Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ceylan görmek (Kenz-ul Menam)

Rüyada Ceylan görmek (Kenz-ul Menam)

Ensar2
Ceylan tabiri
Kirmani demiştir ki: Rüyasında bir ceylan tuttuğunu gören, çok güzel bir cariye alır. Bir ceylanı kesen, bakireyle evlenir. Ceylan yüzdüğünü gören, yabancı kadınla zina eder. Ceylan eti yemek, güzel bir kadın sayesinde mal sahibi olmaktır. Ceylan öldüren, bir kadın yüzünden üzülür. Ceylan yavrusu tutanın cariyesinden güzel bir evladı olur.Ebu Said”ül Vaaz diyor ki: Ceylan güzel bir cariye ile tabir olunur. Ceylan avında olduğunu gören, ya cariyesini aldatır yahutta bir kadını kandırarak evlenir. Ceylana taş attığını gören, karısını boşar.Cafer-i Sadık bu rüyayı şunlarla ifade ediyor: Zevce (kadın eş), cariye, evlat ve kadın sayesinde menfaat.

Okudunuz mu?  Rüyada Çalışma görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Ceylan görmek (Kenz-ul Menam)

EFRUMİE
Rüyada ceylan görmek işleriniz deki başarılarınızdan dolayı gelirisi daha yüksek işlerle uğraşacağınıza ve çok varlıklı bir kişi olacağınıza ve bundan dolayı etrafınızda sözünüzü dinlete bilen bir kişi olacağınıza şayet bekar iseniz size karşı bir şeyler his eden bir kişi aşkını ilan edeceğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Cerrah görmek (İmam Nablusi)

Ruyada ceylan görmek

gurbetci1
Rüyamda ölmüş ex-kayınpederi gördüm. Ormanlık bir yerde oturuyoruz kuşlar var ve ceylanlar var. Ex-kayınpederin yanında bir genç oğlan var. Birden biri geliyor ve ceylanları ve kuşları öldürmeye çalışıyor. Sonra ex-kayınpeder diyor bizim eve gidelim. Onun evine geldikten sonra benim aileme soruyor hala onun kizini sevdiğimi ve başka biri olduğunu. Benim ailem şimdiki sözlümün nereli olduğundan yalan söylüyor. Ex-kayınpeder bana sorunca o soruları ben ise uyandım. Bu ruyamın anlamı ne?

Okudunuz mu?  Rüyada çiçekçi Dükkanı Görmek

Yorum: Rüyada Ceylan görmek (Kenz-ul Menam)

arifselim
Ex kayınpeder derken ne demek istediğini anlamıyorum. Rüyanda berrak bir rüya değildir ve biz bu tür rüyaları tabir edemiyoruz. Allah’tan hayırlısını dilemen yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Çalarsaat
Selamun aleykum Ben rüyamda buyuk bir ormanda buyuk bir evimizin oldugunu gördüm sonra abimin evde olmadigini gördüm ormana gitmis oylece duruyordu Ben onu cagirdim ve eve dondum abim arkamdan gelirken beni dovecegini farkettim ve eve kactim abim geldi ve bana bakiyordu. Beni dovecekmisin dedim evet dedi bende sinirlenip bagirdim gel o zaman dedim. Ve elimi actim.elinde küçük ince bir odun parcasi vardi çok hafifce vurdu ve gozlerinden yaslar akmaya basladi.sonra disardan traktor sesi geldii .Ben camdan disari baktim ve ceylan surusu evimizin onunde otlaniyorlardi ama coktu belki milyonlarca ceylan vardi galiba içinde bir koyunda vardi.ben kapiyi acarken hepsi bir kereden korkup kactilar ama ruzgariyla bizim buyuk kapi sallandi .bu arada Ben evliyim iki oglum var.simdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Cin ve muska görmek

arifselim
Aleykum selam. Her açıdan hayırlı anlamları olan bir rüya olarak yorumlanır. Abin açısından ondan hayır iyilik ve destek göreceğine işaret eder. Ceylanlar ise hayırlara, bereketlere ve maddi açıdan sıkıntılarının geçmesine tabir edilir. Sende rüyanın hayrını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Çekirge görmek (İmam Nablusi)

Onurklksz
Selamın aleyküm rüyamda üç tane ceylan gördüm ve bir tanesi ölmüştü sonra ceylanların birine yabani tavşan saldırıyordu ve öbür ceylanda tavşanın saldırısından ceylanı kurtarmaya çalışıyordu.
Az ilerledikten sonra başımı üzerinde yabani arılardan oluşan arı topluluğu gördüm ve kaçmaya başladım tam yakalanıcak ken saklanmayı başardım. Rüyam bu kadardı yardım edenlere şimdiden teşekür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada cehennemde yandığını görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan hem bir kadına hem de iş hayatına işaret eder. Ahlakı çok da iyi olmayacak bir kimseye aşık olabilme ihtimalini gösterdiği gibi iş hayatındaki rakiplerinin çabalarına rağmen aralarından sıyrılarak çok başarılı olabileceğine delalet eder. Allah doğrusunu bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada deniz içinde gemi görmek ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Aleykümselam ben rüyamda kendi mahallemizde insanlardan kaçan bir ceylan gördüm etrafımdaki tüm insanlar o ceylanın peşindeydi bende ceylanı yakalamak için peşinden koşuyordum sonra ceylanı bir süre kaybettim arkadaşımın binasına girmiş kanlar içinde yerden buldum yere oturup ceylanın kafasına kucağıma aldım can çekişiyor sandım sonra kucağımdayken birden kalkıp geri koşmaya başladı. Bende arkasından koşmaya başladım sonra rüya bitti yorumladığınız için teşekkür ederim…

Okudunuz mu?  Rüyada Çığ görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Ceylan kısmet olarak tabir edilmektedir. Hem iş hem aşk veya evlilik gibi genel kısmetlere delalettir. Kişi her ne ile ilgiliyse veya muradı ne ise onun peşinden gidecek ve onun için çabalayacak, sabırla gayretini gösterecek demektir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada cinayet görmek

rüyada ceylan görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Çukur görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ceylan görmek (Kenz-ul Menam) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.