Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Cam görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Cam görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Cam tabiri
Rüyada görülen camın azı ve çoğu, geçici bir üzüntüdür. Çünkü cam çabuk kırılır. Bir kimsenin, rüyada camı bir kap veya mahfaza içinde görmesi, üzüntüsünün kendisine kolay gelmesine delalet eder. Rüyada cam gören kimsenin gizli ve kapalı bir şeyi varsa onun için açılıp ve aşikareye çıkmasına delalet eder. Çünkü cam bir şeyi örtüp gizlemez. Fakat, yeşil, kırmızı, sarı ve sedeften ve bunlara benzer şeylerden yapılmış camlar, mal, evlat ve hanımdan olan şüphelere, riya ve nifaka delalet eder. Camdan tedavi ve ilaçta kullanılan şey, alimler ve feylesoflara delalet eder. Bir kimse rüyada mücevheri, cam yahut inciyi sedef karşılığında satsa, dünyayı ahiret yahut günahı taate tercih etmesine ya da dininden dönmesine delalet eder. Bu rüyanın aksi tabirin aksinedir.


Cevap: Rüyada Cam görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada cam görmek hiç beklemediğiniz bir anda bir kişi tarafından kalbinizin kırılacağına ve bu kalbinizi kıran kişi hatasını anlayarak sizden af dileyecek ve sizin bu kişiyi af ederek eski dostluklarınıza yada aile bağlarınızın devam edeceğine işaret eder.


Yorum: Rüyada Cam görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda eski görüştüğüm bayanla yan yana yerde yatiyorduk. Yattigim yer büyük cam kírklari doluydu cam yatak gibiydi sonra bize meyve verdiler meyveler bilmediğim bir meyvedir kumlu gibi kötü çürük tú yani yorumlarmísınız . Şimdiden teşekkür ederim Allah yardımcınız olsun hayırlı günler

Okudunuz mu?  Rüyada Cihad görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Cam görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin doğru olmayan, zararlı ve çok riskli bazı işlere kendi rızasıyla girişeceğine işaret eder. Tekin olmayan bazı durumlara girecek ve pişman olacak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm; Yaklaşık iki gün önce sabaha karşı bir rüya görmüştüm. Rüyamda annemin evindeyiz, hatta evindeyim. Ev ise dağınık, neredeyse çoğu zaman olduğu gibi, gerçekte. Bu arada annem ve babam ayrı gerçekte. Neyse, ev bu sefer çok fazla gereğinden dağınık ve annem beni kızdıracak bir şey yapıyor ve o arada babam da orada ve sanırım kardeşim de. Sonra ben inanılmaz derecede kızıyorum ve evin içindeki camlı kapının camına vuruyorum ve cam kırılıyor. Sonra benim elime büyük bir cam parçası saplanıyor, hatta birkaç tane saplanıyor. Elim kanlar içinde ve annem o sırada çok fazla endişeleniyor ve bana "Oğlum iyi misin? Naptım?" gibilerinden bir şeyler söylüyor ve o andan bir kaç saniye sonra hasta hanede oluyorum annemle birlikte ve hemşire elimi sarmalıyor. Kan fazla akıyordu ve hatta elimi sarmalamasına karşın bile kanıyordu. O acıyı hissedebiliyordum. Sonra ise rüyayı hatırlamıyorum.
Not_1: Annem ve babam ayrılalı yaklaşık 5-6 yıl oluyor ve bundan bir gram üzüntü bile duymuyorum, çünkü doğru olanı yaptılar. Fakat neden annemi ve babamı gördüm ben orada, aynı rüyada. Üstelik hiç aklımın ucundan bile geçmedi böyle bir rüya göreceğim.
(Bu rüya sizce ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)

Okudunuz mu?  Rüyada Çorap görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Annen ile babanı bir rüya içerisinde görmen normaldir ve bundan özel bir mana çıkarılmaz. Bu rüya ise gören kimse için hayatında yapacağı köklü değişikliklere, yeniliklere ve kendisini tamamen değiştirerek daha iyi bir duruma geleceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Ben ve benim yanımda 4 kişi var ve bunlar sınıf arkadaşlarım. Top Oynuyoruz akşam vakti bir basketbol sahasında, açık basketbol sahasında ve sonra topu birisi dışarı atıyor ve topu almaya birlikte gidiyoruz, çıktıktan sonra oradan, tabi evlerle, apartmanlarla kaplı her tarafımız, neyse bu sefer dışarıda birbirimize pas falan atıyoruz.

