Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Cübbe görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Cübbe görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Cübbe tabiri
Bir kimse, üzerinde cübbe olduğunu görse, evleneceği arap olmayan bir kadına delalet eder. Cübbe boyanmış olursa o kadın doğuran ve seven bir kadındır. Cübbenin yüzünün pamuktan olması, dinin güzelliğine delalet eder. Bir kadın, astarı samurdan olan bir cübbe giydiğini görse, zalim bir kimse sebebiyle kocasına hainlik eder. Cübbe, uzun ömürdür. Cübbe, giyen için zenginliktir. Çünkü cübbe soğuğu men eder. Soğuk, fakirliktir. Yazın cübbe giymek, hanımdan, yahut borçtan, yahut hastalık, hapis ve darlıktan üzüntü ve kedere, yahut kadın için meydana gelen sıkıntı ve şiddete delalet eder. Rüyada üzerinde cübbe olduğunu gören kimse, harpte ise zırhım giyer ve düşmanla karşılaşır.

Okudunuz mu?  Rüyada Çam Fıstığı Ağacı görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Cübbe görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada cübbe giydiğini görmek çok çalışarak çok az miktarda kazanç sağladığınız sırada hiç bilmediğiniz fakat ilk defa oynuyacağınız bir şans oyununda talihin size güleceği ve çok zengin olacağınıza işaret eder.


rüyada cübbe görmek, rüyada cübbeli hoca görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Cinsel ilişki görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Cübbe görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.