Anasayfa
8 Temmuz 2023, 8:58
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Bulut görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Bulut görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Bulut tabiri
Rüyada bulut, halkın hayat ve kurtuluşu olan İslama delalet eder. Bulut halkın hayatı kendisiyle devam eden su ve yağmuru yüklü bulunduğundan dolayı allah-u Teala”nın (C.C.) rahmetine sebeptir. bazen bulut, kendisinde mevcut olan lütuf ve hikmete binaen, ilim, fıkıh ve hikmete delalet eder. bazen bulut, askerlere, halkın mahlukatın yaratılmasına vesile olan suyu yüklenmesinden dolayı arkadaşlara, bazen da yiyecek ve giyecek gibi su ile biten şeyi taşımasından dolayı deveye delalet eder. bazen da yer ve gökten başka yani rüzgar ile su üzerinde yürüyen gemilere, bazen hamile kadınlara veya yağmura delalet eder.Eğer bulut siyah olursa onunla beraber ses veya yıldırım bulunursa sultanın vergi almasına, işkence ve emirlerine delalet eder. Bir kimse rüyada evinde bir bulut görse yahut odasında kendi üzerine bir bulut inse, eğer o kimse kafir ise, Müslüman olur. Mümin ise nimet ve hükme nail olur. Yahut çocuk istiyorsa hanımı hamile olur. Ya da karada kervan ve kafilesi, denizde gemisi varsa, onlar gelirler.Bulutların üstüne bindiğini gören kimse, saliha bir kadınla evlenir. Yahut arzu ve isteği varsa yolculuk ve seyahat eder ya da hacca gider. Kendisinde bu arzular olmayıp ilim talep ediyorsa, ilim ve hikmetle şöhret bulur. İlim de talep etmiyorsa, o kimse asker sevk eder. Yahut layık ise, izzet ve yüksekliğe erişir.

Okudunuz mu?  Rüyada bir İnsanı cin suretinde görmenin yorumu nedir?

Cevap: Rüya Tabiri:Rüyada Bulut görmek (İmam Nablusi)

Rayyan Emir
Hadi insaAllah yarabbim Hayirlar nasip etsin hepimize.. Allah(c.c) razı olsun


Yorum: Rüyada Bulut görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda kalp şeklinde bulut gördüm sonra annemin yada kadın sesinin lailahe illAllah Allahım diyoşini duydum o bulutun yanındada sarıklı uzun hırkalı hani eskiden evliya adamlar olurya onungibi bir adam elinde bayrak gibi birşeyi yan bana doğru uzatmıştı bu iki bulut ne anlama geliyor hocam teşekkürler simfiden

Okudunuz mu?  Rüyada Besmele-i şerife görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Bulut görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin durumu bilinerek yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Çünkü bu rüya bir nedenden dolayı sıkıntı yaşamak ve huzursuz olmak manalarına gelir. Gönül ilişkisi olan kimse için bundan dolayı üzülmeye ve pişmanlığa işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek

Kayıtsız Üye
merhaba. rüyamda dışarıdayım hava da çok güzel ve gökyüzüne bakıyorum çok az beyaz bulut var. bulutlara bakarken bulutlar babasıyla oynayan çocuk ve yanlarında kuş şeklini almışlar bulutlar. sanki o şekilli bulutlar bana bir mesaj vermek istiyordu.

bayan ve bekarım bununla alakalı olabilir mi.

teşekkür ederim şimdiden.


arifselim
Merhaba. Böyle rüyalar tek şekilde tabir edilmez. Ancak gören kişinin durumuna göre değerlendirilirse daha isabetli olur. Genel olarak ya çok zor bir döneme gireceğine yada ferah ve huzurlu bir dönemin başlamasına yorumlanır. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Başörtüsü görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhabalar,
Ben rüyamda gökyüzünü çok kapalı bulutlu şekilde gördüm. 3 arkadaşım gelip bana gökyüzüne bak “k” harfi var dedi. bende başımı kaldırıp gökyüzüne baktım her taraf çok bulutluydu yalnızca güneşin olduğu kısım K harfi seklinde açıktı ve gunes ışığı geliyordu. O anda nedense k harfinin kıyameti temsil ettiğini düşündüm ve arkadaşlarıma söyledim. korktular ve namaz kilmak için abdest almaya gittiler. Bende ayni şekilde düşündüm ve uyandım. yorumlarsanız çok sevinirim hocam. Hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Rüyada Bostan görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhabalar. Bu şekilde görülen rüyalar ancak hissedilen şekilde yorumlanabilir. Kıyameti temsil ettiğini hissetmişsen bu rüya sana bir ikaz ve uyarıdır. Tövbe etmeye, günahları terketmeye ve ibadetleri yerine getirmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm
Rüyamda arkadaşımla yolda yürüyerek konuşuyorduk şimşek çakıcak gibiydi sürekli şimşek çakıcak gibi olup olduğu yerde duman çıkarıyordu ben besmele çekip nas felak okudum yanlış hatırlamıyorsam bulut üzgün gözüktü, sonra bulut birkaç kez güldü (sesli değil görünüşte) sonra yüzü şu ? şekile benzer bir şekilde gözüktü (üzgün gözükmesinden sonra gördüğüm yerlerden eminim)anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Binmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Bu hayatında, yapacaklarınla ilgili ve karşına çıkacak olan kişilere karşı daha dikkatli ve temkinli olman, adımlarını atmadan önce iyi düşünerek hareket etmen gerektiğini göstermektedir. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda oturduğumuz binanın en üstünde görüyorum kendimi yanımda iki çocuğumda var..dünyanın sonunun geldiğini hissediyorum. gökyüzündeki bulutların birçoğunu çürümüş halde aşağı doğru indiğini ,bizlere ulaştığında öleceğimizi ve dünyanın sonunun geldiğini hissedip çok üzülüyorum,çocuğumun elimi bırakıp aşağı doğru atladığını görüyorum evin içine girip sarılarak beklememiz gerektiğini söyleyip atlıyor…bu rüyadan çok büyük üzüntüyle uyandım..ne anlama geliyor acaba???

