Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:46
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Zemin Kat Görmek (imam nablusi)

Rüyada Zemin Kat Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ZEMİN KAT

Bir binanın zemin katında bulunduğunuzu görmek, çok heyecanlı ve evhamlı olmanız yüzünden bazen kötü durumlarda kaldığınıza, bazen de çok kritik duruma düşmenize sebep olduğuna yorumlanır.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Zemin Kat Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada evin zemin katında bulunduğunu görmüş isen evinizle ilgili bazı sorunların olacağına ve bu sorunlardan dolayı ailecek bazı kararlar almanız gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Vahşet Görmek

Yorum: Rüyada Zemin Kat Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm. Rüyamda; bir binadayım. İş yerimi değil mi hatırlamıyorum tam olarak fakat bana bir görev veriliyor ve bu görevi gerçekleştirmem için, o bulunduğum binanın zemin katına inmem gerekiyor. Neyse, asansöre biniyorum, normalde asansörden korkan birisiyim ve bindikten sonra düğmeye bastığımda Allah’ım inşAllah kalmaz asansör diye dua ediyorum. Allah’a şükür kalmıyor ve sağ salim zemin kata iniyorum. Oradan bir kutu almam lazım ama kutunun işinde ne olduğunu bilmiyorum. Bu arada kutu, karton bir kutu. Neyse, sonra bulup alıyorum kutuyu ve tekrar asansöre binmek istiyorum. Biniyorum düğmeye basıyorum ama asansör kapılarını kapatmıyor. Bunu birkaç defa deniyorum ama nafile. Bir ara ben asansörün dışındayken kapılar kapanıyor ama ben kapıların kapanmasına engel olup onları açıyorum ve içeri girip düğmeye tekrar bastığımda kapılar yine kapanmıyor. Neyse, sonra çıkıyorum. Merdivenlerden mi çıksam diye düşünürken kısa bir süreliğine, rüya bitiyor. Bu arada bulunduğum apartman 0. katıda sayarsak 4 katlı. Benim geldiğim yer ise en üst kat olan 3. kat. Ben ise ya 0. kata iniyorum.
Not-1: Artık yepyeni bir hedefim var ve o hedefim diğer 4 büyük hedefimden milyonlarca kat daha büyük. O da astronot olmak. Uzay’a çıkmak ve araştırmak. Eğer şansım varsa farklı gezegenlerde çalışmalar yapıp, koloniler oluşturmak. 17 yaşındayım 31 temmuzda 18’e gireceğim be Allah’a dua ettim acaba geç kaldım mı diye. Sırf rüyamda bununla ilgili bana bir şey göstermesini istedim. Acaba bu gösterdiği rüya, benim bu yeni hedefime geç kaldığımı mı söylüyor.
( Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. )

Okudunuz mu?  Rüyada Yengeç Görmek

Yorum: Rüyada Zemin Kat Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Allah seni muvaffak etsin. Hiç bir zaman geç kalmış değilsin. Hedeflerini daima büyük tut ama herşeyden önce ve herşeyden üstün olan Allah’ın rızası daima birinci hedefin olsun. Eğer öyle olursa hem dünyada hemde ebedi alemde kazanırsın. Bu gördüğün rüyan ise verilen emeklerin karşılıksız kalmayacağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Yakup Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Zemin Kat Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.