Anasayfa
28 Mart 2023, 0:33
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Çorap görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Çorap görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Çorap tabiri
Giyilmemiş çorap mal ve vakardır. Bundan dolayı yeni çorap giydiğini gören kimse malını korur ve muhafaza eder. Sağlam ve güzel kokulu çorabı gören kimse, malının zekatını vererek malını muhafaza eder. Güzel isim ve medhedilmeye layık olur. Görülen çorap eski ise, zekat ve sadakasını vermeyerek malının helak olmaya yaklaşmasına delalet eder. Çorabın kokusu kötü olursa, o kimse kötü isimle anılır. Çorap, kadın ve hizmetçiye delalet eder.


Cevap: Rüyada Çorap görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada çorap görmek çok titiz olduğunuzdan dolayı sizin gibi çok titiz olan biri ile tanışacağınıza ve bu kişi sizin üzerinize öyle bir titreyecek ki sizi çok memnun edeceğinden dolayı tüm yaşamınızı o kişi ile birlikte geçireceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada cübbeli ahmet hocayı görmek

Rüyada çorap ve yüzük görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ben rüyamda coklu corap gördüm erkek ve kadin coraplari ve yuzukler gördüm.Alyans degil.Sade yuzuklerdi.Bir kaç tanesini parmagima takip cikariyordum.Hic birini begenmiyordum.Lutfen yorumlarmisiniz


Yorum: Rüyada çorap ve yüzük görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Çorap genelde kadın ile tabir edilir. Rüyada görülen çorap eğer şık ve kaliteli bir çorapsa güzel ve faydalı işler yaparak herkesin sevgisini kazanan birine işaret eder. Alyans görmek ise kısa bir zamanda bekarlar için evliliğe alamettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada et pişirmek

ilhame
rüyamda dolaba bakiyordum ve eski giyinmedigim giysileri gördüm sonra ise birden yep yeni fazla coraplar buldugumu gördüm annemide cagirdim bakmasi için oda bana yenimi diye sordu bende evet yeni dedim bana bizde corap ariyorduk dedi


arifselim
Rüyada çorap bulunması çok hayırlıdır. Gören kimsenin durumuna göre maddi açıdan güzel gelişmelerin olmasına, hayırlı ortaklıkların kurulmasına ve sevineceği gelişmelerin yaşanmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Konyalı 42
S.aleykum.hayirli günler.rüyamda evimde oturuyorum.corabimi çıkartıyorum.evimde birileriyle sohbet etmeye başlıyorum.ailemle sohbet ediyorum gibi öyle düşünüyorum.ama kimsenin yüzünü görmüyorum.ne konustugumuzuda hatırlamıyorum.sonra corabimi giymek istiyorum.biraz aradıktan sonra corabimi buluyorum.siyah bir çorap.ama corabimi giydimmi , giymedimmi hatırlamıyorum.ruyam bu şekilde bitiyor.simdiden çok teşekkür ederim.iyi günler.

Okudunuz mu?  Rüyada çaydanlık görmek

arifselim
Aleykum selam. Çorap giymek genellikle iyi olarak yorumlanır. Ancak siyah çorap hayırlı olarak yorumlanmaz. Genellikle sıkıntılar ve sorunlara işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba
rüyamda sol böbreğimden ameliyat olacağımı görüyorum ve bir yerdeyim ayakkabılarımı çıkarıp uzanıyorum ve fark ediyorum ki iki ayağımda iki farklı çorap giymişim biri pembe biri mor pembe olanı çıkarıp mor renkli çorabımın tekini çantamdan bulup giyiyorum farklı çorapları düzelttiğim için rahatlıyorum
doktor geliyor yanıma sol böbreğime kıyafetleri bile çıkarmadan bir iğne yapıyor sanki ameliyat oldum bitti gibi bir hava var. rüyamı yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada çocuğun altını temizlemek

Tohat
Merhaba. Kararsız kalacağınız bir durum yaşayacağınız bir olay yaşayacak ve bu durumu mantıklı bir şekilde hallederek doğru bir karar verecek adım atacağınıza işaret eder. Yine de Allah daha iyisini bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda bir süre önce ayrıldığımız nişanlımla tanımadığım bir eve giriyoruz. Evin anahtarı bende oluyor ve kapıyı açıyorum. Lakin burası aslında bir kafeymiş ve sahibi beni tanıyormuş girdiğimizde de kimse yok orada. İçerisi dağınık ve biraz kirli, kendimize kahve yapıp ikili koltuğa oturmaya gidiyoruz fakat koltukta minderlerin altında çok sayıda koyu renk erkek çorabı var ve ben çorapları elime yastık alıp yere doğru itiyorum. Koltuğa oturuyoruz yan yana ve bacağımıza oradan bulduğumuz bir örtüyü örtüyoruz. Nişanlım ile aileler sebebiyle severek ayrıldık ve düzelmesini istiyoruz ancak şu an görüşmüyoruz. Rüyamda da bu yüzden üzgün bir halde oturuyoruz. Daha sonra kapı açılır oluyor ve kafenin sahibi bir adamla bir kadın geliyor onlara anahtarım olduğunu söylüyorum adam bana gülümsüyor, bu şekilde bir rüyaydı. Yorumunuzu merakla bekliyorum. İyi günler.