Sonra top bana geldi ve hafif ayağımdan kaçırdım ve o tesadüfle bir evin camından içeri baktım ve kadın çamaşırlığın üstüne uzanmış bir şekilde telefonuyla ilgileniyordu ve ben bunu bizimkilere söylemedim, çünkü yaramazlık yapacaklarını bildiğim için ve sonra aramızdan birisi kadını farketti ve olum burada kadın var dedi ve diğeri ise hadi bir şey atalım dedi. O sırada elimizde ne vardı bilmiyorum fakat taş yoktu. Ya topu attık onun camına ya da ilginçtir ki birkaç muz attık onun camına.

Okudunuz mu?  Rüyada cinin sarılması

Neyse, ben bunlara yapmayın, rahatsız etmeyin falan dedim ama dinlemediler ve attıktan sonra bir kaçımız başka sokağa kaçarken; ben ve yanımdaki başka birisi ise benimle geldi. Bizim girdiğimiz, kaçtığımız yerler çok dardı ve oradan oraya geçişler çok hızlı oluyordu, yani birkaç metre koşuyorsun birden önüne atıyorum dövmeci çıkıyor ve yine birkaç metre daha koşuyorsun ve bu sefer de dershane gibi biryer oluyor fakat bu benim dediğim yerlerin hepsi tek katlı ve hepsi sanki kapalı çarşının içindeymiş gibi. Adama soruyoruz burası neresi diye, işte bazısı diyor burası dershane, burası yemekhane ya da dövmeci gibi cevaplar alvıyoruz fakat hep aynı yerde değiliz tabi ki.

Neyse, polis falan aramışlar ve polisler de bizi yakalamaya çalışıyorlar ve biz hala nereye kaçacağımızı koşarak anlatırken birbirimize o sırada polisler tuzak kurmuş bile bizi yakalamak için. Tuzak ise şöyle: 3 tane sirk kapısına benzer bir kapı var, biri dikey açılıyor, diğeri yatay ve en son kapı ise yine dikey olarak açılıyor ve sonra ise hapis gibi bir yerde buluyoruz kendimizi ama sonrasını hatırlamıyorum.

2. Rüyamda ise (Çok kısa diye burada anlatıyorum): Bizim bilgisayar öğretmenimizin kızına tecavüz etmişlerdi ve ondan sonra olaylar başlamıştı, eğer yanlış hatırlamıyorsam birileri suçu bize atmıştı. Belki bu rüya 1. rüya ile bağlantılı olabilir ama emin de değilim.

Okudunuz mu?  Rüyada cennetle müjdelenmek

(Sizce bu rüyalar ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.)


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için gerçek hayatta bazı endişeleri olduğuna tedirgin olmaya ve huzurlu olamamaya işaret olarak tabir edilir. Bazende hiç kimseye itiraf edemediği sırlarının olmasına yorumlanır. Diğer rüya ise, insanın canını sıkacak olaylarla karşı karşıya kalmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Züleyhafatma
Rüyamda eşim bir akrabamızın kızına iki kulağa birden takılan uzun bir küpe hediye alıyor baya dakikalarca tek başına duruyolar öyle aşık gibi. Bende gidiyorum o küpeyi çıkarıyorum. Eşimin yanına gidip bitti bu iş diyorum bağıra bağıra borcam tencere kapakları var ona vuruyorum vuruyorum çok zorlanıyorum en sonunda her yerini kırıyorum camlar dökülmüyor ama elimle alsam kırık sonra başka tabletmi ekranmı haritamı tuhaf bişeyi kırıyorum zor kırılıyor ama vurdukça çatlatıyorum..