Okudunuz mu?  Rüyada banka görmek anlamı ve tabiri

Tohat
Dünya kadar ahiretine de ağırlı verip ibadetlerine gereken özeni göstermelisin. Ayrıca birine karşı duyduğun güvensizlik ve bunun yaratmış olduğu hayal kırıklığı ve üzüntü seni düşündüren meseleler olduğunu gösterir. Doğrusunu bilen ancak Allah’tır.


Plnsri
Merhabalar,
Rüyamda pembe bulutlar gördüm yoğun olarak renkleri çok güzeldi ancak önce şimşek çakıyor sonra sağanak şekilde yağmur yağıyordu…tabirini çok merak ettim çünkü daha önce hiç böyle renk bulut görmedim …ikinci olarak kuzenim ve babamla çok dik bir yokuşa tırmandık etrafı uçurum ve yeşillikti…varacağımız yere varmamız için sağa dönmemiz gerekiyordu ancak dönmedik…bunları yorumlarsanız çok sevinirim teşekkür ederim..


Tohat
Merhabalar. İlk rüyanın anlamı bereketli bir hayatın olacağına delalettir. Bununla birlikte huzur, mutluluk, hayatını olumlu yönde şekillenmesini sağlayacak güzel gelişmelerin habercisidir. İkinci rüyanın tabiri ise, amacına giden yolda rüyanda gördüğün gibi zorlu bir yol kat etmen gerektiğine, yorulman ve çok emek vermen seni yıldırmayacağına ve sonunda başaracağına işarettir. Hakkıyla ancak Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Boncuk görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm Merhaba
Rüyamda Bulutların Üzerinde Beyaz Cübbeli ve Sarıklı Yüzü ve Elleri Yani Ten Rengi Çöl Kumları. Gibi Altın Sarısı Yürüyen Bir Zati Gördüm Sanki Beni Takip Ediyor Bana Bir Mesaj Vermek İstiyordu. Onun Bulutların Üstünde Yürümesinden Çok O Nurlu Cemali Beni Çok Etkiledi Hayrolsun İnşAllah Selam ve Dua ile……

Okudunuz mu?  Rüyada balık tutmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Bahsettiğin zatın arkandan gelmesi önünün hiç olmadığı kadar açık olacağı anlamına gelmekte olup alacağın bir müjdeye, iş teklifine veya seni çok mutlu edecek bir habere işarettir. Bunu değerlendirerek hayatını etkileyecek başarılar kazanmaya, rütbeli, makam sahibi bir kimse olacağına işaret etmektedir. Allah hakkıyla bilendir.


Bus5858
Merhabalar Allah hayırlara yazsın rüyamda annem ile yan yana durup gökyüzüne bakıyoruz gökyüzünde siyah dumanda değil ama bir siyahlık var sonra aklımdan eski erkek arkadaşım geçiyor o geçiyor o anda o siyahlık gökyüzünde gelin damat ve bir de çocuk şeklini alıyor gözlerim doluyor ve mutlu oluyorum şimdiden yorumlariniz için teşekkürler iyi günler. 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada Berber görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhabalar. Geçmişin tortularını hala içinde taşıdığın manasında olduğu gibi bu durumdan etkilenmiş ve hayal kırıklıklarına neden olmuş manasına da gelmektedir. Kırılmış, beklentin karşılanmamış ve kalbin incinmiştir. Rüyan duygularının tercümanı gibi olmuş olabilir. Allah doğrusunu bilendir.


rüyada bulut görmek imam nablusi, rüyada bulut görmek, imam nablusi ruyadA siyah bulut gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Boğmak, boğulmak görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Bulut görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.