Okudunuz mu?  Rüyada cinlerin eve musallat olduğunu görmek

Tohat
Merhaba. Eski nişanlınız ile alakalı olarak bir haber işiteceğiniz şeklinde yorumlanır. Olumlu veya olumsuz fark etmeksizin ondan haber alacaksınız. Bir başka alimlerin görüşüne göre ise rüyayı gören kişinin evleneceği şeklindedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Merhaba,

Rüyamda tanıdık birisi biz odada uyurken oturma odasında oturuyor. Birden bizim yattığımız odaya geliyor ve çorap aramaya başlıyor. Ben sese uyanıp ne yaptığını soruyorum. Ayağındaki çorabın ince olduğunu başka çorap var mı diye bakıyorum şeklinde cevap veriyor. Bu arada çocuğun beşiğinin yanında bir tane buluyor rengi siyah. Ayağındaki de siyah. Nasıl yorumlanır acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada Çakmak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. O tanıdık kişi ile rüyayı gören kişinin durumları bilinerek yani göz önünde bulundurularak tabir edilirse ancak o zaman doğru bir şekilde tabir edilebilir. Bu rüya evlenmeyi isteyen birine, güzel ahlaka ve sevindirici gelişmelere işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Cübbe görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm.Rüyada annemle beraber giymek için çorap arıyoruz evde.Annem bulamadığını söylüyor.Nasıl Diyorum ben buldum (Genellikle günah olduğu için siyah çorap giyiyoruz dışarı çıkarken)Annem meğer ten rengi çorap arıyormuş ve bulamıyor.Ben şaşırıyorum ve siyah giyiceğimi söylüyorum.Biiznillah tabirini yapabilir misiniz?..


Tohat
Ve aleyküm selam. Kısmet olarak tabir edilecek bir rüyadır. Rüya sahibi eğer bekarsa aradığı kriterlere uygun bir kimse ile evlenmek üzere kısmetinin karşısına çıkması şeklinde açıklanmaktadır. Bazı alimler ise yapacağın bir projede karlı girişimlerde bulunacağın, bir kimse tarafından destek göreceğin tabiri de yapılmaktadır. Allah en iyisini bilir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada cübbeli ve siyah sakallı adamlar görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm.evlilik teklifi yapmayı düşündüğüm insandan rüyamda geri dönüş olarak mektup geliyor heyecanla kağıdı okumaya çalışıyorum ama anlaşılması zor sözler yazmış ve şöyle yazıyor kıtlamaları sevmiyorum kıtlamalarıda anlamıyor değilim ve sonda da çorap olmadan gece yatamam dolabının her katında bir çorap bir seccade olsun diyor.Ve ben bunları okurken.kıyafet dolabının önündeyim her katı bu şekilde ayarlıyorum en üstte bir pembe kalın çorap ve yanına yeşil kadife (normaldede kullandığım seccade)seccade ve diğer iki kattada iki mavi kalın çorap ve yine aynı seccade olacak şekilde düzenleyip çok şaşırıyorum bu duruma fakat rüyanın bana verdiği hissiyyat çok güzeldi…

Okudunuz mu?  Rüyada Çıplaklık görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatında vereceğin kararlardan memnun olacağına ve sonucun seni pişman etmeyeceği gibi huzurlu bir hayata nail olacağına rüyanın genel anlamı bir kadına ve evliliğe işaret eder. Hayırlı bir hanımla evlenerek saadet dolu bir yuvaya sahip olup ömür boyu ferah bir yaşantı içinde geçireceğinize delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam. rüyamda kıyafetlerimden kuzenlerime veriyorum onlar da istediklerini alıyorlar ve giyilmemiş paketinde bir çift çorap var çok güzel şık rengi de pudra pembesi onu da alıyor kuzenim ama onu almasına izin vermiyorum ve elinden alıyorum çorabı.içimden de onu ben sonra giyicem diyorum. şimdiden yorumunuz için sağ olun

Okudunuz mu?  Rüyada Cami görmek ne demektir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Eski düşünce ve bazı hayat alışkanlıklarını bırakarak yeni ve hayırlı olacak iş ve davranışlar edinerek çevrendekilerin takdirini, beğenisini toplayacağın manasındadır. Hakkıyla yalnız Allah bilebilir.


rüyada çorap görmek imam nablusi, rüyada çorap görmek ihya, mumsema rüyada corap giymek

Bu kategoride yer alan Rüyada çorap çıkarmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Çorap görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.