Anasayfa
2 Şubat 2024, 6:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Cin görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Cin görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Cin tabiri
Cin görmek, dünya işi ve gururu için hilekar bir kimse ile tabir edilir. Görülen cinin hekim, ihsan sahibi, alim ve hatip olması bundan müstesnadır. Rüyada, cin olduğunu gören kimsenin hilesi çok olur. Cinin kapısının yakınında durduğunu görse, o kimse zarara uğrar yahut üzerinde yapması lazım gelen bir nezri (adağı) olduğuna veya ona isabet edecek bir darlık ve zillete delalet eder.

Birisinin evine cinlerden girip bir şeyler yaptığını gören kimsenin evine düşman veya hırsızlar girerek o kimseye bir zarar getirirler. Cine Kur”an öğrettiğini yahut cin tayfasından birisi kendisinden Kur”an dinlediğini görse, reislik ve valilik gibi makamlara nail olur.

Cinle sohbet ettiğim gören kimse, yolcu ve sır sahiplerinin durumlarına muttali olan kimseye yakın olur. Cin görmek bazen kara ve denizde yolculuk yapmaya, kapıp kaçırmaya, hırsızlığa, zinaya, içki içmeye, bid”at yerlerine, kiliseye, dükkanlara, güzel sesle türkü veya şarkı söylemeye, zenginliğe ve çalgılara delalet eder.

Cinleri görmek hokkabaz ve sihirbazlara delalet eder.Cinlerin Müslüman ve kafirleri, onların emir ve yasakları ve hareketleri arası da tefrik edilir. Şöyle ki; eğer onlardan birisi iyilikle emretse, kötülükten nehyetse yahut hayır ile haber verse o cin Müslümandır. Bunların aksini yapan kafirdir. Cinlerden biriyle evlendiğini gören kimse itaatsiz ve fasık birisine müptela olur.


Cevap: Rüyada Cin görmek (İmam Nablusi)

serindalga
arkadaşlar ben rüyamda artık çoçukmu desem bebekmi desem yaş ortalaması 4 5 gibi..rüyamda onun içine cin kaçmış görüyorum ve onun üstüne bir şey koyuyorum cin ondan çıkıyor hatta rüyamda çok ağlıyorum onun içinden çık o daha bebek..ve bir kadın yanımda duruyo cine emrediyor çık onun içinden cin hemen çıkıyor yanlız kadının suratı öyle birşeyki size resim olarak sunuyorum kadının suratı aynı bu şekil ve bana zarar vermiyo beni sanki onların diyarına götürüyo hatta kadınla sanki birazda sohbet ettim o anda uyandım

————————–

alla arkadaş çok şükür böyle durumlarda Allah’a sığınıyorum yanlız beni korkutan cin değil..o kadının suratı


Cevap: Rüyada Cin görmek (İmam Nablusi)

Ramadan
Rüyada Cin Görmek konusunda 6 ayrı kaynaktan islami rüya tabiri ve rüya yorumları bulunmuştur.

Rüyada cin görmek hilekâr bir kimse ile tâbir olunur.
■ Bir kimse rüyada cinlerden birine Kur’ân-ı Kerim öğrettiğini ve cinlerden birinin kendisinden Kur’ân-ı Kerim dinlediğini görse, bu rüya, o kişi için reislik veya başkanlık gibi yüksek makamlara delâlet eder.
■ Bir devlet reisinin rüyada bir cini tutup zincire vurduğunu görmesi, o hükümdar için bir beldeyi fethedeceğine ve küffârı kılıçtan geçireceğine delâlet eder.
■ Rüyada cinlerin meliklerini görmek, valilere, şeyhlere, âlimlere ve talebelerin hocalarına alâmettir.
■ Rüyada kendisini cin olarak görmek, hile ile tâbir olunur.
■ Cinin kapısının yakınında olduğunu görmek, zarara işarettir.
■ Veya ona isabet edecek darlık ve zillete delâlet eder.
■ Rüyada evine cinlerin girdiğini ve bir şeyler yaptığını görmek, eve hırsız gireceğine ve zarar vereceğine işarettir.
■ Rüyada cin görmek, bazı kere de kara ve deniz yolculuğuna delâlet eder.
■ Yine rüyada cinleri görmek, hokkabaz ve sihirbazlara işarettir.
■ Rüyada cinlerin babası olan Cân’ı yere yatırdığını görmek, cinler ve onların delâlet ettiği kimsenin şerrinden emin olmaya delâlet eder.
■ Rüyada kendisini cinlerin yere düşürdüğünü görmek, cinlerden gelecek zarar ile tâbir olunur ve cinler ona bir zarar eriştirir.
■ Rüyada cinlerin Melikleri ile dost olduğunu görmek, cinlerin delâlet ettiği kimse ile tanışmaya alâmettir.
■ Bu rüya bazı kere de tevbe ve istiğfar ederek Hakka dönmeye delâlet eder.
■ Rüyada cini yerlerde ve yollarda görmek, yol kesiciye; hayvan tersi ve gübresi dökülen yerde görmek, bekçiye; kuyu ve hamamda görmek, zina eden erkek ve kadınları kandıran adamlara delâlet eder.
■ Hasılı rüyada cin görmekte pek hayır yoktur.

Okudunuz mu?  Rüyada Cebrail a.s Görmek

Cevap: Rüyada Cin görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Bir kimsenin rüyada kendisini cin çarptığını aklı başından giderek yere yıkıldığını görmesi, faiz ve haram yemesine veya sihir yapmasına yahut elinden malı giderek üzülüp ve kederlenmesine delâlet eder.

Rüyada cin görmek, düzenbaz, sözüne güven olmayan kimseye delalet eder.
■ Cin görmek insanları rahatsız eden hayvan ve düşmanların saldırısına uğramaya, uzak bir yolculuğa çıkmaya, günah işlemeye de yorumlanır.

Hileci aşağılık bir kişiyi belirtir.
■ Cin çarpması haram bir mal edilmesine ve büyülerle uğraşılmasına yorumlanır.
■ Evde cin görmek evinize ve malınıza kötülük geleceğine işarettir.
■ Cinden yardım istemek çeşitli maceralara atılma isteğinde olduğunuzu işaret eder.

