Anasayfa
12 Mayıs 2023, 22:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Buzdolabı görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Buzdolabı görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Buzdolabı tabiri
Rüyada buzdolabı görmek, çok hizmetkar ve menfaatlı, reise bir hanıma delalet eder. Buzdolabından su içmek, o kadın tarafından mala nail olmaktır. Buzdolabında meydana gelen değişiklik, o reis kadında hasıl olan bir değişiklik ile tabir edilir.


Cevap: Rüyada Buzdolabı görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada buzdolabı görmek hayataki beklentilerinizin daha iyi olacağına yada buzdolabının eski olduğunu görmüş iseniz iyiliklerle karşılaşacağınıza ve hiç beklemediğiniz teklifler alarak hayatınızın değişeceğine işaret eder.


Yorum: Rüyada Buzdolabı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Böyle bir hizmet verdiğiniz için Allah sizlerden razı olsun.
Ben bugün sabah namazından sonra bir rüya gördüm. Rüyamda misafirler gelmiş habersiz. Ben koştur koştur mutfakta hazırlık yapıyorum. İki tane yengem bana yardım etmeye geliyorlar. Mutfakta 3 tane buzdolabı vardı. Ben buzluk kısmından çörek çıkartıp fırına atıyoruz. Ama 2 poşet çörek vardı biri nerde diyorum. Tek tek aramaya başlıyorum. Bir tane buzlukta o kadar çok kışlık biber vardı ki içimden biberlerden de mi çıkartsam diyorum ama çıkartmıyorum Çilekli kek yapıyorum. Ocakta da farklı bir yemek yapıyorum. Misafirlik tabakları mutfağa getiriyorum. sonra ekmek alınacak ve ben diyorum ki 3 tane bize 1 tane babama alalım diyorum. Tarhana çorbası istiyorlar benden ama yapacakken uyandım.
Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada baraj görmek neye işarettir

Yorum: Rüyada Buzdolabı görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam kardeşim.

Bu rüya her açıdan hayırla yorumlanır. Bolluk, bereket ve kazancının çok olmasına ayrıca cömert birisi olmak manasındadır. Bazende yakın bir zamanda sevdikleri ile yolculuğa çıkmaya ve eğlenceli bir zaman geçireceğine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada binanın üzerine yıkılması

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler
Sahurdan sonra gördüğüm rüyayı paylaşmak istiyorum. Sanırım bir kaç rüya ard arda gördüm bağlantı kuramadim. İşle ilgili bir yere gidiyorum bir kaç kız var ilgilenen anlatıyorum onlara nelerin yapılıp nelerin yapılmayacağıni benim yakinimdaki telefonun fişini çekip başka telefonla degistiriyorlar ve seviniyorlar sonunda sorunsuz bir telefonları olduğu için, onların yanından ayrılıp iftar açmak için otobüse biniyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada başının üstünde bulut görmek

Sanırım bir anaokulu binasına giriyorum icerisi çok pis küçük bir cocuk temizlemeye calisiyo elektrikli supurge yle beceremiyo da pek ona yardim etmek için istersen sana nasıl yapılacağını gösterebilirim diyorum alıp süpürgeyi kendim supuruyorum oranın eski bir komsumuzun evi olduğunu fark ediyorum sonra kadın bize misafiriz diye sofra hazırlıyor hemen 2 testi yemek var içindeki yumurtalı bir yemek testinin birinin ağzı kırık ama mutfağa gidip buzdolabını açıyorum dolap bomboş kadın son yemegini bize hazırlamış sonra bir arabaya biniyorum süren sevdiğim insan saçlarım yapılmış düğüne mi gidiyorsun diyo Hayır eve gitmem lazım diyorum elini tutup onu çok sevdigimi söylüyorum oda beni opuyor

Okudunuz mu?  Rüyada bahçe görmek

o sırada arabanın yanında bir çocuk ve bayan var camdan uzanıyor arabaya benim koyduğum dosyaları çalmak istiyor arkadaşım müdahale edip engelliyo dosyaları bana geri veriyo kadın hırsız olmadığını ona ihtiyacı oldugunu soyluyo arabaya binip derdini anlatiyo bende o dosyanın ihtiyacı olan dosya olmadığını istediği şeyin hazırlanmasının zaman alacağını söylüyorum. Biraz uzun oldu sanki yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Hayırlı günler. Maalesef bu rüyanı tabir edemeyiz. Bizim anladığımız kadarıyla bunlar karmaşık şeylerdir ve berrak değildir. Berrak olmayan rüyalar yorumlanmaz. Allah’a havale ederek ondan hayrını dilemek en güzelidir ve yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada baba görmek anlamı ve tabiri

