Anasayfa
23 Mart 2023, 14:40
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Çiçek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Çiçek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Çiçek tabiri
Rüyada görülen çiçek, lezzetli şeye ve hayra delalet eder. Bundan dolayı başında çiçekten bir taç olduğunu gören kimse evlenir. Ve dünyaca lezzetli şeylere nail olur.Çiçeği mevsimsiz gören kimse üzüntü ve kedere düşer.Rüyada çiçekten bir şeyi üzerine alsa ıkmdisi de cömert kimse olsa o adam tutucu olur. Hasta ise, ölür.Renkleri değişik olan çiçekler, dünya ve dünyanın eşyasına, taze ve hoş şeylere delalet eder.Kadının çiçek görmesi, gebe kalmasından dolayı sevincine, üzüntülü kimse için üzüntü, şiddet ve kederden kurtulmasına delalet eder.


Yanıt: Rüyada Çiçek görmek (İmam Nablusi)

imam
Ağaç çiçeği, insanı din ve dünya işlerinde irşad eden zahiri ve batını nurdur.


Yorum: Rüyada Çiçek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ruyamda elimde bir sapin ustunde uc sari cicek var. Mavi takim elbiseli erkek cicegi guler yuzle bende aliyor bende ona tokat atip cicegi elinden aliyorum o tekrar elimden cicegi alinca iki kez daha tokat atip elindeki cicegi aliyorum. Fakat cicegi cekistirdigimiz için elimde sadece sap ve yapraklari kaliyor. Bende keske diyorum ilk elinden aldigim zaman agzina tiksaydim cicekleri ve daha sonra bunu yaparken kendimi buluyorum. Ama o an bunun hayal mi gercek mi oldugunu anlamiyorum. Cunku bunu dusunurken o erkek coktan yanimdan ayrilmis beni bulundugumuz binanin disinda beklemeye gitmisti iki arkadaşiyla birlikte (Ben universiteli bir kiz ogrenciyim) simdiden teşekkürler..

Okudunuz mu?  Rüyada çocuğunun suda kaybolduğunu görmek

Yorum: Rüyada Çiçek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu tür rüyalar tek bir şekilde yorumlanması mümkün olmayan rüyalardandır. Bu gördüğün şekildeki rüyanın genel bir yorumu yapılabilir. Beklediğin güzel haberlerle senin arasındaki engeller ve olumsuzluklar manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Tela
Merhaba bu siteye yeni uye oldum lütfen ruyami yorumlarmisiniz?simdiden teşekkürler:) dun rüyamda ben ve teyzem kızı yolda yuruyorduk acik mor rengi cicek gorduk hosumuza gitti yakinlaatik resim cektirmeye yuksekdeydi elimiz yetismedi.sonra yolumuza devam ederken karsimiza çok güzel beyaz gul agaci cikti sevindik ikimizde topladik o gullerden,birde dun aksam baska rüya gördüm sag omzumda cuval gibu bir yuk tasiyordum ici doluydu,

Okudunuz mu?  Rüyada Çam Fıstığı Ağacı görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba kardeşim. İlk gördüğün rüyan çok hayırlıdır. Beyaz gül gören kişi işinde yükselir, ummadığı menfaatlere erişir, mutlu olur ve nimetlere kavuşur. Bekar ise evlenmesine yorumlanır. Diğer rüyan ise, her geçen gün sorumluluklarının artacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı.gunler rüyamda şiddetli yağmur yağıyor kapının önündeyim büyük birde cicek saksısı var içine çiçek ekmisim üzerine yağmur yağıyor ama çiçeği görmüyorum galiba ektiğim çiçek tohumu sonra teras gibi bı yere cikiyorm yağmur yok tanıdık birileri de var ince uzun çiçek saksisini gösteriyorlar bana bumu ektigin çiçek saksısı diye bnde hayır bnm saksim o değil bnm saksim daha büyük diyorm ne dir acaba yorumlarmisinz


arifselim
Hayırlı günler. Gördüğün rüyada olumsuz veya kötü bir anlam yoktur ama bu berrak ve tabir edilebilecek kadar açık bir rüya değildir. Bu yüzden maalesef tabir edemiyoruz. Hayırlısını dilemek daima yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada çıplak namaz kılmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam rüyamda kayinvalidem ve onun yeğeniyle dağdayız rengarenk çiçekler ve çimenler güzel yeşillikler var.ben çiçek toplamak için uzaklaşıyorum bana gitme diyorlar ben dinlemeyip gidiyorum.kayinvalidemin yeğeni bana sesleniyor daha fazla gitme uçurum var diyor.Arkami dönüp bakıyorum gerçekten uçurum var.Çok korkuyorum hemen gidiyorum onların yanına topladigim ciceklerimide alıp eve gidiyoruz.kayinvalidem bahçeye çiçek fidelemis ve zarar görmesinler diye etraflarını duvarla çevirmiş. Ben bu fideledigi çiçekleri beğenmiyorum ve onları söküp ,yerine dağdan topladigim çiçekleri fideliyorum.bu rüyanın yorumu nedir hocam şimdiden ALLAH razı olsun inşAllah


arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüyanın her yeri hayırla ve güzellikle yorumlanır. Rüya sahibinin fedakar, hırslı, sabırlı ve başarılı olacağına ve özverili çalışmalarının karşılığını alacağına işaret eder. Evliler için ayrıca kısa zamanda bir bebek sahibi olacağına da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ceviz görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm oncelikle tesekur ederim site gercekten çok güzel Allah razı olsun. Hocam ben iki hatfa oncesine kadar nisan hazirliklari yapiyordum ama nasip olmadı bu durum beni derinden sarsti ozellikle etrafimdaki insanların tepkisi beni dahada uzdu sanki birini hiç sevemeyecekmisim gibi hissediyorum. Hocam dun rüyamda hiç tanimadigim bir erkekle cicek buketleri yapiyordik rüyamda tanisiyormusuz konusuyoruz bir yandan da buket yaparken kirmizi guller mavi cicekler beyaz cicekler çok güzel buketler yapiyoruz birsuru buket oluyor sonra o kisi buketlerden birini bana veriyor beyaz cicekler ve beyaz bir kağıda sarililar. Sonra aradan bir ay gibi bir sure gecmis oluyor bu adam beni bir yere cagiyiyor boyle deniz kenari bir agacin dibinde bir banka oturmus ben gidiyorum yanina sacim acik rüyada bir bere takmisim sonbahar. Adam bana bir aydir yetmezmi birbirimizi tanidigimiz evlenmek istiyorum seninle diyor elimi tutuyor ben de ailemin haberi yok diyorum ve uzaklasiyorum. Sonra biraz zaman geciyor ayni yerde aynı adamı çağırıyorum ve evlenme teklifi ni kabul ediyorum sarılıyorum sonra. Sanirim yasadiklariminda etkisi ile gördüm ama sabah uyandığımda kendimi iyi hissettim. Belki bende birini severim severek evlenirim diye düşündüm yorumlarsaniz sevinirim Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada çürük dişin düşmesi

arifselim
Aleykum selam. Hayırlısını dilemelisin. Belkide böyle olması senin hayrına olmuş olabilir bunu bilemezsin. Görmüş olduğun rüyan hayırlıdır. Bekar ve evlilik çağında olan bir kız için bu nasip kısmet ve evlilikle ilgili gelişmeleri yaşayacağına işaret olarak tabir edilir. Sende rüyanın hayrını dile. Bu sonuçta sadece bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hayırlı günler Rüyamda yeşillikler içinde mor çiceklerle dolu bir orman yolunda koşuyordum koştuğum yol çok harika bir yeşilliğe sahipti her iki tarafım orman ben yüksek bir yerde mor çiçekler içinde koşuyordum

Okudunuz mu?  Rüyada cinsel organ görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Kolay ve zorlanmayacağınız bir hayata nail olacağınıza, gireceğiniz işte yıllarca yapıyormuş gibi rahatlıkla sürdüreceğinize, bundan kazanç sağlayacağınıza ve aile hayatınızda kendi özel hayatınızda mutlu izlenimler yaratacağına delalet eder. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Günaydın,annemi 19yıl önce,ben 9 yaşında iken kaybettim.dün rüyamda ablam ve babamla annemin mezarına gitmişiz,annemin mezarına çiçek dikeyim abla diyorum babam da alt tarafına diksen yeter diyor ben yok kenarına tek tek ortasına da toplu dikeceğim diyorum,dikeceğim yerleri elimle yirmili verip hazırlıyorum ablama dönüp yarın da fidanları getirir dikerim diyorum ve mezardan ayrılıyoruz,ayrılırken arkama dönüp mezara bakarak sessizce ağlıyorum ve bir taraftan da gözyaşımı siliyorum,şimdiden teşekkürler