Allame Meclisi: Cin veya gulyabani görmek; fitneye işarettir.

Cin görmek, dünya ve onun gurur vesilesi olan şeyleri uğruna hile yapmaktan sakınmayan kimseye; Görülen cin alim, doktor, iyilik sahibi ve iyi vasıflı biri ise müslümana yararı dokunan iyi kimseye, Evine cin girdiğini görmesi hırsız veya düşman girmesinee; Cin görmek bazen yolculuğa, hırsızlık yapmaya, zina ve kumara, içki içmeye, bid’at işlenen yerlere, kilise ve eğlence yerlerine, Yollarda görülen cin yol kesici eşkiyalara, Cami ve güzel yerlerde görülen cinler onların müslüman olanlarına; Cin çarptığını görmek faiz yemeye, haram kazanmaya, sihir yapmaya yahut dünyalığını yitirerek üzülüp kederlenmesine delalet eder.Hileci aşağılık bir kişiyi belirtir.
■ Cin çarpması haram bir mal edilmesine ve büyülerle uğraşılmasına yorumlanır.
■ Evde cin görmek evinize ve malınıza kötülük geleceğine işarettir.
■ Cinden yardım istemek çeşitli maceralara atılma isteğinde olduğunuzu işaret eder.
■ Rüyada cin, peri görmek iyi sayılmaz.
■ Bu rüyaların üstünde durmamak, bunları unutmak gerekir.Cin görmek, hilekar bir kimse ile tabir edilir.
■ Rüyada, cin oldugunu gören kimsenin hilesi çok olur.
■ Cinin kapisinin yakininda durdugunu görse, o kimse zarara ugrar yahut üzerinde yapmasi lazim gelen bir adagi olduguna veya ona isabet edecek bir darlik ve zillete isaret eder.
■ Birisinin evine cinlerden girip bir seyler yaptigini gören kimsenin evine düsman veya hirsizlar girerek o kimseye bir zarar getirirler.
■ Cinle sohbet ettigini gören kimse, yolcu ve sir sahiplerinin durumlarina muttali olan kimseye yakin olur.
■ Cin görmek bazan kara ve denizde yolculuk yapmaya, kapip kaçirmaya, hirsizliga, zinaya, içki içmeye, bid’at yelerine, kiliseye, dükkanlara, türkü veya sarki söylemeye, zenginlige ve çalgilara isaret eder.
■ Cinleri görmek hokkabaz ve sihirbazlara da isaret eder.
■ Cinlerden biriyle evlendigini gören kimse itaatsiz ve günahkar birisine mübtela olur.
■ Bazen de o kimse bir yaramaz binek satin alir.
■ Bu rüyanin sahibi mülke ehil ve müstahak ise mülke malik, yahut defnedilmis bir mala isarettir.
■ Kendisini cinlerin yere düsürdügüm] gören kimseye cin dokunur ve cinlerden ona bir zarar gelir.
■ Bazen de bu rüyayi gören faiz yer.
■ Bazen de cin görmek, yilan ve akrep gibi yer haserelerine ve insanların rahatsiz olacaklari seylerin çikmasina isaret eder.
■ Rüyada cin görmek; hilekar birine, cini yakında görmek; hayal kırıklığına işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada dayıyı oynarken görmek

Kayıtsız Üye
Ben yaklaşık 1 aydan beri her gece cinler rüyama giriyo.Annemden,babamdan 1,buçuk yaşındaki kardeşimin ruhunu istiyorlar.Ben izin vermiyorum,bn izin vermedikçe onlar sinirleniyo.Her gece ağlıyorum niye sizce çok korkuyorum.


arifselim
Rüyanız size yakın olan bir gizli düşmanınızın olduğuna yorumlanır. Bu tür kabuslardan kurtulmak için uyumadan önce abdest alın ve bildiğiniz sure ve ayetlerden okuyun inşaAllah geçecektir.


Kayıtsız Üye
şöyle anlatayım rüyamı ;

rüyanın içinde rüya gördüm gibi bir şey … rüyamda uyanıyordum fakat yatagımdaydım odamın kapısı açık 1kadın 2 çocuk gördüm ve bunların cin oldugunu hissettim ben bilmiyorum nasıl öyle hissettiğimi ama hissettim .. ne oldugunu anlıyamadım gerçek sandım çünkü rüyada normal gecenin vakti yataktan kalkmıştım çok korktum dua okucaktım okuyamadım bilmiyorum sadece okuyamadım … sonra uyandım bunun tabirini çözücek kimse de bulamadım daha doğrusu kötü bişey olacağından korktugum için kimseyede bişey söylemedim


arifselim
Selamun aleykum. Bu tür rüyalardan aslında endişe edecek bir durum yoktur Allah’ın izniyle. Rüyanın içinde rüya görmek o rüyanın manasının doğru olduğuna yorumlanır. Görmüş olduğunu ve cin zannettiğiniz kimselerin yorumu ise çevrenizde bulunan bazı sizi çekemeyen ve hiç iyiliğinizi istemeyen kimselerin olduğuna yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 3 tane cinin 1 KİŞİYİ çarptığını gördüm çarpılan kişiyi tanımıyordum kişinin bir anda çarpıldığını gördüm bu rüyanın tabiri nedir ?


arifselim
Böyle bir rüya hayırla yorumlanmamıştır. Genellikle çarpılan kimsenin kötülülük ve günahlara bulaşmaya yorumlanır.


Kayıtsız Üye
S.a ben 16 yasindayin kucuklukten belli korkarim onlardan gece yatamam her neyse rüyamda beni yere atti cin sonra sesim kesildi ama nefes alabiliyodun ve sonra bismillah diye bagirdim bidaha soleme dedi yoksa olecek dedi karma karisik bisey


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu tür rüyalar genellikle kabus şeklinde yorumlanır. Bunların önüne geçmek için uyumadan önce abdesti olarak yatağa geçmek ve uyumadan önce bildiğin duaları okumakla geçer Allah’ın izniyle.


Kayıtsız Üye
1 – Rüyamda 3 harfliler benden ruhumu istediler ne anlama gelir

2 – Ben evime. Yakın bir yerde bir grup cin beyaz ışık yayarak aşağı abi anlatamıyorum


arifselim
1- Bu rüya sizin iyilik ve hayır üzerinde olduğunuzu gösterir. Sabırla hak üzerinde olmanız gerektiğine işaret eder.