arifselim
Böyle bir rüya gören kişinin hayatına ve durumuna bakarak tabir edilmesi gerekir. Genel olarak hayatında yapacağın çok köklü değişikliklere yorumlanır. Eşin açısından kötü ve olumsuz bir yorumu vardır diyemeyiz hatta tam tersine güzel işaretler içerir. Ancak yinede doğru bir yorumu bu şekilde yapmak pek mümkün değildir. Allah’tan hayırlısını dile be en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Nermin123
Öncelikle selamunaleykum.
Ben rüyamda Namaz kılmak için camiye girdim.Cami cemaatinin büyük çoğunluğu kıble tarafına dönüktü.Cok az bir kismida caminin sağ tarafina dönüktü.Bende imama hocam neden bir kısım bu taraga diğer kisum bu tarafa bakıyor diye sordugumda imam söyle dedi.Onlar kiblenin o tarafta olduğunu soyluyotlar biz ise caminin sağ tarafınin kible olduğunu soyluyoruz.Bende hocaya dedim ki Hocam sizin dediginiz dogrudur siz Bir Allahu Ekber deyip baslayin ki bizde arkanizdan gelelim diyince hoca önüne dönüp niyet etmeye başladı benimle birlikte cemaatin az olan kısmı bize uyarak ayaga kalktilar ki namaz kılsınlar.
Yorumlarsanız sevinirim hocam selametle…

Okudunuz mu?  Rüyada cine karşı dua okumak ve Cenabı hakkın sesini duymak

arifselim
Aleykum selam. Cemaatin bir kısmının kıbleden başka tarafına dönük namaz kılması iyi olarak yorumlanmaz. Bunun yorumu doğru ve hak olan şeyden sapmak manasındadır. Etrafında hem hakka hemde batıla uyan kimseler olabilir. Sen doğru olanı tercih etmene tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
SELAMUN ALEYKÜM.
rüyamda; ailecek uyurken bir şangırtıyla uyanıyoruz. bakıyoruz bir kepçe penceremize vurmuş camını kırmış sonra eşimle kepçeye doğru gidiyoruz bir adam iniyor koşmaya başlıyor. biz etrafa bakarken savaş çıktığını farkediyoruz. deniz kenarında bir yerde yaşıyormuşuz.alarmlar çalıyor orda oturanlara evlerini boşalttırıp deniz kenarında bir limanda topluyorlar. diyorlar ki denizdeki küçük gemilerin altına girin. suyun içine 4 tane yat gibi küçük gemi var. ben içimden diyorum yüzmede bilmiyorum ya boğulursak ama ses çıkaramıyorum sonra denize girince bakıyorum berrak ve sığ.benim yanımda büyük kızım var eşim küçük kızı almış onları korumaya çalışıyoruz. bunlar bizi öldürecek diyorum neden geminin içine değilde altına diyorlar acaba diye bakınıyorum suyun içinde bekliyoruz. o sırada havada savaş uçakları beliriyor bombalar atıyorlar denize düşüyor gemiyi bombalarlarsa diye altında bekleyin demişler diyorum. hala uçaklar uçuyor havalanıyor. bir kaç ülkeye aitmiş. sonra bakıyorum kepçeyle camımızı kıran evlerimize zarar veren adam ve ailesi de orda kalabalıklar. onlar bizim ülkeden değillermiş kimse bilmiyor aralarında konuşuyorlar gizli gizli.bizlere bazlama ekmeği dağıtıyorlar. bizler yarım yarım paylaşıyorz. sonra onlara bakıyorum geliyorlar en güzel yere oturuyorlar çok daha fazla ekmek almışlar sofralarına yağlamışlar.ama ben kimseye bişey diyemiyorm bunlar bizim camlarımızı kırdı kepçeyi bunlar kullanıyordu oraları bunlar yıktı diyemiyorum korkuyorum. ama onları gözlüyorum bir açık verseler hemen söyleyeceğim savaş gemileri,savaş uçakları sürekli tepemizde ama direk üstümüze etmıyorlar sağımıza soluma düşüyor.deniz güzel etrafı orman savaş olmasa güzel bir yer..diyorum biz burdan sağ çıkabilirmiyiz acaba…bu stresle uyanıyorum ama çok korktum.Rabbim Hayırlar versin inşAllah devletimize milletimize ailemize dirlik ve birlik versin..rüyanın etkisinden hala kurtulamadım.Allah rızası için yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Ceviz Ağacı görmek (Kenz-ul menam)

