Anasayfa
4 Kasım 2023, 14:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Çamur görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Çamur görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Çamur tabiri
Rüyada görülen çamur, hastalık ve zillettir. Geçimini çamur yapmakla sağlıyan kimse için bu rüya hayırdır. Çamurla bina yapmak, din ve îmana delalet eder. Kuru çamur mal parçasıdır. .Rüyada Resulullahın kabrini çamurla sıvadığını gören kimse, hacca gider. Yaş bir çamurla evini sıvadığım gören kimse, salih bir adamdır.- Çamur yediğini gören kimse, ondan yediği miktarca mal yer. Bina için yapılan çamur rızık ve faydadır. Bazı tabirciler, bir kimse rüyada çamur görse öleceğinden korkulur, dediler.Çamura girdiğini ve üzerine çamur sürdüğünü gören kimse, hasta ve perişan olur. Katı ve kuru çamur para cinsinden olan maldır. Yaş çamur ise, durumun düzelmesidir. Pişmiş çamuru yemek, gıybet ve iftiradır. Hasta için çamur görmek, ölümdür.

Okudunuz mu?  Rüyada cumhurbaşkanını görmek

Cevap: Rüyada Çamur görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada çamur görmek uzun zamandır küs olduğunuz bir kişi ile sizi barıştırmak isteyen hatırları sayılan ve çok samimi olduğunuz kişilerin araya girmesi ile sizi barıştıracaklarına ve sizinde bu duruma sıcak bakacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Cinsel ilişki görmek

Yorum: Rüyada Çamur görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda çamurlu suyun içindeyim ayağımı bir şey tutuyor sirkeleyerek kurtuluyorum sonra gölün kıyısındaki düz duvarda yürüyorum düz yola çıkınca ben burada nasıl yürüdüm diye düşünüyorum sonra bu suyun altında ne vardı da beni tutabilir diye düşünürken suyun içinden bir canlı çıkıyor çirkin bir canlı değil ama ne insan ne de hayvan değil. Bana gel diyor ben de gelmem diyorum ben saf mıyım diyorum öbür uçta suyun içinde oğlum var suda oynuyor ona çık oradan diyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada çiçek açtığını görmek ne anlama gelir

Yorum: Rüyada Çamur görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Çamur hayatınızdaki engelleri temsil eder. Bu engelleri bir tek kendi çabanız ve sabrınız sayesinde geçebileceksiniz. Zorlansanız da gayretiniz zorlukların üstesinden gelmeyi başaracak. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
rüyamda bir yere gidecektim eski bir arkadaşım vardı yanımda ilerde araba bizi bekliyordu yürüyorduk sonra çamurlu bir yola girdik ben çamura basmamaya çalışıyordum ama sadece birkere sulu çamura bastım amahemen çamurdan çıktım yorumu nedir

Okudunuz mu?  Rüyada çeyiz görmek

arifselim
Rüya sahibinin hayat akışında meydana gelecek olan günah ve hoş kabul edilmeyen şeyleri işleyeceğine işaret olarak tabir edilir. Çamura bulaşması iyi olarak yorumlanmaz. Bu tür rüyaları gören kimse bir ikaz gibi de kabul edebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cehennemde yandığını görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda bizim köydeydik akrabalar ve vefat eden annem vardı demanstan kaybettik annemi teyzemler anneme bakıyorlarmiş annemi çok iyi gördüm yüzü gülüyordü sağlıklı gibiydi anneme anne seni çok özledim birazda ben bakayım sana dedim annemde olmaz bana çok iyi bakıyorlar dedi çok yalvardım anneme anne beni affettinmi diye sordum oda sen bana bağirıyodun dedi anneme bende anne benim iki çocuğum var çok sıkıntı çekiyodum napim arada bagırıyodum dedim seni gezdiremiyodum çok dedim ama genel olarak üzgün değildim annem mutlu diye sonra peygamber efendimizin gördüm sanki kılıçlar falan vardı savaşıyorduk ben yüzüne bakmaya haya ediyorum heyecanlanıp utanıyorum bir ara bakıyorum yüzüne ama hatırlamıyorum mübarek yüzünü sonra yoldan geçiyoruz yolda çamurlu su imiş benim yüzüm çamurlu su oldu yemek dagıtıyorlarmiş bende yüzümün haline baksana nasıl yemek yerim diyorum yengemin orda köyde dağitılıyomuş yemek yanımdada tanımadıgım biri var hep sonra yemek dağıtırken annemi tekrar görüyorum seviniyorum gitmemiş diye yine bakıyorum gitmiş göremedim üzüldüm hasret çekiyorum baya bir çok öptüm annemi çok sarıldım rüyami yorumlarmısınız

Okudunuz mu?  Rüyada Cenneti görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın gerçeklik payı büyüktür. Öldüğü gibi kabul edilir. Annene duyduğun büyük özlem ile geçmişe duyduğun hasret olduğu gibi aynı zamanda pişmalıkların da söz konusu olduğuna işaret eder. Yapyığın işlerde etrafındakilerden daha iyi olacağına onları arkanda bırakacağına, ayrıca tüm dilek ve isteklerine ereceğine, huzurlu ve mutlu olacağına, omuzlarındaki yükün hafiflemesi ile rahat nefes alacağına delalettir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ceviz Ağacından Yeşil Ceviz Yemek

rüyada çamur görmek, imam nablusi rüyada çamur görmek, rüyada camur gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Çita Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Çamur görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.