2- Rüyanızdan endişe etmeyin bu tür rüyaların görülmesi bir zarar görüleceği anlamına gelmez.


Kayıtsız Üye
selamun aleykum . rüyamda kendi evimize beni cin kovalıyor en sonunda yakalıyor beni çarpıyor ve sonra uyanıyorum.


arifselim
Aleykum selam. Rüyada görülen cin hayırla yorumlanmaz. Bu rüyalar çoğunlukla sizinle karşılaşacak bir fesatçı ve zararlı bir insana yorumlanır bazende gizli bir düşmana tabir edilir. Rüyada cin çarpması, elinize haram mal ya da haram para geçeceğine ve zarar görebileceğinize işaret eder.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda bir din hocası sayesinde müslüman bir cinle konuşuyordum adı imam bir şey bu cinin bana diyor ki ben sizin ev cininizim müslümanım sizi koruyorum ama eşikte ifrit eve girmeye çalışıyor diyor bunun yorumu nedir


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Cinlerin müslümanı ve kafiri vardır bu haktır. Eğer cin müslüman olarak görülmüşse bu hayırlı bir rüya olarak yorumlanabilir ancak illaki her rüya için kesin bir hüküm vermek mümkün değildir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda bir dertten muzderipmişim benı bir kadına goturmusler kadın sana yardım edecegım bana guven dedı bir şeyler yaptı sonra gozumun onunden ilerde insana benzeyen bazı canlılar uçmaya başladı yanımdakı kişiler göremiyordu bak diyordum orada kimse yok diyordu ben rüyamda cin dedim onlara anlayamadım ne anlama geliyor sizce

Okudunuz mu?  Rüyada cehennem görmek ne anlama geliyor

arifselim
Aleykum selam. Eğer sürekli bu rüyalar görülüyorsa uyumadan önce abdest alarak yatağa girilmelidir. Rüyada görülen cinler ve cinlerin içerisinde olduğu rüyalar gören kişi için hayırla tabir edilmemiştir. Bu insan için gizli bir düşmana, kişiyi çekemeyen ve iyiliğini istemeyen yakın kimselerin varlığına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamlar rüyamda cin benden istekte bulunuyordu benden dondurma ve bişeyler daha istedi ama tam olarak hatırlamıyorum ve o anda yüzümü yaladi ne anlama geliyor acaba


arifselim
Selamun aleykum. Rüyada bir cinle konuşmak olumlu manada yorumlanmaz. Birinden karşılaşacağı hoş olmayan şeylere işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babamın cine dönüştüğünü gördüm benden yardım istiyordu elini kaldırdıgında ellerinde uzun tırnaklar gördüm bide etrafta ölü hayvanlar vardı evimizin her odası onlarla doluydu bunun anlamı nedir?


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu tür rüyaları hiç önemsemeyin ve kimseye de anlatmanıza gerek yoktur çünkü bu rüyalar tabir edilmez.

 


Kayıtsız Üye
Rüyamda akşam saatlerinde bir sokakta insanlarla sohbet ediyorum sonra spor bir araba zikzak çizerek kaza yapıp elektrik direğine vuruyor hemen yardıma koşuyorum kişiler yarı baygın nolur bizi kurtar buralar bize musallat oldular diyorlar hemen aracın içinden çıkarıyorum bu kişileri ve cinlercçıkıp halay cekiler nasıl oldu diyorum bunların barına gitmisiz musallat oldular bize diyorlar ve uyanıyorum.


Tohat
Güç ve sıkıntılı bir durumun ardından sevinçlerin yaşanacağı bir döneme girileceğine, ünlü olmaya ya da geniş bir kesim tarafından tanınacak biri olmaya tabir olur.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu tür görülen rüyalara özel bir mana veya yorum yapılmaz en azından bizim bildiğimiz budur kardeşim. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyin en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir ünlüyü cin olarak gördüm. İlkten ayakların gördüm yakından ayağında topuğunun üst tarafı yaralıydı ve aynı filmlerdeki gibi yukarı doğru çıktı sanki kamerayla çekiliyomuş gibi ve suratını gördüm ünlünün . O rüyadan zaman geçtikten sonra benim giydiğim ayakkabı yüzünden o aynı yerde yara çıktı ama aynı yara değil biraz küçüktü . Bunu nasıl yorumlarsınız kardeşlerim?


arifselim
Rüyada birisinin içine cin girdiğini veya onu cin olarak gördüğünü görmek o kişinin gerçekte çok mutsuz ve huzursuz olduğuna işarettir. Gerçek hayatta da olduğunu gördüğün ise rüya ile bir ilgisi yoktur. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
S.a ben rüyamda kaza yaptığımızı ve bir derenin kenarinda duruyorduk bizim koye yakin bir dereydi sonra birden amcam oglu geldi kazanin nasıl olduğunu tartisiyorduk kendisi kazanin cinlerinin gerçekleştirdiği söyledi yanımdaki ise sus bizi duyacak bahsetme onlardan dedi bir baktik tepeden onlarca kisi bizim pesimize vermeye basladi.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyada kaza geçirmek gerçek hayatta da bazı tatsız olaylar yaşamak anlamında yorumlanır. Cİnlerin burda zikredilmesi ise sizi çekemeyen kimselere delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


esra baser
Ben bu gece rüyamda ,,cinle sank saklambac oynuyordum evin dis kapisindaydi kapinin arkasinda saklaniyordu..sonra birden cin ortaya cikinca bende ,,bagirrak uyandim sabah,,cok korktum …yorumlarmisiniz


arifselim
Bu tür rüyalarda korkmak ve ürkmek gibi durumlarda bunların bir tabiri olmaz. Bunlar sahih olmayan ve şeytani olan rüyalar olarak yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


30886987942
Merhaba,
Rüyamda cinler tarafından eski plaka seklinde taş tabletlerde birtakım yazilar gosterildi arapçaya benziyordu fakat daha farklı bir yazi olduğunu hissettim onları görmedim yani cinleri fakat hissediyordum ve ayni anda bana bunları gösterip anlamadığım içinde sinirleniyorlardı. Tam olarak hatırlayamadıgım yerlerde gösterildi fakat hatirlamaya çalısmamam daha iyi sanırım. Yorumlarsanjz sevinirim saygılar

