Anasayfa
1 Eylül 2023, 10:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hz Hatice Annemizi Görmek

Rüyada Hz Hatice Annemizi Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda hz.Hatice annemizi gördüm ne anlamadığı hakkında bir rüya tabiri yapabilir misiniz ?


Rüyada Hatica (r.a)’i görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HATİCE (R.A.)

Rüyada mü’minlerin anası Huveylid’in kızı Hz.Hatice (R.A.)’yi gören kimse saadete ve salih zürriyete kavuşur.


Yanıt: Rüyamda hz.Hatice annemizi gördüm

Hoca
RÜYADA Hz.Muhammedin eşlerini görmek

Peygamberimizin hanımlarını rüyada görmek, rüyay ı görenin analarına, nenelerine, hay ır, bereket ve ekserisi kız olan evlada yorumlanır.

Bir kadın rüyasında Hz. Aişe’yi görse, yüksek bir rütbe, iyi bir şöhrete erişir, kocası ve babası kendisine hürmet ve riayet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah razı olsun demek

Hz. Hafsa’y ı görmek, iyiliğe, Hz. Hatice’yi görmek, mutluluğa, güzel zürriyete, Hz. Fatıma (Peygamberimizin kızı)’yı görmek, eşini baba ve anasını yitirmeye yorumlanır.

Erkeklerden biri Peygamberimizin hanımlarından birini görse, bekar ise temiz bir kadınla evlenir. Rüyay ı gören kız ise kendisine uygun, temiz bir erkekle evlenir.
KAYNAK: Nablusi


Soru: Rüyamda hz.Hatice annemizi gördüm

Rayyan Emir
🙂 ah sabir ah 🙂 Allah (c.c) hayirlara cikarsin insaAllah

Okudunuz mu?  Rüyada salaten tüncina okumak

Kayıtsız Üye
Rüyada kumda bir daire çemberin içimdeyim sağ tarafımda kutucuk çizilmiş içinde hz.hatice yazıyor sonra çemberin dışından ejderha gibi değişik bişe ayaklarıma doğru gelirken la ilahe illAllah diyorum yok oluyor bu nedir acaba


arifselim
Allah hayırlara vesile etsin. Ancak biz böyle bir rüyayı tabir edemeyiz. Ancak çok berrak olan rüyaları tabir edebiliriz bunun dışında görülen buna benzer rüyaları tabir edemiyoruz. Allah’tan hayırlısını de dilemek yeterli olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Hergün aynı saatte kötü rüya görüp uyanıyorum ve rüyalarım aynı benzerler