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda deniz kıyısında bir çardağın altında üç çocuk gördüm bunlardan bir tanesi fark ettiğim kadarıyla erkek ve tombuldu. Diğerlerini net hatırlamıyorum. Bu çocukların dedesi ve ninesi yanlarına geldi ve ağlamaya başladılar. Çocukların annesi ve babası denize girmiş ve kaybolmuşlar. Daha sonra bir tekneyle yanımda kuzenimle birlik bir de tekneyi kullanan bir adamla denize açıldık. Deniz dalgalıydı. Denizde büyük bir tekneyle çarpıştık fakat tekne batmadı ve biz kıyıya ulaştık. Daha sonra birden kendimi eski patronumun evinde buldum. Orada karşılıklı kanepelerde yatmış uyumaya çalışıyorduk fakat uyuyamadık. Sonra kalktık eski patronum bana tatlı yeyip yemeyeceğimi sordu ve dışarıya tatlı almak için çıkacağını söyledi. O esnada eşi geldi ve buzdolabını açtı ve bir şey aldı. Patronuma da bu beni tanımadı galiba diye bir şey söyledi. Ben orada uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada bilek güreşi yapmak

arifselim
Böyle bir rüya sadece çok genel ifadelerle tabir edebiliriz ve bunun dışında maalesef yorum yapamayız. İş veya maddi hayatında sorunlar ve çalkantılar yaşamaya ama destek görerek Allah’ın izniyle bunları aşacağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda eşimle birlikte mutfaktaki buzdolabını yere yatırdık, eşime dedim böyle olmaz içindekiler hep dökülmüştür.buzdolabı beyaz renkiydi rüyamda ama gerçekte dolabımız gri.. Ne anlama geliyor yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Babanın Evin Dışından Saldırması?

furkan
Rüyada beyaz buzdolabı görmek hayıra işaret mi yalnızca Allah bilir. Rüyada beyaz buzdolabı görmenin anlamı kafanızda ki sorunların kötü veya istemediğiniz bir şekilde sonuçlanması olarak yorumlanır. En doğrusunu yalnızca Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda evimin ekstra büyük bir mutfak odasının olduğunu ve bu geniş alanda eskiden kalma mutfak dolapları ve 2buzdolabı 1derin dondurucu olduğunu görüyorum. Kendi mutfağımda da çok güzel çalışan bir buzdolabım varmış ve tüm bu soğutucuların içine çok süre önce kurban eti yerleştirilmiş ama eski olanlardan biri bozuk bir soğutucuymuş etler buz tutmamış. Kokmamışlar ama koyu kırmızı olmuşlar ben de anneme çok kızıyorum bozuk mu diye bakmayıp içini doldurduğu için. O da bişey olmaz yeriz diyor ben daha da çok kızıyorum yanlış işler yapıyorsun bir de iddia ediyorsun yenmez artık bunlar bir dolap et israf oldu ama kabullenmiyorsun diye kızıyorum. Hem israf olan etlerin stresiyle hem de annemin israf olmasını kabullenemeyip yenir dye tutturmasına çok sinirlenmiş olarak uyandım. Yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada bamya görmenin tabiri nedir?

Tohat
Merhaba. İstemediğiniz durumlarla karşılaşacağınıza ve kendinizi bir çıkmazda hissedeceğinize delalet eder. Bu durum sizde kararsızlık yaratacak ve ne yapacağınızı bilemez bir durumda hissedeceksiniz. Bu rüyayı aynı zamanda bazı kişilerden göreceğiniz kötülüklere de delalet eder. Fakat en doğrusunu bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada babayı görmek

Dark
Selamünaleyküm hocam rüyamda bir bakkalda yım bana yarım içeçek verdi güzel dedi. verdiği içeçiğin üzerine koymak için çikolata tarzı bir şey var dedi bu ara buz dolabı verdi bana çikolata buz dolabının içindeydi baktım. Buzdolabı kapağını açtım baktım içinde anlayamadığım bir şey vardı. (Farklı bir mekanizma gibi) kapağını kapattım dışında profilo markasını gördüm buzdolabı ne eski nede yeniydi. Yorumlarmısınız hocam

Okudunuz mu?  Rüyada başkasının sizi başı açık halde görmesi

Tohat
Ve aleyküm selam. Genel olarak buzdolabı karşına çıkacak olumsuzlukların ve kötü durumların habercisi olsa da gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bir tek Allah bilebilir. Her rüyaya takılmamak ve Allah’a havale ederek üzerinde düşünmemek en iyisidir. Doğrusunu yalnız Allah bilebilir.


rüyada buzdolabı görmek, rüyada buzdolabı görmek imam nablusi, rüyada buzdolabı

Bu kategoride yer alan Rüyada Bal görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Buzdolabı görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.