Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Çarşı görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Çarşı görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Çarşı tabiri
Rüyada görülen çarşı ve pazar mescide delalet eder. Nitekim mescit, çarşı ve pazara delalet ettiği gibi. Bazan da çarşı ve pazar bir topluluğun kazanarak kar edeceği ve diğer bir topluluğun da elirıdekini kaybedeceği bir harbe delalet eder.,Cenab-ı Hak «Ey iman edenler — elem verici bir azaptan sizi kurtaracak bir ticaret (yolunu) göstereyim mi size?» () mealindeki ayet cihad”a ticaret ismini vermiştir. Çarşı halkı da muamelelerinde bazısı bazısıyle mücahede etmekte ve mesai sarfederek birbirleriyle uğraşmaktadırlar.Bir kimse rüyada tanımadığı bir çarşıda bir eşyayı kaybetmiş veya orada bir fayda görmüş yahut bir kumaşında zarar etmiş olduğunu görse, eğer rüya sahibi uyanıkken cihad ve savaşta ise o kimse savaştan kaçarak şehitlik mertebesine nail olmaktan mahrum olur. Eğer Hac”da ise Haccını tamamen yerine getiremez. Eğer talebe ise talebeliği terkeder. Yahut ilmi, Allah (C.C.)ın rızasının dışmda bir gaye için öğrenir. Eğer bu hallerden hiçbirisi onda bulunmaz ise o kimse cuma namazını terkeder.Rüyada alışveriş ederken bir şey çaldığını gören kimse eğer mücahit ise hainlik yapar ve ganimet malından bir şeyler çalar. Eğer ehramda bulunan hacı ise ehramda olduğu halde avlamr. Veya cinsi münasebette bulunur. Eğer rüya sahibi alim ise münazara yaparken zulmeder yahut dikkatsizce fetva verir.

Okudunuz mu?  Rüyada Cenaze Töreni görmek (Kenz-ul Menam)

Cevap: Rüyada Çarşı görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada çarşı görmek dini bilgilerinizi artıra bilmek için bir alimden ders alacağınıza ve sizinle aynı meslekte olan kişile ile rekabet içinde olacağınıza ve bu rekabet sonunda doru seçimi yaparak başarılı olacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada dedenin cesedini görmek

Yorum: Rüyada Çarşı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
selamünaleyküm. rüyamda beyazıt kapalıçarşıda kardeşim ve yakın arkadaşımla beraber geziyoruz. ben önce burayı gezelim sonra da eminönüne doğru ineriz diyorum. çarşıyı şimdiki halinden biraz daha farklı tarihi büyük sutunlu bir yer olarak görüyorum. o sırada bana mesaj geliyor. bir erkekten yemekte buluşalım benzeri bir mesaj. rüyamda bu kişi evlilik maksatlı görüşme aşamasında olduğum bir kişiymiş gibi. gerçekte böyle bir kişi tanımıyorum, böyle bir durum da söz konusu değil. arkadaşıma mesajı okuyorum sesli sesli gülümseyerek kardeşim de yanımızda. içimden de diyorum ki Allah Allah ben neden bu kadar sesli sesli bunu dillendiriyorum diyorum. şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada çiçekçi Dükkanı Görmek

Yorum: Rüyada Çarşı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Kafandaki bazı karışıklık ve çözüme kavuşturamadığın konular ile ilgili sorun veya akıl karıştırıcı meseleleri halletmeye çalışacak böylece rahatlayabilecek, hafifleyerek yaşadığın anların, olayların tadına daha iyi varacak adapte olabileceksin. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  İstiharede çamur görmek neye işarettir

rüyada çarşı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Cüzdan görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Çarşı görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.