Okudunuz mu?  Rüyada çaydanlık görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Cinlerin insana kızması veya korkutması gibi insanın rahatsız olduğu ve korktuğu rüyaların özel bir anlamı olmaz. Bir diğer işareti ise, kişiye zarar vermek isteyen kimselerin şerrinden Allah’ın izniyle korunmak manasında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyan hayırlıdır. Sana zarar vermek isteyen şerli kimselerin şerrinden Allah’ın izniyle kurtulacağına ve sana zarar veremeyeceklerin işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Derslerim yüzünden bir aralar sürekli geç saatlere kadar uyumuyordum ders çalıştığım sırada gripten sesler duydum aldırış etmedim dışarıdan geliyordur dedim sonra yerde bir gölge gördüm önce hiçbir şeye benzemiyordu sonra o gölge örümcek şeklini aldı korktum panikle ayağa kalktım ve o gölge köpeğe dönüştü ve üzerime atladı o anda çığlık attım annemle babam gelince kayboldu bir süre aynalara bakamadım aynadaki yansımam farklıydı çok korkuyordum evdeki bütün aynaların üstü beyaz örtüyle kapatıldı babam okul kapanır kaoanmas beni hocaya götürdü dua okudu bir şeyler içirdi bunları görmedim bir süre ama bir aydır rüyamda sürekşi cinleri görüyorum onlardan yardım istiyorum cinleri evime çağırıyorum onlara itaat ediyorum rüyada cin görmek iyi değil diyorlar rüyamı yorumlayacak birini bulamadım bana yardımcı olur musunuz


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu durumdan kurtulman Allah’ın izniyle çok ama çok kolaydır. Şu hususlara dikkat etmelisin:

– Bütün konularda temizliğine çok dikkat et.
– Evde kuran okunsun ve özellikle felak nas sureleri ile bakara suresi sık sık okunmalıdır.
– Evinde ve özellikle de odanda günde iki sefer hafif bir sesle ezan oku.
– Abdestli yatağa gir ve 7 sefer ayetel kürsi oku. Allah’ın izniyle ilk günden itibaren hiç bir sıkıntın kalmayacaktır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum,
Bu hafta 2 kere rüyamda cin gördüm.. yani cin olduğunu hissettim.

1inci rüya:

Gerçek gibiydi, sanki gercekten yasadim ve uyanmama izin vermediler gibi..
Evime girmeye çalışıyorlardi, camlar açılıyordu bende korkarak kapatıyordum.. annemlere söylüyordum onlar tepki vermiyorlardi.. her neyse bicok küçük şey.. en sonunda evin ışıkları gidiyor bende aşağıya iniyorum ve meldivenin başında bir sapkali adamla karşılaşıyorum.. yüzünü tam net hatırlamıyorum. Tam önümde duruyordu… ben çok korkuyordum.. rüyamda onun cin olduğunu anlamışım ve Bismillah çekip ayetelkursi yi okumaya çalışıyordum.. ama çok ugrastim bir türlü dilim dönmüyor du.. sonra ilk âyetleri okumaya başlarken böyle sanki evim boşaldı dış kapıdan çıktılar ve uyandım.

2inci rüya

Yine gerçek gibiydi.. gerçekten yaşamışım gibi.. odamdayim kardeşimle uyuyorum elinde bıçakla bir tanıdığı görüyorum ama sadece duvardan gölgesini. Hemen yan odamda annemler yatıyor. Ben bagriyorum kimse tinlamiyor. Sonra annemin odasına girerken böyle bişey içime girdi zorla sanki beni frenliyerek.. sonra bagirmaya çalışıyorum sesim kesildi… sonra yavaş yavaş agliyarak yere çakıldım sonra uyandım .

Nedir? Ben çok korkuyorm


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Gördüğün her iki rüyan genelde yorumlanmaz. Bazende genellikle insana zarar vermek isteyen kimselerin şerrinden Allah’ın izniyle korunmak anlamında yorumlanır. Korkutucu ve ürkütücü rüyalar şeytandandır bunları önemsememek gerekir. Eğer sık sık görülürse uyumadan önce 7 defa ayetel kürsi okunmalıdır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam uyanmak yakın rüyamdayim bir yere kilitli biri çıkartın çıkartın beni burdan diye bağırıyor du o yere yakın olan biri o sesin geldiği yeri açtı çıkan kişide hızlıca geliyordu bende yolunu kestim insan gibi görülüyordu ama birden surat şekli çirkin oldu bende cin olduğunu anladım hemen elimle yüzünden yakaladım çünkü birine saldırıcakti ve bana dediki oda sende cehenneme gideceksiniz dediği gibi uyandım hocam ama bu cini daha öncede gördüm yine birine saldırıcakti yakalayamamistiim ama ikinci kez görünce tanıdım durdurmaya çalıştım . Selametle kalin

Okudunuz mu?  Rüyada cehennemde yandığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Size zarar vermek isteyen şerli kimselerin şerrinden Allah’ın izniyle korunmak anlamında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Esraaaaaaaa
Selamunaleyküm ben dün gece rüyamda kadın kılığında cin gördüm küçük bir bebeğin altını değiştiriyordum o sırada çişini yaptı üzerime ve halıya etrafa falan geldi sonra banyoya gittim ellerimi kollarımı falan yıkamak için sonra aynaya bir baktım bir kadın cin bağırdım sonra gitti baktım tekrar geliyor banyonun kapısından ona tekme atmaya başladım yüzüne yüzüne eüzü besmele çektim Fatiha suresini okudum duayı okurken korkmuyordum güveniyordum beni koruyacağına duanın sonunda gerçekte amin diyerek uyandım sabah namazı okunuyordu kalktım namaz kıldım anlamı nedir acaba


arifselim
Aleykum selam. Bu Allah’ın izniyle manası iyi ve hayırlı olan bir rüyadır. Emin ve güvende olmaya, çevrende meydana gelebilecek şerlerden kurtulmaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Korkmus
Ben bgun rüyamda bir yoldayım arkadaşımın içinden Çin çıkartıyor snra bende uzaktan onları izliyorum bana bağlıyorlar kaç diye ben tam.kacacakken sol yanından bir ses duyuyorum şimdi senin içine giriyorum diye sol yanından giriyor ve o anda uyaniyorum korkuyorum acaba gerçekten içime girdi mi diye lütfen yardımcı olun

