Anasayfa
9 Eylül 2023, 0:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Zenci Görmek (imam nablusi)

Rüyada Zenci Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ZENC İ

Rüyada zenci bir kimseyi görmek, aydınlık günlerin çok yakında olduğunu ve sıkıntılarınızın geçmek üzere bulunduğunu gösterir.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Zenci Görmek (imam nablusi)

Hoca
Zenciden kasıt siyahi insanlar mı?


Yanıt: Rüya Tabiri: Rüyada Zenci Görmek (imam nablusi)

İsrâ
evet zenci kimseleri kastedilmis


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Zenci Görmek (imam nablusi)

Hoca
RÜYADA ZENCİ
Rüyasında zenci gören kişi geçinebilmek için çok çalışması gerekir anlamındadır. Evin içinde zenci görmek uzun süredir sonuçlandıramadığınız bir işi bitireceğinize yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yelek Görmek

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Yanımda beni tanıdığım birisi var ama tam olarak kim olduğundan emin değilim. Ve sabah, hava kapalı ara sıra yağmur çiseliyor. Ben ve o etrafı kameraya çekiyoruz. Ben insanları güldürüyorum bayağı bir şekilde. Sonra biz sokak tabiriyle keko çocuklara sataşıyoruz. Onlar da daha 9-10 yaşlarında ve ben onları bir söz ettim ve sinir ettim. Elimde de kamera onları çekiyorum ve etraftaki insanlar bu şakalara gülüyor. Ben onlardan gülerek kaçıyorum, onlarda ben "işte orda, işte orda yakala onu, sen qimsinlan" vb. gibi şeyler diyor, küfür ediyor. Ben hâlâ onlardan gülerek kaçıyorum ve çay bahçesinin etrafında 1 tur atıyoruz. Onlar bana yaklaşıyorlardı ve bende onları korkutmak için bir ara duraksadım ve "Höö" diye bir ses çıkardım. Onlarda o anda duraksadılar bir anda. Ama ben kaçmaya başlayınca onlarda tekrar koşturmaya başladılar.

Okudunuz mu?  Rüyada Yüze Krem Sürmek?

Sonra 1 tur attıktan sonra onlar benim peşimi nasıl olduysa bıraktı ve insanlar hâlâ benim espirilerime ve şakalarıma gülüyorlardı. Hava yağmurluydu ve su hafif derinleşmiş su birikintisi vardı. Onun içine girdim ve Michael Jackson’un Moonwalk dediği bir figürü yaptım, sonra öylesine onun dans hareketlerini/figürlerini yaptım. İnsanlar buna yine güldü ve akşam oldu. Hâlâ yapımda olan, yarım kalmış bir inşaata gittik onunla ama bu sefer kamera falan yok elimizde. İnşaatta oraya bir yere saklanmış işçiler vardı, üstleri hafif derecede kirliydi. Hemen yan taraflarında da bir tane zenci kız, bir tane beyaz kız ve bir tane de beyaz erkek duruyordu. Bir şey’i yıkmaya ve yıkıp da geçmeye çalışıyorlardı. Çünkü oradan geçemiyorlardı. Biz inşaat işçilerine bir şey verdik gizli bir şekilde. Ya onlara ekmek verdik; yada onlara bira verdik gibi hatırlıyorum sanki.

Okudunuz mu?  Rüyada Zeytin Görmek (imam nablusi)

Sonra verdikten sonra yandaki 3 kişinin yanına gittik. Ve onlar bizi aldırmadan hâlâ önlerindeki şeyi indirmeye/yıkmaya çalışıyorlardı ve sonra yıktılarda ama bir tane daha o yıktıkları şeylerden geldi tekrar. Sonra, afedersiniz ama zenci kız soyundu herşeyi gözüküyordu. Afedersiniz, arkası biraz büyüktü ve beyaz kızda tayt giymişti o arada nasıl olduysa. Ve onun da yine çok afedersiniz, pembe iç çamaşırı gözüküyordu. Ama erkek ne üstünü değiştirmişti ne de başka bir şey olmuştu. Yine bundan sonrakiler için çok afedersiniz, ama bende soyundum ve zenciye yanaşmaya çalıştım.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil tespih görmenin anlamı tabiri nedir?

Ama o "bu sefer olmaz" diye karşılık verdi ve benimde bayağı yani 3-4 ay önce gördüğüm rüya aklıma geldi. Onu orada yaptığımı hatırladım. Fakat şimdi ise aşırı derecede şişmandı. Ve ben sonra beyaz kıza yanaşmaya çalıştım. Burada erkek araya girdi ve "o yapamaz, yorgun" gibisinden birşeyler dedi ama bende tam hatırlamıyorum. Ve sonra biz de tekrar giyindiğimizde ise rüya yavaş yavaş bitti.

Okudunuz mu?  Rüyada Zayıflık Görmek (imam nablusi)

( BURADAKİ ÖZÜRLERİMİ KABUL GÖRÜN LÜTFEN VE BU RÜYA NE ANLAMA GELİYOR OLABİLİR SİZCE? AMA BU RÜYA SIRASINI HATIRLAMIYOR OLABİLİRİM. YANİ İLK OLARAK ZENCİ KISMI GERÇEKLEŞMİŞ OLUP SONRA İSE KÜÇÜK KEKO ÇOCUKLAR KISMI GERÇEKLEŞMİŞ OLABİLİR YADA BENİM ANLATTIĞIM SIRADA OLABİLİR. FAKAT GENEL ANLAMDA BAKARSAK NE ANLAMA GELİYOR OLABİLİR. AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. )

Okudunuz mu?  Rüyada Yemek Pişirmek Görmek

arifselim
Aleykum selam. Genel olarak görmüş olduğun bu rüyan zorluklarla geçecek olan bir dönem anlamındadır. Ancak sonunda bu dönemi atlatarak iyi bir döneme gireceğine, rahat edeceğine ve işine çok sadık olacağına alamet olarak tabir edilir. Bu sonuçta sadece bir rüyadır ve Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yurt Dışında Olmak

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.
Rüyada açık havada park gibi bir yerdeyim. Klozet var, bozuk. Annem ve anneannemi görüyorum. Klozeti tamir ediyorum. Pislik var, onu temizliyorum. Ağaçta var bir sürü. Su tutuyorum. Sonra yeterli diye düşünüp bırakıyorum, ama pislik geçmiyor tamamen.
Sonra elimde turuncu şemsiye var. Onu yere bırakıyorum. Sonra gelip alacak oluyorum. Solumda bir sürü zenci öğrenci var, sıra olmuşlar. Yürümeye başlıyorum. Bir yandan da tedirgin oluyorum. Ben o şemsiyeyi niye yere bıraktım? Çocuklar onu çalarsa? Çalmazlar, ben onu gelir aynı yerden alırım. diye düşünüyorum.
Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada yılan görmenin yorumu nedir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Çalışan kişiler için iş hayatında çalışmayanlar için normal hayatlarında çıkacak olan sorun için çözüm arayışına gireceklerine, bunun yanı sıra insanlara faydalı olmak için bazı girişimlerde bulunmaya, hayır islerine sarılmak ve insanlar tarafından iyi anılmak, gurur okşayacak şekilde tanınmak manasındadır. İmtihan olan dünyanın şuurunda olarak önüne çıkacak olan durumları bu bilinçle sabırla ve Allah’a itaatle geçirmeye çalışacağına işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Yabani Güvercin Görmek (imam nablusi)

Ruyada zenci gormek, rüyada zenci imam görmek, rüyada

Bu kategoride yer alan Rüyada Yüzmek Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Zenci Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.