Anasayfa
27 Temmuz 2023, 20:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Çıplaklık görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Çıplaklık Görmek

Kayıtsız Üye
Selam,
Rüyamda süt kardeşim(erkek)yanımdaydı,onunla beraber banyodaydık,çıplaktım.Ama avret yerimi kapatıyordum.Oda benim görünmemi isteyip kapıyı falan açıyordu.
Ne anlama gelir?
Teşekkürler.


Rüyada Çıplaklık görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyada çıplak olduğunu görmek pişmanlık duyacağınız hatalar yapacağınıza ve dostunuzu düşmanınızı ayırt etmekte zorlanacağınıza ve bundan dolayı bir çok hatalar yapmanıza neden olacaklarına işaret eder.

Aleykum selam. Bu rüya ayıplanacak ve sonradan pişman olacağı bir duruma düşmesi manasında yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada Çıplaklık görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam rüyamda birkaç dostumla köye gidiyorum ben çıplağım üzerimde hiçbirşey yok köyde bir komşunun evine gidiyoruz herkes bana bakıyor ben en sonunda utanıp atlet ve külotumu giyiyorum.yorumu nedir hocam ben 50 yaşında bir şoförüm

Okudunuz mu?  Rüyada Caminin Yıkıldığını Görmek

Yorum: Rüyada Çıplaklık görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Eğer bu rüya kişiye özel yorumlanırsa o zaman daha isabetli yorumlanabilir. Bazen pişmanlık duyacağı işler yapmaya ve bazende gizlediği sırlarının ortaya çıkacağına işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a merhabalar. Rüyamda ciplak halde yolda buldum kendimi. Yol ikiye ayrılıyor sağ taraf kalabalık bir yol sol taraf daha sakin insan az bende hem önümü hem arkamı iki elimle kapatarak sol taraftan insanların az olduğu yerden yoluma devam ettim. Tabir eder misiniz teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada çocuk bakıcısı olduğunu görmenin yorumu nedir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Sizi mahcup edecek, utandıracak, çekinmenize neden olacak bir olayın başınıza gelmesine fakat bu olaydan kolayca sıyrılmayı başaracağınıza, etkilenmeden halledeceğinize delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşim ben kızım ve arkadaşı aynı ortamdayız. Kızım ve arkadaşının belden aşağısı avret yerleri açık dans ediyorlar. Ben de burada erkek var nasıl böyle bir şey yaparsın diyerek kızı kolundan tutup atıyorum. Kız çıplak olduğu için dışarı çıkmaya utanıyor benim kızım da anne kız çıplak atma diyor ben de babanın yanında soyunmaya utanmıyor ama diyip kızı kovuyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada cebrail ile konuşmak

Tohat
Bir günah işlediğinize veya işleyeceğinize tövbe etmeniz gerektiğine işaret eden bir rüyadır. Ayrıca bu rüyayı utanç duyacağınız bir durum yaşama ihtimalinizin olduğuna işaret edenler de bulunmaktadır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm ben üç gündür her gün rüyamda farklı çeşitlerde kendimi çıplak görüyorum. İlk gün çıplaktım ve avret yerimi ve göhsümü kapatıyordumn yanımda tanıdıklarım vardı tam hatırlayamıyorum kimler olduğunu. İkinci gün de bornozla çıkmıştım. Bu gecede tamamen çıplaktım sınıftan bir arkadaşım yanımdaydı ve utanmama ve görmesini istememe rağmen elimle dahi kapatmıyordumve diğerlerinde mekan kaldığım kız yurduyken bugünkinde ilkokulumdu. Bu rüyayı ilk gördüğümde ilk defa yurtta kaldığım için olduğunu düşündüm çünkü kapılar kilitli değil be üç gündür kalıyorum üç gündürde görüyorum. Rabbim hayra çevirsin İnşAllah . Yorumlar mısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada Çağırma görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyalarınız genel itibariyle benzer özellikler taşımaktadır. Bu tür rüyalar kişinin başına açılacak iftiralara, haksızlıklara ve kişinin mağdur duruma düşmesine işaret eder. İşin içinden çıkılmaz bir hal alacağını düşünecek ve çaresiz hissedebilirsiniz. Fakat her şeyde vardır bir hayır dua edip tevekkül etmek her şeyin üstündedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Cin görmek (İmam Nablusi)

