çıkar. Biçilen ekin başakları sarı iseler ihtiyarların, yeşil iseler gençlerin ölüm ve öldürülmelerine delalet eder. Rüyada, kuru buğday yemekte hayır yoktur. Buğday gören, melikten hayra nail olur. Kurumuş buğday başağı haram maldır.Buğdayı verip bedelinde arpa aldığını gören kimse, Kur”anı şiir ile değişir.

Okudunuz mu?  Rüyada Bilezik görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Buğday görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
İyi günler annem bu rüyayı 1 ay önce gibi görmüş rüyasında tutun için tarlaya gidiyor ama tarlada tütün yok tütün tarlasının yanında bir ekin tarlası varmış bu tarla alacalı yeşilli sarılı gibi imiş başaklar o tarlada orakla ekin biçenler varmış annem orakla aşılmış başaklardan ama çok zorlanmış diyormuş ki birde bu buğday olsa zarar etmez ama arpa olmaz böyle diyormuş

Okudunuz mu?  Rüyada bebeğin suda boğulması

Yorum: Rüyada Buğday görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Tarla ömrün genel ifadesidir. Tarlada emek verdiğini görmek ve bir şeylerin yetiştiğini görmek ise çocuklarınıza göstereceğiniz emek ve bunun karşılığını çok iyi bir şekilde alacağınıza işaret eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada çilek ağacı Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda ablalarım ben ve kuzenim ve 1 yaşındaki oğlu varız mutfakta Ablam ben ve bebek varız 1 çuval buğday var biz ablamla bebeği buğday çuvalına koyuyoruz bebek küçücük olmuş oluyor içinde kayboluyor ölecek diye korkuyorum avuç avuç atıyoruz buğdayları dışarı bebek yok ben sonra çuvalı devirip döküyorum bebek çuvalın dibinde buğdayların arasında alıyorum oradan çıkarıyorum bebeğin üstü buğday tozu olmuş elini yüzünü yıkıyorum üzerinin tozunu temizliyorum böyle bir rüya gördüm cevabını bekliyorum inşaAllah

Okudunuz mu?  Rüyada besmele çekip Allahu ekber demek

Tohat
Çok fazla zahmet çekip aşırı emek vermene ve bundan kaynaklı olarak başını ağrıyıp sıkıntı içine girmene sebep olacak işler yapmana delalettir. Alın teri anlamına da gelen bu rüyanın tabirinde işlerini yoluna koymak için çabalayıp uğraş vermene işarettir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada babayı çıplak görmek

rüyada buğday görmek, rüyada buğday kaynatmak, rüyada buğday

Bu kategoride yer alan Rüyada Bal görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Buğday görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.