arifselim
Aleykum selam. Genellikle rüya sahibinin yaşadığı olumsuzluklardan ve sıkıntılardan hala kurtulamadığına işaret eder. Hem kendisi hemde yaşadığı çevresi, şehir ve hatta ülkesinde huzursuzlukların ve sıkıntıların baş göstermesine ve güvenli ortamın azalmasına işaret olarak tabir edilir. Yinede hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada civciv görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm, bu sabah gördüğüm rüya annemin evindeyim bütün kardeşlerim yanımda ve ben bıkmış yorulmuş bir şekilde anneme yaşadıklarımı anlatıyorum annem temiz bardak ve tabaklarla uğraşıyordu bende bir fen sinirlenip onları duvara fırlattım sonra dışarı çıktım bir kadın her Zaman arkamda kalıyor tanımıyor siyah uzun kıymetli annemin bahçesinde tut ağaçları var ondan bir tane babam koparıp bana verdi bende yedim sonra bahçede annem bir elma ağacı dikmiş 5,6 tane elmalar çıktış hepsi renkli yaprak gövde sanki sim dökülen renkli elmalar içimi huzur verdi


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin hayatında meydana gelecek olan köklü değişikliklere işaret eder. Başarılarına ve mutluluğuna engel olan tüm şeylerden kurtulmasına ve manevi açıdan da kendini geliştirerek huzur elde etmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
SelaymunAleykum

Ben hayatında çok hasas bir evrenden geçen bir insanım ve hayatımın bu döneminde sıkıntılarım çok büyük hem maddi hem manevi sıkıntıları bir arada yaşıyorum.

Bu gün uyandığımda çok etkilendiğim bir rüya gördüm.

Rüyamın tamamını hatırlayamıyorum ama hatırladığım şey Çok büyük 3 yada 4 tane camdan küre vardı ne amaçla yapıldıklarını bilmiyorum ama güzel görünüyorlardı. Fakat dokunduğumda bu kürelerden 2 tanesi tuzla buz olup her yere dağıldılar ve biz oradan uzaklaştık.

Rüyamı benim için yorumlarsanız çok sevinirim.


arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüyan hayırlıdır. Özellikle de maddi manevi sıkıntıları içerisinde olan kimse için hayırlıdır. Hayatında meydana gelecek olan köklü değişikliklerle mutlu ve huzurlu olacağına işaret olarak yorumlanır. Sende rüyanın hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ceset torbası taşımak görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda babamla benim kendi oturduğum apartmanın önündeyiz babam baba 2 tane cam kase veriyor iş için kullandığı arabada da bir koli yeni cam kase varmış 2 tane daha istiyorum ama onları servistekilere vericem diyor ( özel bir şirketin personel servisini çekiyor) neyse bana 2 tane kase veriyor bende eve gidiyorum ama evimde annem varmış zile basıyorum duymuyor bende başka komşunun ziline basıyorum annemde balkonda sigara içiyormuş ondan duymadı diyorum neyse apartmanı çıkarken elimdeki bez çantayı düşürüyorum komşular varmış bide sonra bez çantadan 5 6 tane taze pişmemiş yumurta ve kaseler varmış ama hiçbiri kırılmamış sağlam duruyorlar . Ben şuan hamileyim rüyamda komşum da hamileymiş ona da bir kaç yumurta versem mi diye düşünerek eve çıkıyorum


