Anasayfa
6 Aralık 2022, 12:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Zeytin Görmek (imam nablusi)

Rüyada Zeytin Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ZEYTİN

Rüyada görülen zeytin, mal ve eşyadır.

Sarı zeytin, dinde üzüntü ve kederdir.

Zeytin yaprağı, emniyet edilir sağlam bir şeye tutunmaya veya salih kimselere ya da insanların hayırlılarına yorumlanır.

Zeytin kolay elde edilen rızka, sevinçle beraber bol geçime yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Vişne Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Zeytin Görmek (imam nablusi)

Hoca
RÜYADA ZEYTİN
Rüyada zeytin para kazanmak demektir. Siyah zeytin, bundan sonra rahat ve huzur içinde yaşamak demektir. Yeşil zeytin zengin olmak ve gayri menkul almak demektir. Zeytin ağacı kısmet demektir.


Rüyada Yeşil Zeytin Görmek?

Fanny99
Rüyamda babamı görüyorum anneannemlerin evine geliyoruz birlikte babam sonra ben halana gidiyorum diyor ve evden ayrılıyor sonra elinde bir kutu yeşil zeytinle geri dönüyor

Okudunuz mu?  Rüyada Zemzem Görmek (imam nablusi)

Yorumlayana çok çok teşekkür ederim şimdiden rica ediyorum rüyada kıtaların yer değiştirmesi adli ruyama da yaptığım yorumu okuyup onada bir cevap verirmisiniz


Yorum: Rüyada Zeytin Görmek (imam nablusi)

arifselim
Rüya sahibinin yapacağı çok karlı bir işe ve eline geçecek olan güzel imkanlara tabir edilir. Babanın yeşil zeytin getirmesi onun açısından elinin bolluğa ve berekete kavuşmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yüzü kararmış birini görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda babamın marketinde gizlice zeytin alıyordum sonra söylerim diye düşündüm. Yeğenimden yumurta istedim iki tane posete koydu bende kırık bir yumurtayı elime aldim içi döküldü.


arifselim
Merhaba. Baban vesilesi ile elde edeceğin büyük bir kısmete, bolluğa ve berekete işaret eder. Yumurtanın birisinin kırılması bir işin ters gitmesine tabir edilir. Yinede güzel bir rüyadır ve Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada zelzele Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Hocam rüyamda iki tane siyah zeytin yediğimi gördüm. Zeytinler etli ve çok lezzetlilerdi. Hatta niye babam bize bu zeytinlerden almıyor da hep ucuz ve lezzetsiz etsiz zeytinlerden alıyor diye geçirdim içimden. 25 yasındayım ve bekarım ailem de maddi olarakta orta halli bir aile

Okudunuz mu?  Rüyada Yıkılan Evin Tekrar Yapıldığını Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Kazanç, bereketi ve rızkın artması anlamına gelen bu rüyanın helal yolda ailen ve kendin için vereceğin emekler neticesinde kazancının kat be kat artabileceğini gösteren güzel ve hayırlı bir rüyadır. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yol Görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Rüyamda buzdolabını açıyorum içinde pek bir şey yoktu kavanozda yarım şu dolu içi 2 tane yeşil zeytin vardı. İçi kırmızı biber dolgulu olanlardan. Sonra yiyecek bir şey yok diyerek kapattım dolabı. Çok kısa bir rüyaydı ama o zeytinler o kadar belirgin kaldı ki aklımda bir anlamı var mı çok merak ettim

Okudunuz mu?  Rüyada yakınlarla zina

Tohat
Ve aleyküm selam. Geçim derdini düşündürmeyecek bolluğa erişeceğin günler göreceğine, hatta başta geleceğin için yatırım yaparak paranı değerlendirirken zamanla para hesabı yapmayacak kadar elinin bollasacağına rivayet edildi. Allah hakkıyla bilendir tabi.


rüyada yeşil zeytin görmek imam nablusi, imam nablusi rüyada zeytin görmek, rüyada zeytin görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Yemek Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Zeytin Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.