Bgn rüyamda bir yoldayım arkadaşım yerde yatıyor iki kadın içinden Çin çıkarıyor bana bağlıyorlar kaç diye ben kanamadan sol yanından bir ses geliyor senin içine gircem diye ve giriyor tam o anda uyandm ve sol kolum çok ağlıyor gerçekten girmiş olamaz dimi


arifselim
Bu rüyalardan hiç bir özel anlam çıkarılmaz. Bunları sormaya ve hatta üzerinde durup düşünmeye bile gerek yoktur. Bu şekilde cinlerin olduğu ve endişe veren rüyalardan Allah’a sığınmak en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam selamın aleyküm ben bugün rüyamda cin görmedim ama adı çok geçti rüyamda babam diyor ben cin görüyorum diye başka biri diyor benimle konuştu diye ve bende rüyada da korkuyorum uyandım ayrı bir korkuyla tam ezan saatinde uyandım ve sol tarafımdan sırt bölümü iğneler gibi hissediyorum hala daha sanki tüylerim diken diken oluyor bildiğim bütün duaları okudum hocam yorumunuz için şimdiden teşekkürler Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüya şeytani bir rüyadır. Şeytani olan rüyalardan dolayı insanda bu tür durumlar meydana gelebilir. Bunun özel bir yorumu da olmaz. Uyandığında euzu besmele çekerek Allah’a sığınman yeterlidir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda bir çocuğun kötü olduğunu gördüm içinde cin vardı sonra onu eve götürduler dualarla cıkarmaya calıstılar bende dua okudum


arifselim
İnsanın içine cin gördüğünü görmek genellikle mutsuz olmak anlamındadır. Ancak rüya yorumcuları genellikle bu rüyaların bir manası olmadığını söylemişlerdir ve yorumlamamışlardır. Yani özel bir yorumları yoktur.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda 4 kardeş 16 yıl önce oturduğumuz evde odamizdaydik, yüzünü görmedigim yaşlı bir adam ağzı ve göbek deliği olmayan esmer tenli uzun boylu bir cin inin boynuna ip geçirmiş ipi elinde tutuyordu. Cin bana beni kurtar azat edin artık diyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada Cin ve Şeytan Görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya günahlardan tövbe etmeye ve Allah’ın izniyle şerlerden ve kötülüklerden korunabilmeye alamet eden hayırlı ve güzel bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Meraba ben rüyamda insan kılığında cin gördüm ismi zehraydı. Okulumuza geliyordu ve sadece benle beraber 3 arkadaşım zehrayı görebiliyorduk. Ben birkaç arkadaşımla seslice salavat ilahisi söyledim ve kurtulduk fakat okulumdakiler kurtulamadı tekrar okula döndüğümde okulumun heryeri yıkık döküktü , birisini öldürmüş dediler fakat o kişi ölmemişti hala canlıydı. Ben binaya tekrar girdim tuvaleti kullanmak için ve çıktım binadan arkadaşlarımla. Okulun duvarında Yılbaşı yazıyordu.Yani zehra dediğim cin ismini yılbaşı diye tanıtmış ve bu insan kılığında gördüm dedim ya baş örtüsü vardı ve küçük bir kızdı .Sizce nasıl yorumlanır bu rüya ?


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüyanın yorum olarak hiç bir değer ve tabiri yoktur. Genellikle bunlar şeytani olan rüyalardır. Mutlaka Allah’a havale etmek ve hayırlısını dilemek gerekir.


sumi
rüyamda abime musallat olan cinleri gördüm abim bilgisayar bağımlısıydı ve bana diyiyorduki “bilgisayar oynarken beni rahatsız etmiyorlar” oturma odasına gittiğimde ışıklar kapalıydı ve herkez orda toplanmış fısıldayarak konuşuyordu, fısıldarkende yüzleri aydınlanıyordu.
sonra şileye gidiyorduk ve abim cinleri o mağranın içinde olduğunu ve bizi takip ettiklerini söylüyordu. mağraya baktığımdada kızmızı ışık açılık sönüyordu,tam o sırada kocaman bir dalga geldi . arabaya gittiğimizde abim yoktu ve kimse bunun farkında değildi ?? bir anlamı varmı acaba


arifselim
Bu rüyanın maalesef bir anlamı yoktur. Cinlerin bu şekilde görüldüğü rüyaların özel bir manası yoktur. Ancak bazı yorumculara göre bu rüya insanın günahlarına ve tövbe etmesi gerektiğine işarettir.


klavye
rüyamda iki veya üç kişi bir hocanın evine gidiyoruz hocanın etrafı kalabalık insanlar elini öpüyor biz oradan hiç hocaya yaklaşmadan ayrılıyoruz daha sonra hoca beni evine çağırıyor bana gelsin diyor ben evine gidiyorum ev iki katlı tahtadan kapısının yerine bir çul asılı ulu aralayarak içeri girdiğimde içeride hareketlenme oluyor sallantıyla birlikte tüller ve yerde serili örtüler hareketleniyor bunların benden kaçışan cinler olduğunu bilerek (cinler gözükmüyor sadece eşyalar hareket ediyor) hocanın yakasından tutarak yere yatırıyor ve konuşmadan (ağız yoluyla değil) fakat beyinlerimizle konuşarak hocaya bu işleri bırakmasını cinlerle uğraşmamasını söylüyorum hoca benden çok korkmuş şekilde tamam git buradan diyor(hoca öyle aksakallı filan değil zayıf kara sakallı birisi)


arifselim
Rüyanın genel bir manası olabilir. Allah’ın izniyle senin vesilen ile birilerine iyilikte bulunmaya ve onlara günahlardan sakınmaya tabir edilir. Cinlerden sakındırmak ve onları kaçırmanın anlamı budur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Sivas
Selâmün aleyküm,bende buna benzer bir rüya gördüm ,tek tek açıklamicam ama ertesi günü çok büyük bir kaza atlattık ve Rabbime çok şükür hiç bir sıyrık olmadan ..Bir gün öncede sadaka vermiştim.bence bol bol Rabbimize hamd etmek bizi belalardan koruyor.