Tohat
Merhaba. Hassasiyetinin iki katı olacak bir dönemde olduğuna, kırgınlık, küslük ve alınganlık yaşayabilir, bazı sözleri gereğinden fazla takabilir ve sorun yaşayabilirsin. Buna karşı temkinli olman ve ona göre hareket etmen gerektiğini göstermektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi akşamlar ben iki gündür çok ciddi bir tercih yapma dönemindeyim ve bu tercih için iki günüm var sevdiğim adamla tartıştık yollarını ayırma kararını o aldı ben halen bir şansımız var mı diye düşünüyorum ve iki gün sonraki tercihimde neye karar vereceğimi bilemez haldeyim kalbim farklı aklım farklı konuşuyor çok ikilemdeyim dün gece rüyamda kendimi bir odada gördüm kapısının üst tarafı cam olan bir kapı ve ben kapının önündeydim tam cam kırılacakken yüzüme gelecek olan taştan kurtuldum cam kırıldı kapının ardında birkaç kişi var mıydı tam hatırlayamıyorum rüyamda tedirgin hissediyordum çünkü öyle bir ruh haliyle uyudum bu rüyanın anlamı nedir Pazartesi günü çok büyük bir karar vermem gerek ya ona gidecek yolu tercih etmeliyim veya ondan vazgeçmeliyim ne yapacağımı bilemiyorum ben halen umudum olduğu için kendi hayatım umrumda değil onu mutlu etmek istediğim tercihi yapmak istiyorum lütfen acil cevap verir misiniz ?

Okudunuz mu?  Rüyada camide namaz kılmak

Tohat
Yaşadığın durumu rüyanda gördüğünü söyleyebiliriz. Rüyanda kritik kararlar verebileceğin, hayatını ilgilendiren önemsediğin bir konu olup kararsız kalmana neden olan bir durum yaşadığın şeklindedir. Rüyanda ne yapman gerektiğini işaret etmez fakat içindeki ruh hali rüyana yansıdığını söyleyebiliriz. Allah en doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler,ben rüyamda buğulanmış gibi görünün cam bardaklar gördüm.Bir masanın üzerinde alt katta çay bardakları var ancak üst taraf şu bardağı ve desteksiz sadece çay bardaklarının hizasından yükselip düze çıkmış gibi alt tarafta bir destek olmadan duruyorlardı.Ters L harfi gibi buharda çıkıyordu ara ara bu cam bardaklardan.Yorumlarsanız çok sevinirim.Şimdi den sağ olun.

Okudunuz mu?  Rüyada çarşaflı kadın görmek

Tohat
Hayırlı günler. Olumlu şekilde tabir edilmeyen bir rüyadır. Fakat rüyandaki mesajı anlayarak hayatına geçirmen senin hayrına olmasını sağlayabilirsin. Etrafına karşı gözünü açarak hareket etmen, etrafındakilere dikkat etmen, üzülmene neden olacak gıybet, olumsuz söylemlere maruz kalmana delalettir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


hlm
rüyamda okuldayım bir bankta öğretmenim ve liseden bir erkek arkadaşımla tahta bankta oturuyorum,öğretmenle sohbet ediyorum beni sıkıştırıp gibiler çok yakın ve sıkışık oturuyoruz ,sonra başımdan aşağı biri cam kırıkları döküyor , sonra hemen oturduğum banktan kalkıyorum saçımdan camları silkeliyorum saçımın rengi daha açık kahve ve kumral tonda (normalde öyle değil)ve beyaz küçük bir toka elime geliyor cam kırıklarını kekeliyorum


Tohat
Hayırlı günler. Karşına çıkan bazı zorlukların meşekatine aldırmadan geçiştirecek veya sadece çözüm odaklı olmaya çalışarak umursamamaya dikkat edebileceksin. İstikbalinin açık olduğu şansının yaver gitti bir hayata nail olabileceğine, ayrıntılara takılmadan kendini geliştirmenin yollarını arayacağına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


rüyada cam kırılması imam nablusi, rüyada cam kırmak nablusi, rüyada cam kırılması nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Çita Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Cam görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.