eyupakyuz
Hocam hayırlı sabahlar

Şuanda sözlüm ile nişan arifesindeyiz
Az önce rüyamda sözlüm ile bir akrabamın evindeyiz kız arkadaşımı hep izliyorum
Bi tartışma çıkıyor beni sevdiğini söylüyor ama benim onu sevmediğimi ve sebeplerini ağlamaklı bir şekilde anlatıyor
Ben orayı terketmişim.
sonraki gelişmelerde sözlümün o evdeki bir kadının kocasıyla kötü bir münasebeti çıkıyor kadın anlatıyor bunu
Sonra sanki ahali bunları sorguya çekiyor.
Bu adamın mesleği bankacı diyolardı
Çıplaklar ikiside lakin avret yerleri görünmüyor adam uzun boylu uzun saçlı kirli sakallı pis birine benziyordu
Tabi ben bunları film gibi izliyorum
Sabah olmuş bunlar biz misafirlikten eve gitmişiz ve bana sonra anlatılıyor
Bende kimse bu ayıbı öğrenmesin duyulmasın diye düşünüyodum.
sözlüm kırmızı elbiseli
Baya açıktı rüyada

Okudunuz mu?  Rüyada cinlere dönüşmek

Lütfen bana yorumlarmısınız


arifselim
Hayırlı günler. Bu tür görülen rüyalar genellikle arada sorunlar ve tartışmalar çıkacağına ve huzurunuzun kaçacağına işaret olarak açıklanır. Bazende bunlar bilinçaltı ve herhangi bir şeyden etkilenmekten dolayı görülür ve özel bir manası olmaz. Sonuçta sadece bir rüyadır ve kesin anlam ifade etmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cübbeli ahmet hocayı görmenin tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir ay önce öllen annemi altı çıplak olarak görüyorum avret yerini görmüyorum ama üstü kombnezonlu yarı çıplak gibi elbiselerini çamaşırını halı ve yolluklarınıda insanların kapıştığını seçerek aldıklarını görüyorum ayriyetwn şimdi yaşayan babamda aynı zamanda yarı çıplak görüyorum ve ikiside üzgün

Daha önce de kendimi çıplak gördüğümü yazmıştım ve cevaplamışsınız şuan tesadüfen karşılaştım. Tekrar tekrar görüyorum. Bu defa da arkadaşımla çıplak birşekilde film izlemeye karar vermiştik belaltına bakmıyordum açık mı kapalı mı bilmiyorum ama bedenimizin üst bölgesi tamamem çıplaktı ve o şekilde film izliyorduk. Hatta filmde de çıplak olan insanlar vardı .

Okudunuz mu?  Rüyada Cehennem görmek (Kenz-ul Menam)

arifselim
Kendini yada bir başkasını çıplak olarak görmek genellikle kişiye ait olan bir sırrın yada gizlediği ve bilinmesini istemediği bir şeyin ortaya çıkmasına işaret olarak tabir edilir. Çok fazla takılmamak en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler dilerim rüyamı yorumlarsanız sevinirim.
Rüyamda bir topluluktaydık kadın erkek ayrı fakat kadınlar erkeklerden azdı, ben erkeklerin içinde kendimi çıplak gördüm ve tüm erkekler bana bakıyordu utanıp oralardan kaçtım bir perdeyle kapalı yer verdi çok kapalı olmasada oraya sığındım ve gerçek hayatta oğlum var ama rüyada bir küçük yeni yürüyen bir oğlum vardı onu merak edip üstüme bir tül takıp çıktım ne kadar örtünmeye çalışsamda tülden vücut hatlarım belli oluyordu çocuğu bulup kimsenin olmadığı bir yere gitmeye çalışıyordum. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada çıplak erkek görmek neye işarettir?

Tohat
Hayırlı günler. Çevrendeki insanların niyetlerinden emin olup kimin iyi kimin düşman olduğunu bilmen senin faydana olacağına, kötü duruma düşürmek isteyenlere karşı Allah’a sığınarak ondan medet Umman gerektiğine işaret etmektedir. Hayatımızda her zaman tedbir alır Allah’a tevekkül ederiz. Rüyanda bunun önemini göstermektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada cenaze görmek

rüyada çıplaklık, rüyada kendını cıplak gormek ne demek imam nablusi, rüyada ciplaklik

Bu kategoride yer alan Rüyada çorap çıkarmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Çıplaklık görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.