arifselim
Aleykum selam. Rüyaların bir kısmı rahmani ve bir kısmı da şeytanidir. Hoş olmayan, korkutan ve ürküten rüyalar görüldüğünde Allah’a sığınmak gerekir.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm rüyada içimde cin vardı hoca içimdeki cini cıkarmaya calısıyordu kendimi hiç kasmamam gerektigini anlıyordum gevsetiordum kendimi sonra hocaya cıkardınmı diyordum hoca bana dışardan cıkmıyor içerden çıkıyor dedi. bunun anlamı ne


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyalar insan için günah anlamına gelir. İnsanın haramlardan uzaklaşması gerektiğine ve tövbe etmesine tabir edilir. Bu herkese göre farklı bir yorumu olabilir ama genel bir manada insanın günahlara dikkat etmesi gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Camiye Gitmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda kendimi cin olarak evlerdeki musallat olmuş cinleri kovarken ve onlara saldırırken ben cinim iblisim derken kovar saldırırken gördüm ve benim yanıma birisi geldi oda cinmiş bir yere yetişmek için dereye atlayıp hızlıca yüzerek gittik ne anlama geliyor


arifselim
Bu rüya gören kimse için gerçek hayatta başkalarına yardım etmeye ve iyiliğinin dokunacağına tabir edilir. Cinleri kovalamak ve galip gelmek daima iyilik ve hayırla tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba dün gece rüyamda beni biriyle evlendirmek istiyorlardı ben istemiyordum sonra resmini gördüm ve kendisinde belki olabilir dedim ama içimde başkasını sevdiğim için kabul etmedim.Sonra eski is yerimde annem geldi kapının arkasından goruyordum onu fakat annem degilmiste annemin kılığında gelen cinmiş dua ederek kaçırdım onu.Uyandığında hala dua ediyordum. Ayetel kursu mü okuyordum başka dua mi unuttum belkide salavat ya da tevhid okuyordum kendimden çok emindim ona dua okurken.Yanımda biri daha vardı ama kimdi bilmiyorum bulunduğum yer mutfaktı.Rüyanın yorumu nedir acaba çok teşekkürler Allah razı olsun.


arifselim
Merhaba. Çevresindeki kötülüklerin farkına varmaya ve hislerinde yanılmamaya tabir edilir. Ayrıca huzursuzluk ve mutsuzluk yaşasa da bunların geçici olmasına yorumlanır. Allah’a havale et ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı geceler.Dün gece rüyamda ormanlık bir alandayim çok güzel bir yer sanki safarideyim.Ama Oraya bir grupla eğitime gitmiş gibiyizde.Önce ormanlık alanda Aslan görüyorum yavaş hareket ediyorum bize ya da bana saldirmasin diye ama Peşimizden koşuyor ben bir ağacın kovuguna giriyorum ya da altına ama o yetişmiyor bana.Sonra kaldığımız yerde görüyorum kendimi duvarları beyaz eski bir yer sanki kullanılmıyor ama biz orada konakliyoz bir kaç kat gibi.Çok değişikti nasıl ifade edilir bilemiyorum. Sonra tekrar kendimi sanki sahada gördüm aslan yine bizi kovalamaca başladı bu sefer konakladigimiz yere kadar geldi bir kismimiz bir yere başka bir kısmını başka bir odaya geçti ben yerimi değiştirdim bir şekilde çünkü bizim bulunduğumuz odanın kapısını kırdı penceleriyle o an bir şey oldu ya aslan gitti biz ordan karşı odaya geçtik tam o kismi hatirlamiyorum sonra iyiki bu tarafa geçmişi dedik demir parmakliklardan geçemedi aslan ama orda nasıl yardım cagirqcagimizi düşündük sanki o sırada uyandım. İlk defa rüyamda aslan gördüm ve kaçıyorum ayriyeten aslanlar savaşmayada çalıştım sanki elimde bıçak hatırlıyorum..Ama zarar verdim mj bilmiyorum kendimi korumak için kullanmaya çalıştım.


arifselim
Hayırlı günler. Rüyada aslan görmek genellikle güçlü ve kuvvetli bir düşman manasındadır. Kişiye yakın olan bir kimseden gelmesi muhtemel olan zararlara tabir edilir. Rüyaların en doğru yorumu ise kişiye özel olan yorumlardır. Allah’a havale et ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamınaleyküm. Dün gece rüyamda eşimle birlikte boş bir bina içinde saklanıp yoldan geçen birini korkuttuğumuzu ama o sıra da gözlerimin bembeyaz olduğunu ve çok tiz bir seste çığlık atarak korkuttuğumu gördüm. Eşim beni uyandırdı ve çok korkmuştu. Çok hızlı nefes alırken gözlerim yukarı bakık beyazı çok görüncek şekilde çığlık attığımı söyledi. Korkumdan uyuyamadım taa ki Felak ve Nas surelerini okuyana kadar. Yorumlara bakındım ama benzer göremedim yorumlayabilirmisiniz?


arifselim
Aleykum selam. Bu tür rüyaların bir yorumunu bulamazsınız. Çünkü bunların özel bir yorumu olmaz. Bunlar şeytani rüyalar olup özel bir şekilde tabir edilmezler ve insana da bir zararları yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada çocuk görmek

Kayıtsız Üye
Aleyküm selam. Değerli kardeşim rüya ile amel olunmadığı İslam’da aşikardır. Bununla birlikte bu rüyanında bir manası olabilir ama ille de yorum olması gerekmez. Benim nacizane tavsiyem “az sadaka çok belayı def eder ” hadisi mukabilinde sadaka verip, gelme ihtimali olabilecek bir belayı def etmiş olursun.
Rüyalar hususunda tabi ki, uzman ve ehli sünnet birisi yorum yapar ve tavsiye de bulunursa çok hoş olur. Allah’a emanet olun…


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Allah razı olsun çok yerinde ve doğru açıklamada bulunmuşsun. Rüyalarla amel edilmediği halde bazı insanlar adeta mutlaka bir işaret beklemeleri de yanlıştır. Allah’a emanet ol.


