Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Çekirdek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Çekirdek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Çekirdek tabiri
Rüyada çekirdek görmek, itibardan düşmüş bulunan hurma çekirdeğinin ince ipliği, çekirdeğin çukurcuğu ve zarına delalet eder. Mahkeme halinde bulunan bir kimsenin yanında bir çekirdek olsa Cenab-ı Hakkın: «Onlar hurma çekirdeğinin ince ipliği kadar bile haksızlık görmezler» (), «Bir çekirdeğin çukurcuğu kadar bile haksızlığa uğratılmazlar» () ve «Onu bırakıp taptıklarınız ise bir hurma çekirdeğinin zarına bile malik olamazlar» () mealindeki ayetlerin işaretince o kimsenin hasmı üzerine delilleri açık ve müddeası sabit olur. Bazan hurma çekirdeğini görmek, uzun ömre delalet eder. Hurma çekirdekleri evin temeline ve güzel itikada delalet eder. Çünkü güzel itikad dinin temelidir. Çekirdekler uzaklaşmağa ve ayrılığa delalet eder.() Sûre-i Nisa, ayet 49. () Sûre-i Nisa, ayet 124.() Sûre-i Fatır, ayet 13.

Okudunuz mu?  Rüyada cin görüp dua okumak

Cevap: Rüyada Çekirdek görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada çekirdek görmek işlerinizin çok yoğun olmasından dolayı çok çalışmanız gerektiğine ve bundan dolayı bunalıma gireceğinize ve bu bunalımdan kurtula bilmek için kendinizi uzak bir yerlere atarak kafanızı dinlemeniz gerektiğine işaret eder.


Yorum: Rüyada Çekirdek görmek (İmam Nablusi)

Büşra uysal
Selaminaleykum ben rüyamda köydeki evimdeyim yanımda annem ve oğlum var sonra eltimi ve kayinvalidemi yufka ekmek yaparken gördüm sonra eşim yanimda ama benimle konuşmuyor küs gibi sanki sonra görümcemin damadi gelip paket paket çekirdek getirip verdi sonra ben bahçeden bir tane küçük salatalik bulup kopardım ve bahçede fasulyeye benzer bişey vardı ona basmamak için ustunden geçiyordum sofra gibi birşeye oturup koparttigim salatalığı yanımda duran çocuğa veriyorum sonra pirinç pilavi ve çorba görüyorum rabbim hayra cikarsin inşAllah şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  İstiharede çamur görmek neye işarettir

Yorum: Rüyada Çekirdek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Bereket dolu bir hayata delalet ettiği gibi bu bereketin eğer çalışıyorsanız sizin iş hayatınıza da yansıyarak terfi alarak maddi anlamda göreceğinize delalet etmektedir. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Alettin ve
Arkadaşlar, bu rüya meselesine kendinizi fazlaca kaptırmayın. Hayatta 2 hayati amelimi rüyama uyarak yaptım. İkisinde de belamı buldum.

Okudunuz mu?  Rüyada çirkin kız cocuğu görmek

Onun için musluman rüyalardan sıyrılmış olmalı; dini zahir alanda düşünmeli.

Zahir alanda tüm kaleleri mal – mülk düşkünü dincilere( din satarak geçinen) kaptırırıp önündeki sorunları dua ile çözmeye çalışmak; duamın kabulu hakkında bir uşık var mı diye rüyalara dalmak içler acısı bir durumdur.

Okudunuz mu?  Rüyada Cihad görmek (İmam Nablusi)

Bizler müslüman isek kur’ an’ a uyalım. Allah’ın bize verdiği hakları elde etsek bize yeter de artar bile.


rüyada çekirdek görmek imam nablusi, rahmani rüya tabiri rüyada çekirdek devramber görmek, rüyada cekirdek paketi gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Cenaze Töreni görmek (Kenz-ul Menam) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Çekirdek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.