Tohat
Hayırlı günler. Bu rüyanın iki tabiri olup her ikisi de hayırlı olduğunu söyleyebiliriz. Uzun bir ömürle tabir edildiği gibi bu ömrü hayır ve Allah yolunda güzel işler yaparak ibadetlerinizi artırmanızla işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Çağırma görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
İyi günler hocam rüyamda yemyeşil bir çayırda rengarenk çiçekler gördüm hepsi o kadar güzeldi ki hepsinden birer tane koparıp elime aldım kırmızısı beyazı sarısı mavisi moru turuncusu hepsi birbirinden güzel ve her renk mevcut en sonda bir tanesi uçurum kenarında oluyor onu koparmaya çalışıyorum koparıyor muyum hatırlamıyorum sonrasında tepeye ulaşıyorum ablamla bir mezarlığın oraya gelmiş oluyoruz mübarek bir mezarlık komple mermerden yapılmış çok eskilerden kalma ablam ayakta dua ediyor bense yorulduğum için olduğum yere oturuyorum meğersem mezarın üstüne oturmuşum ablam günah diyor bende değildir diyorum sonra kalkıyoruz eve dönmek için yolda dua ediyorum Allah im affet mezara oturdum o an içimi huzur kaplıyor ve affedildiğimi anlıyorum tepeden inmeye çalışıyoruz aşağıda bir akarsu var çok susamış oluyorum şurdan şu içsek mi dediğim anda suyun içilebilir olmadığını görüyorum inip eve doğru yürüyoruz böyle işte yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada çeyiz görmek

arifselim
Hayırlı günler. Rüya sahibinin kendisini çok iyi hissedeceği, gönlünün hoşnut olacağı ve konfor içerisinde yaşayacağı bir hayat süreceğine yorumlanır. Sıkıntılarından ve geçmesini dilediği zorluklarından kurtulmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda elimde bir çiçek buketi vardı ve deniz kenarındaydım.Etraf çok aydınlıktı.Denizin hafif dalgası vardı.O arada elimde çicek buketiyle fotoğraf çekiniyordum.Fotoğrafı çekende arkadaşımdı.Diğer tarafta da eşim ailesiyle oturuyor ama bize hiç yakalasmiyordu.Bu arada eşim vefat etti.Rüyamı yorumlayabilirseniz çok sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Ferah bir döneme geçiş yapabilirsin. Yeni bir hayat olarak da karşına çıkacak fırsatlar sayesinde sevineceğin, mutlu olacağın, sürprizler duyman mümkündür. Geçmişinde yaşadıklarına nazaran daha güzel günlere kapı aralayacağını göstermektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Meyra
Selamun aleyküm, rüyamda ananemlerin bahçesinde yürüyorum yemyeşil kocaman bir bahçe de yürürken karşıma bir ağaç çıkıyor çiçekleri beyaz ama çok güzel bir ağaç gözümü alamıyorum daha sonra yanından geçiyorum az ilerde bir minibüs dolusu erzak var minibüsün etrafı da un çuvalları erzak çuvallarıyla dolu, çuvalların yanında Dayım duruyor, dayıma bunlar yardım için mi diye soruyorum ama dayım sanki zihinsel engelli gibi hareketler yapıp utanıyor benden sonra dedem ambardan çıkıyor ona soruyorum bunlar yardım için mi diye o da köye gidecek diyor, sonra evden eniştem çıkıyor bana oooo hoş geldin diyor ama adımı söylemiyor unutmuş gibi, evin önünde benden küçük kuzenlerim oyun oynuyor normalde beni çok sevmelerine rağmen hiç yanıma gelmiyorlar, bu arada bekarım

Okudunuz mu?  Rüyada cennet ve cehennem görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Gündemden etkilenerek görmüş olma ihtimalin de olabileceği akılda tutularak aksi durumda olumsuz bir manası olmamakla birlikte hayırlıdır. Evlenmeye, mutluluğa, huzura, bolluk ve berekete işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Tuğbi
Selamün aleyküm yorumlar mısınız rüyamda geceydi instagramda ünlü olan bir kadınla bizim eve merdivenlerden çıktık teras gibi bir yerdeydik geceydi 4 tane ayrı ayrı beyaz renkte çiçek vardı saksının içinde çiçeklerin dalları uzundu çiçekler büyük büyüktü çiçeklerden 1 tanesi pembe renkte olabilir tam hatırlayamıyorum. Beraat gecesinde dua ettim eşimle ayrıyım boşanma sürecindeyim

Okudunuz mu?  Rüyada cennete gitmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Neye yönelik olduğunu elbetteki Allah bilebilir. Fakat rüyanın hayatın için oluşacak olan güzelliklere, olmasını arzu ettiğin olaylara, hayallerinin gerçekleşmesine delalet eder. Her şeyin en iyisi olmasına işaret edip mala, maneviyata, huzura nail olacağına alamet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada mum çiçeği görmek, rüyada mum çiçeği , rüyada çiçek dikmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Çarşaf görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Çiçek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.