Kayıtsız
Rüyamda önce kendi yatağımdaydım battaniyem havalandı içine bir şey girdi sonra hareket edemedim sonra nasıl yaptıysam onu yere attım küçük bir bez gibi birşeyin içindeydi sonra onu odanın penceresinin önüne çıkardım sonra büyüdü bende ayaklarından kafasından tutmaya çalıştım güneşte yakacaktım onu şehadet getirmeye başladım sonra ezan okudu cin ağlıyordu sonra birden elimden kayıyor gibi bir şey oluyordu sırtımda gıdıklanma hissediyorudum sonra uyandım


arifselim
Bu rüyalara kabus rüyalar denilir ve bir mana ile yorumlanmazlar. Eğer sık sık bu şekilde rüyalar görülüyorsa uyumadan önce bildiğin dualar ile 7 defa ayetel kürsi okuyarak uyumalısın. Allah’ın izniyle tekrar görmeyeceksin.


okan3552
Ruyamda cinlere benzer bir sürü değişik yaratıklar vardı. Ama birisi bu cinleri sopayla dövüyordu ve sanki onları kendi kontrolü altına almıştı. Sonrasında ise iki teyze vardı ve biri sana büyü yapmıslar dedi. Ve hatta isim bile verdi. O sırada vücudumun buz kesildiğini hissettim ve uyandım.


arifselim
Bu şekilde görülen rüyalar hayırlıdır. Çevrede bulunan sahtekar ve iki yüzlü kimselerin şerrinden Allah’ın izniyle korunacağına ve emniyette olacağına işaret vardır. Bazende kötülüklerin farkına vararak uzaklaşmak manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
InsAllah dedigin gibi olur. Ama ailecek hayatımız çok sıkintılı. Her işimiz ters gidiyor.
25 yaşindayım .Benimle beraber kardesim var üniversiteye başladık ama ikimizde bitiremedik. Ikimizinde Gittigi bütün iş goruşmeleri hep olumsuz sonuçlandı. Babamin sağlıgı birdenbire bozuldu ve 2 yıldir öyle. geceleri uyku uyumaya korkar oldum sürekli karabasan geliyor boğuyor. Her gece acayip acayip rüyalar görüyorum. Sanki Boşlukta yaşıyorum


arifselim
Bize düşen sabırlı olmak, azimli olmak ve daima Allah’tan hayırlısını istemektir. Hayat daima aynı seviyede gitmeyebilir. Bunun iniş ve çıkışları muhakkak olacaktır. Allah yardımcınız olsun ve sıkıntılarınızı gidersin.


Kayıtsız Üye
Rüyamda okul arkadaşımla mezarlığa gidiyorduk arabayla ve cinler köpek haline bürünmüşlerdi . arkadaşim bana pencereyi kapat diyodu ben kapatmadim köpeklerin gözü döndü ve pencere geldi bende ayetel kursi okudum parçalandılar . Rüyam neye işaret ediyor.


arifselim
Bu rüyanı ancak çok genel ifadelerle yorumlayabiliriz. Allah’ın izniyle rüyayı gören kişinin etrafında bulunan şerlerden ve şerli kimselerden kurtulmasına selamette olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bı evdeyim. Ev de evin bahceside tıklım tıklım. Eşim kapının önünde kalıyor ben kizimla içeri giriyorum. Herkes başka seyle uğraşıyor. Sonra ben kızımı evde bırakıp bahçeye eşime gidelim demeye gidiyorum eşimi bulamıyorum. Daha sonra eve girip kızımı arıyorum bulamıyorum. Başka çocuğu kızım zannediyorum fakat o degil. en son kızımı bulup dışarı çıkıyorum. Ordaki bütün herkesin cin olduğunu anlıyorum. O anda yanıma doktor kılığında biri geliyor bana da bı doktor kıyafeti gosterip çabuk giy bunu diyor. Cin olduklarını anladığım için besmele çekmeye çalışıyorum başlıyorum devamını getiremiyorum. Sonra adam bana o cümleyi bitiremiceksin diyo. Ben söylemeye çalışıyorum ama olmuyor kalbim sıkışıyor ayaklarım ağzım tutuluyor. En son uyandım ama kaskatı kesilmişim. Bu rüya ne dmektir çok korkuyorum

Okudunuz mu?  Rüyada cezaevinde yatan birinin çıktığını görmek

arifselim
Bu rüyaların çoğu şeytandan olup manası da yoktur ve endişe edecek bir şeyde yoktur Allah’ın izniyle. Bir görüşe göre ise insan çevresinde olan ve içine düşmesi muhtemel olan günahlar manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Csarı
Rüyamda göya kendi evimdeyim ve evi 3 harfiller basıyor anneme diyorum korktuğumu fark ettiğimi ve salona alıyor bizi Fakat kendi içeri geçtiginde annemin yanında anneme bir şey yapacaklarını fark ediyorum ve elimle tutuyorum 3 harfliyi biblo gibi birşeydi dua ederek balkona gidiyorum tam atıcakken beyaz saçlı amca tanımadıgım biri elimden alıp daha çok kızar diyerek masaya koydu 3 harfliyi Bu ne demek lütfen açıklayın


arifselim
Bu tür rüyalar kabus gibi kabul edildiğinden özel bir manada yorumlanmaz. İnsanın korktuğu ve ürktüğü bu tür rüyaların özel bir yorumu da yoktur Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam iyi günler.
Sabaha karşı bir rüya gördüm. Etkisindeyim . Çok korktum..
InşAllah cevap verirsiniz.