Kayıtsız Üye
Slm . Akşam yatağa girdim . Her akşam olduğu gibi çok sıkıntılı bir şekilde başımı yine yastığa koydum .
Resmen ölüyor gibiydim göysüm daralıyordu.
Sonra çok geçmeden bir ses bana kalk kalk dedi .
Zor uyanan biriyim . Bu ses bana defalarca seslenip tatlı bir şekilde kalk kalk dedi . Kalk geldiler dedi .sesi duyuyorum ama gözlerimi açamıyorum .
Uyanır gibi oldum . Kimse yok sadece bir ses kalk kalk hz . Haticeyle . Hz Aişe geçiyor dedi.
Bir de baktım benim yatağım çölde bir kervan yolunun ortasında . Orta yerde yatağım ve yarı uyanık ben .
Kim dedim anlamadım . Ses hiç üşenmeden tekrar etti sesinin tonundan anladım geliyor birileri ama tanımıyorum . Bir de bayan ismi tekrarlanıyo korktum .
Önemli zatlar , hz . Diyo ama kimler ne ler bilmiyom .
Kafamı çevirmemle Hz haticeyle Hz Aişe yoldan geçerken beni görüp duruyorlar .
Az ötedeler. Ben bakıyom ama yüzleri öyle beyaz toz bulutu şeklinde değildi. Normal insan suretindelerdi . Bir iki bakıyom ama boş bakış zerre ne gördüğümü bilmiyom . Çarşaf giymişlerdi sanırım uzun kıyafetler işte .
Bilmediğimden tanımadığımdan biri diğerine sordu kim bu kim bu ki bu kadar acı çekiyor . Diyerdi sanki beni biliyormuş tanıyormuş gibi diyerine fısıltı şeklinde bir şeyler söyledi .
Ben sese döndüm kimler dedim bana peygamber efendimizin eşleri dedi .
Çok korktum sıkıldım tekrar ölüyor gibi oldum kötü bir şey görmüşüm gibi sinirlendim . Uyanmak ister gbi .sonra sese döndüm kimleri dedin dedim . Yine bana tekrarladı . Şunuda hatırlıyom . Sese söyle dedim ben unuturum . Ama .
Ses bir kaç defa daha tekrarladı . Öyle bir tekrarladıki sanki beynime yazdı . O rada görüntü kayboldu çöl bitti . Hz haticeyle Hz Aişe gitmilleridi .
Ses de gitti sabah kalktığımda ismimd3n daha iyi hatırladığım iki isim hz Hatice Hz Aişe annemiz .
Sabah düşündükçe yine çok korktum ben o kadar iyi biri değilim . Ne alaka . Yada kötü bir şey mi gördüm aca deyip . Sıkıntıya soktum kendimi . Gibi gibi işte

Okudunuz mu?  Evleneceğin kişiyi rüyada görmek için dua

arifselim
Aleykum selam. Güzel bir rüya görmüşsün. Ancak sonuçta bir rüyadır ve insan peygamberi bile görse ameli olmasa bu rüyası onu kurtaramaz. Bu rüyan sana içinde olduğun sıkıntılarının ve tüm dertlerinin geçici olduğuna ve sabırlı olman gerektiğine işaret kabul edilebilir. ayrıca seni Allah’ın rızasına yakınlaştıracak salih amellerde bulunman gerektiğine dairde bir uyarı gibi yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada korkup Allah demek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
S.aleyküm rüyamda bir Kadın kapalı eski zamandakiler gibi kahverengi beyaz örtülerle elbisesi verdi Kadın çok açtı hamileydi azı bursundaydı bir adam onu dişarı çıkartıp ekmek parçası verdi eşi yan tarafta bana bir ekmek parçası ver dedi Kadın az verdi dayanmayıp sonra birden birileri saldırdı ama saldırdığı kişiler birden ekmek oldu lavaş ekmeği sonra kadin sandal yeye oturdu lavaşı yedi gözlerini birden açıp ben hz .haticeyi gördüm dedi birden bütün herkes etrafında toplanıp onu dinledi hız Hatice evime geldi yemek yedi evet evet ben gördüm yeldi dedi şimdi hatırladım dedi ben şimdi hatırladım dedi herkez dinliyordu onu sonra birden uyandım acaba Hz hatıcemiydi gördüğüm hamile bir kadındı karnı baya büyümüştü lütfen cvp verin

Okudunuz mu?  İmam rabbani rüya tabirleri

Tohat
Ve aleyküm selam. Yeni tanışılacak olan bir kimse ile kurulacak olan sıkı bir ilişkinin neticesinde ekmek kapısını aralayacak bazı adımlar atılacağına, hayırlı işlerde bulunarak işlerinin çok iyi bir imkana erişebileceğine işaret ettiği gibi bekar kimseler içinse evliliğe doğru gidebilecek uzun bir ilişkinin habercisidir. Görülen hamile kadının hazret Hatice (r.a.) olsaydı muhtemel kuvvetle bunu hislerinle tasdik ederdin. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada gaipten ses duymak görmek ne anlama gelir?

rüyada hz haticeyi görmek, rüyada hatice annemizi görmek, peygamber efendimizi esi hatice rüyada görmek

Bu kategoride yer alan Sürekli Aynı Rüyayı Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hz Hatice Annemizi Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.