Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ceviz Ağacı görmek (Kenz-ul menam)

Rüyada Ceviz Ağacı görmek (Kenz-ul menam)

Ensar2
Ceviz Ağacı tabiri
Kirmani demiştir ki: Ceviz ağacı görmek; cesur, huysuz ve Arap”tan gayri bir adamla tabir olunur. Rüyasında ceviz ağacına çıktığını gören, böyle bir adamla arkadaş olur. Ceviz ağacını kökünden söktüğünü veya kestiğini gören; öyle bir adamı katleder. Ceviz ağacı kendiliğinden devrilirse, şahıs vefat eder.Ceviz ağacının gölgesinde oturmak yahut dayanmak, yukarıda zikredilen şahsa dayanmak onun himayesine girmektir. Ceviz ağacının yapraklarının döküldüğünü yahut onları topladığını gören, bu zattan hayır görür. Eline mal geçer. Ceviz ağacını sulayan, ona hizmet ve yardım eder. Ceviz ağacının kuruması veya yanması bu şahsın vefatına delalettir.

Okudunuz mu?  Rüyada çeşitli kuşlar görmek

Cevap: Rüyada Ceviz Ağacı görmek (Kenz-ul menam)

EFRUMİE
Rüyada ceviz ağacı görmek uzun zamandır aileniz ile çekmiş olduğunuz sıkıntılarınızın yerine huzura ve feraha kavuşacağınıza ve bundan dolayı bir toplum içinde seçkin saygı duyulan bir kişi olacağınıza işaret eder.


rüyada ceviz ağacı görmek, rüyada yeşil ceviz ağacı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Cübbe görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ceviz Ağacı görmek (Kenz-ul menam) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.