Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:46
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Zemzem Görmek (imam nablusi)

Rüyada Zemzem Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ZEMZEM

Bir kimse rüyada zemzem içtiğini görse, dert ve hastalıklardan şifa bulur. Özellikle, zemzemi mal kazanmak yahut ilim öğrenmek gibi muayyen bir husus için içerse o kimse o mal veya o ilme kavuşur.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Zemzem Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada zemzem suyu görmüş isen sağlığa sıhhate,hasta isen hastalıklardan kurtulmaya ve sağlıklı yaşamaya ,zemzem suyunu içerken görmek hasta sağlığına kavuşacağına ve kötü alışkanlıkları olan ise bu alışkanlıklarından kurtularak doğru yolu bulacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada yakalamaca oynamak

Yorum: Rüyada Zemzem Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm,
Rüyamda alt kattaki komşumun evinin kapısı yenilenmiş , genişçe yeni bir kapı taktırmış. Merdivenler yukarı doğru ıslak, silinmiş halde.komşunun karşı dairede annemler oturuyormuş, o daireden çıkıyorum ben, kendi daireme çıkıyorum (gerçekte daha bir kat’aşağıda oturuyorlar, annemler)
evimde alt komşum çamaşır makinesine çamaşır atmış yıkıyor, benim babam çocukların odasında uyuyormuş, makine çok ses yapıyor diye sesiz bir ayarı varmış- komşu bulamamış-sesini kişiyorum babam uyanmasın diye.
(tuhaf olan alt komşumla senelerdir (7-8 yıl) hiç gidip gelmişliğimiz yok, tek bir merhabalaşırsak kapı önünde o kadar)
sonra balkon gibi bir yere çıkıyoruz, aşağıda tek tük insanlar geçiyor, orada küçük bir demir bardakta zemzem içtiğimi hatırlıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada zenci olmak

Annemlerin daireden çıkmadan onların orada, bir tuvaleti misafir odasında tertemiz temizlediğimi hatırlıyorum,
ve el işinden yapılmış, dantelden , renkliydi, ama rengini hatırlayamıyorum (belki bordo) bir 3 katlı tabak gibi veya meyvelik gibi bir şey görüyorum masanın üzerinde, Anneme bu gevşemiş , danteli sertleştirici varmış onunla sertleştirelim diyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Yemek Görmek

yorumlarsanız sevinirim

kocam benden 1 yıldır ayrı kuş bana davamız olmadı henüz ama yakın gibi çok üzgünüm çalışıyorum iki evladım var


Yorum: Rüyada Zemzem Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı bereketli ve sağlıkla geçecek ömrü işaret etmektedir. Var olan üzüntü, zarar vermekte olan alışkanlıkların geride kalacağına, dikkatli davranman, bir sonraki adımlarını düşüp atman, mantıklı hareket etmen sayesinde karşılaşacağın zorlukların üstesinden daha kolay bir şekilde geçebileceğine, meydana gelebilme ihtimali olan maddi sıkıntıları halledebileceksin. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Yaratık Görmek

rüyada zemzem suyu gormek imam nablusi, imam nablusi rüya tabirlerirüyadazemzem içmek, rüyadazemzem su içmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Yunus Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Zemzem Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.