Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Burun görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Burun görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Burun tabiri
Burun koku alan bir organ ve rahat yeridir. Çünkü insan vücuduna hava ve güzel kokunun geçişi onun sayesindedir. Bundan dolayı burnun güzelliği ve kokuyu kolayca alması rahat etmeye delalet eder. Rüyada burun görmek, mal, evlat, baba, kardeş, koca, arkadaş gibi insanların zinetlendiği ve iftihar ettiği şeyler üzerine delalet eder. Bir kimsenin rüyasında burnunu güzel görmesi kendi hali üzerine delalet eylediği söylenen şeylerle beraber halinin güzelliğine de delalet eder. Rüyada burnun siyah veya küçük görülmesi, tabiatı miktarınca perişan ve kahrolunacağına ve birisine buğz etmesine delalet eder. Rüyada güzel koku koklamak, mevki ve itibarının yüksek hatır sahibi olmasıyla tabir edilir.Rüyada, yüzünde veya bedeninin başka yerlerinde çok burnu olduğunu görenin, rahatı evlat ve etbaının tazelenmesine; burnun altın veya demirden olduğunu görenin işlediği bir günah ve kusurdan kendisine bir belanın geleceğine işarettir. Çünkü günah sahiplerinin burunları kesilir. tövbe edip temizlendikleri vakit şehvet korkusundan dolayı onlar için altın ve gümüş burunlar yapılır. Rüyayı gören tüccar, burnu da altın veya gümüş ise hürmet, izzet, marifet ve çok kazanç sahibi olur.Bazı kere «burun» rüyası, peygamberin lisanından insana gelecek haber üzerine, bazen de kimsenin bilip muttali olamayacağı haberleri büen bir casusun gelmesine delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Baldıran Zehiri Görmek

Cevap: Rüyada Burun görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada burun görmek hayat şartlarının zorluklarına göğüs germeniz gerektiğine ve bunun için çok çalışıp mücadeleden vazgeçmemeniz gerektiğine ve ne kadar çok çalışı iseniz o kadar çok hayatla mücadele eder ve çok kazançlar elde edeceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada, Eski Ve Yeni Arkadaşlar Görmek

rüyada burun görmek, rüyada burnunun uzun olmasi imam nablusi, rüyadaburnun uzamasi imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Bülbül görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Burun görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.