Rüyamda çok büyük bir ormandayim. Her taraf yeşillik.
Ağaçların boyu o kadar uzun o kadar buyuk ki sanki gökyüzüne değiyor. Ormanın derinliklikleri karanlık.
Ve karanlıktan cinlerin bana doğru geldigini gördüm. Insan boyunda ama çok korkunç. Elleri 3 parmak li ve uzun uzun. Etrafimda dönüyor bişeyler fısıldıyor anlamiyorum.. çok korkuyorum hızla uzaklasmak isterken tam arkamda çok büyük bir cin le yüz yüze geliyorum.
Bu cin digerlerinin en büyüğü ve çok korkunç. bana fısıltıyla Arapça birseyler yaz diyor. Anlamiyorum. Arabca ALLAH yazarken bana dokunamazsiniz diye bagirdim.. o bağırmak sesiyle gerçekten bagirmisim uyandim…..


arifselim
Hayırlı günler. Bu kabus bir rüyadır ve tabiri yoktur. Endişe edecek de bir şey yoktur. Eğer sık sık bu tür rüyalar görülüyorsa uyumadan önce yedi sefer ayetel kürsi okuyarak uyu, Allah’ın izniyle rahat edeceksin.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gece evde yürürken mutfakta 2 kişinin arka arkaya sağına dönük bir şekilde namaz kıldıklarını gördüm korktum bir anda bana baktıklarını hissettim korkup odama kaçtım dua okumaya başladım. Ne anlama geliyor acaba?


arifselim
Bu iki kişi dediklerin insan mı cin mi yazmamışsın. Rüyanı anlamalıyız ki bizde yorum yapabilelim. Sadece genel bir manada buna hayırlıdır diyebiliriz. Allah’tan yinede hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun aleykum rüyamda cin yakaladığımı gördüm kulağından tuttum arkamdan konusan varmı diye sordum biseylerdedi anlamadım ensonunda sonun kötü bitecekdedi bende kelimeyi tevhid getirerek bıraktım


arifselim
Aleykum selam. Allah’ın izniyle şerlerden ve kötü kimselerden uzaklaşmak ve korunmak anlamında tabir edilir. Bu tür rüyaların önemli bir kısmı ise hiç bir yorumu olmayan rüyalardan kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyam da annem yanına geliyor yanına yatıyor anneme gece neden geldin diyorum sana bir şey diycem diyor senin gerçek baban cin diyor …hafif bir karartı görüyorum annem gözleri de o kelimeyi söyleyince siyah oluyor..


arifselim
Bu rüya anlamı olmayan ve tabir edilmeyen rüyalardandır. Bunlara şeytani olan rüyalar denir. En doğrusu hiç önemsememek ve kimseye bile anlatmamaktır. Allah’a havale etmeli ve ondan hayırlısı dilenmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Çita Görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar, ben bir rüya gördüm. Yorumlarsanız sevinirim. Rüyamda evimizde bir cin dolaşıyor. Bu cin ilk önce anneme musallat oluyor. Hatta komik bir şekilde, annemle mesajlaşıyor (telefonda). Bu cinin bir cismi yok, görünmez bir cin. Sonra ben bir gece yatağımda yatıyorum ve saçlarımda bir acı hissediyorum. Arkama dönüp baktığımda saçlarımı birinin çektiğini görüyorum ama görünmez biri tarafından çekiliyor saçım. Ben onun cin olduğunu anlıyorum ve dualar okuyarak kaçıyorum. Arkamdan geldiğini hissediyorum cinin. En sonunda annemlerle birlikte dışarı çıkıyoruz korkudan ve eve giremiyoruz. Manası nedir acaba?


arifselim
Merhaba. Yukarıdaki cevaplarda da sık sık söylediğimiz gibi bu tür rüyaların hem yorumu olmaz hemde anlatılmaması gerekir. Korkutucu ve ürkütücü rüyaları anlatmamak en doğrudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamün aleyküm rüyam da bir ortam da normal insan görünümlü varlıklar gördüm.Sonrasında bunların iyi niyetli olmadığı yani bizlerden olmadıklarını fark ettim.Hemen o anda elime büyük birşeyle üzrerlerine yakıcı madde döktüp ve onları yaktım. ne anlama gelmekte


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın bir yorumu olmaz. Kabus bir rüyadır ve bu tür korkutucu yada ürkütücü rüyalar hem anlatılmaz hemde tabir edilmez. Allah’tan hayırlısını dilemeli ve ona havale edilmelidir.


Kayıtsız Üye
Merhaba bazı yerleri kesit kesit hatırlayabildiğim bir rüyamı anlatacağım çok değişik bir rüyaydı bu ve buna benzer rüyalarda sürekli görürürmde bunun anlamını bılen bırı varsa veya bana popon açık kalmış diyerek rahatlatabilecek bir arkadaşın yorumuna şimdiden teşekkür ederim.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir cin benden bir şey ler istiyor. Sonra kundaktaki bir bebek şeklinde bana doğru geliyor. Bende onu yakalayıp besmele i şerif ve Fatiha suresini ardından ayet el kursi yi defalarca okuyorum. Her okuduğumda çok acı çekiyor. Daha sonra onu kurtarmak için başka bir tane geliyor. Bu da çok uzun boylu simsiyah bir adam. Üzerinde beyaz bir elbise var. Aynı ihram a benziyor
Beni sıkıp diğer cini kurtarıyor


arifselim
Rüyayı gören kişiyi günahlara, haramlara ve isyanlara ileten kötülüklere ve kötü bir çevreye işaret olarak kabul edilebilir. En makbul olan görüşe göre ise, cinlerle ilgili olan ve korkutucu olan rüyaların tabir edilmediğidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.yaların en isabetli yorumu kişinin o anki durumuna bakılarak tabir edilmesidir. Genellikle cinlerin görülmesi kişinin günahları manasında kabul edilse de bu rüyandan kendine zaten isabetli bir mana çıkarmışsın. Allah’a sığın ve doğru yoldan ayırmaması için bol bol dua et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

 


Kayıtsız Üye
Rüyayı 2 defa gördüm 1 ay önce parmaklıklar ardında bir kız vardı kız eğilmiş değişik değişik haller yapıyordu sonra yanıma geldi bende nas ve felak okuyordum 2 rüyamda kız kardeşim yerde değişik haller taslıyordu korkumdan nad felak okudum iyice dellenmeye başladı sizce bu rüyanın anlamı nedir?


arifselim
Bu rüyanın yorumu yoktur. Bu şeytani ve kabus rüyalardandır. Böyle rüyaları hiç anlatmamak, önemsememek ve hiç üzerinde durmamak gerekir. Çoğu kere psikolojik olarak da görülen bu rüyalar yorumlanmazlar. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir.

Bu kategoride yer alan Rüyada Ceylan görmek (Kenz-ul Menam) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Cin görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.