Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Cüzdan görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Cüzdan görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Cüzdan tabiri
Rüyada görülen cüzdan, sırra delalet eder. Bundan dolayı bir kimse rüyada boş bir cüzdanı yahut içinde altın veya gümüş bulunan bir keseyi, bir kimseye emanet olarak verse, ona sırolan bir söz söyler ve onun ifşa edilmemesini ister. Eğer emanet bırakılan kese yeni ise, o sır da iyidir. Yeni değilse, o sır da kötüdür. Keseyi emanet alan kimse, keseyi açarsa, o kimse kendisine söylenen sırrı başkasına ifşa eder.

Okudunuz mu?  Rüyada çeşmeden su akması görmek

Cevap: Rüyada Cüzdan görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada cüzdan görmek dostunuz ile aranızda kalan büyük bir sırrınızın olduğuna ve bu sırı saklamaktan çok yorulacağınız ve size sıkıntı vereceğinden kimseye aldırış etmeden saklanmış olan bu sırı ortaya çıkaracağınıza işaret eder.


Yorum: Rüyada Cüzdan görmek (İmam Nablusi)

eyupakyuz
Hayırlı sabahlar hocam

Okudunuz mu?  Rüyada cin musallat olup nas süresini okumak

Rüyamda denizde yüzerken, bir cüzdan gördüm almadım içimden ölmüş birinin diyorum. daha sonra denizdeki kaybolmuş şeyleri arayan biriymiş gibi bu sefer başkalarından önce alcam diye tekrar gidip cüzdanı buluyorum. ve benim nasibimmiş diyorum içimden.
Epey TL ve dolar çıkıyor içinden saydımda paraları
ben rüya boyunca ALLAH nasibimi gönderiyo diyom hep hocam

Okudunuz mu?  Rüyada Cenneti görmek

Yorum: Rüyada Cüzdan görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya hayırlı olarak yorumlanır. Rüya sahibinin rahat bir hayat yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına ve maddi sıkıntılardan kurtulacağına işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin ve bu en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cin tarafından götürülmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar;
Rüyamda yeşil cüzdanımda 100 lira vardı daha sonra kenarda buruşmuş 100 daha buldum, onu düzeltip koyarken bir 100 daha buldum ve bu böyle devam etti. Buruşuk yuzlukler bulup duzeltıp koydum cuzdana. Sonra dedimki bunlar benim değil ben paramı buruşturup koymam bunları Aalah gönderdi bana . Sonra uyandım. Yorumunuzu bekliyorum emeğinize sağlık..

Okudunuz mu?  Rüyada Çuval görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu iyi ve güzel bir rüyadır. Rüya sahibinin hayatının güzelleşeceğine ve maddi imkanlarının iyi olacağına yorumlanır. Ayrıca alın terinin karşılığını görmeye ve helal rızık elde edeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm rüyamda ananemin evindeyim kız arkadaşlarımla mutfakta birinin düğünü için yemek yapıyormuşuz hazırlık yapıyoruz o sıra annem arıyor kayınvaliden bize oturmaya gelecekmiş tek başıma nasıl yetiştircem diyor sende yoksun diyor bende diyorum o zaman teyzemlere gelsinler oturmaya bende teyzeme gelirim diyorum… akşam olmuş kapıda dayımlarla ve bir kaç insanla oturuyoruz ben sırf heyecanla ve övgüyle nişanlımın ne kadar iyi biri olduğundan bahsediyorum onu övüyorum herkese… sonra nişanlımın cüzdanı bende kalmış çıkartıyorum onu içi kagıtlar ehliyet belgesi filan dolu bir cüzdan içinde bebeklik resmi varmış nişanlımın çıkartıyorum resmi seviyorum herkese gösteriyorum içinde birde cüzdanın dibinden küçükken aşık olduğu bir kıza yazdığı kağıdı buluyorum gülüyorum komik geliyor sonuçta çocuk diye… anlamını merak ettim düğün yemeği yaptığımız için ve nişanlımın cüzdanını gördüğüm için … şimdiden teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada çocuk bakıcısı olduğunu görmek

arifselim
Aleykum selam. Nişanlına ait olan bazı özel şeylerini öğreneceğine dair bir işaret kabul edilir. Ayrıca bazı tatsızlıklardan sonra yaşanacak olan mutlu ve huzurlu bir döneme kavuşacağınıza yorumlanır. Sende rüyanın hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada cüzdan dikmek imam nablusi, rüyada cüzdan bulmak ihya, rüyada cüzdan görmek ihya

Bu kategoride yer alan Rüyada Çekirdek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Cüzdan görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.