Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ciğerci görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Ciğerci görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Ciğerci tabiri
Rüyada ciğerciyi görmek, korkudan emin olmaya muhafazakarlığa, namusa, sıhhate, sükût olmaya ve düşmana galip gelmeye delalet eder. Ciğerciyi görmek, insanları yolculuğa teşvik eden bir kimseye delalet eder.


Cevap: Rüyada Ciğerci görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada ciğer görmek işleriniz deki yoğun tempodan dolayı ailenize vakit ayıramıyorsunuz ve bundan dolayı ailenizle sürekli tartışmalar yaşayacağınıza ve onlara biraz da olsa vakit ayırmanız gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada çocuk bakıcısı olduğunu görmenin yorumu nedir?

Rüyamda Ekmek Pişmiş Ciğer Gördüm

Acer
Merhaba rüyamda kocaman bir ekmek düşünün yer sofrası büyüklüğünde ama ekmek kek tadında yani tatlı değil ama kıvamı kek hamuru gibi ağızda dağılan cinsten…ben bir parça aldım erkek kardeşimde sanki ondan yedi gibi…sonra bir ciğerciye uğrayıp 1 kilo 100gram o da galiba 1100 lira diyor vereyim mi diyor ver ver olsun alırım ben diyorum ama değişik şekilde pişmişlerdi.nasıl desem dikdörtgen kesilmiş ama birbirine zincir gibi içiçe geçmiş gibiydi.pişmiş olan ciğerlerin poşetini aldım çıktım önden arkadaşlar gidiyor onları izlerken bianda onları kaybettim neyse arabama doğru giderim diyorum arabamı nereye parkettiğimi hatırlamaya çalışıyorum yani arabamı ararken uyandım…değişik bir rüyaydı!

Okudunuz mu?  Rüyada Ceset Görmek

Yorum: Rüyada Ciğerci görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Ekmek bereketin, gördüğün büyük boyuttaki ekmeğin ise bolluğun çok olmasına ve senin bundan istifade etmene, görmüş olduğun ciğer ise maddi ve maneviyatla ilgili her türlü amelin huzur içinde olması ve güzel amellerle hayatını güzelleştireceğine işaret eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada cünüp olduğunu görmek

Acer
Teşekkür ederim hayırlısı olsun inşAllah:)


rüyada ciğer görmekimam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Çarşaf görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ciğerci görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.