Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Çukur görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Çukur görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Çukur tabiri
Rüyada derin bir çukur içinde gittiğini gören kimseye, sonunda genişlik ve güzel bir geçim ümit edilen bir güçlük veya bir keder isabet eder. Rüyada derin bir çukur kazdığını gören kimse, tahkir edilerek kuvvetten düşürülür. Çünkü kuyuya daima aşağı doğru inilir.

Okudunuz mu?  İstiharede çamur görmek neye işarettir

Rüyamda ölü dolu çukurlar gördüm .

bebil7
Öncelikle selamün aleyküm.
Rüyamda : Onlarca çukur açılmış . Etrafımda 2 kişi var . Biri 30-35 yaşlarında bir adam , diğeri ise hamile bir bayan . Çukurların içinde ölüler var . Ölüler torbaların içine koyulmuş . Bu 2 kişi çukurlara toprak atıp kapatmaya çalışıyorlar . Ben de bari yardım edeyim diye içimden geçiriyorum . Bu sırada babam yanıma geliyor ve elime çukurları kapatmam için bir kürek veriyor ama etrafımda hiç toprak yok . Sadece taş var . Sonra babam "Toprak getir de çukurları kapatalım." diyor. Ben de toprak aramaya başlıyorum . Biraz yürüdükten sonra toprak buluyorum ama toprak ıslak ve kan kırmızısı renkte . Bu toprak olmaz kuru toprak bulmalıyım diye içimden geçiriyorum . Derken şehrin içinde kayboluyorum ve bir dükkanın içine giriyorum ve dükkanda bir arkadaşımı görüyorum . Selam vermeden dükkandan çıkıyorum . Dükkandan çıkınca babamı karşımda görüyorum . Babam içki ve sigara hakkında birşeyler soruyor ve böyle uyanıyorum .
Şimdiden teşekkürler .

Okudunuz mu?  Rüyada çamur görmek

Cevap: Rüyamda ölü dolu çukurlar gördüm .

NuN
Rüyada Ölüler Görmek

Rüyada ölüler görmek, sevinç, mutluluk ve hayır olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin hayatında sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşanacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine rivayet edilir. Rüya sahibinin uykusunda gördüğü ölülerin her birinin özlemini çektiği ve ayrı düştüğü insanları temsil ettiklerine inanılır ve rüyayı gören kişinin onlara kavuşacağına tabir edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada çeyizin kaybolduğunu görmek

Cevap: Rüyada Çukur görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada çukur görmek size karşı kurulan bir tuzağa düşeceğinize ve bu tuzak sizin bütün hayatınızı mafedeceğine fakat sizin gözünüzün açık olmasından dolayı bu tuzagı fark ederek hayatınızı kurtaracağınıza ve bundan sonraki yaşamınızı siz yönlendireceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Ceviz Ağacından Yeşil Ceviz Yemek

Kayıtsız Üye
Rüyamda içi su dolu kare şeklindeki bir çukurun içinde hiç bir boğulma tehlikesi yaşamadan, rahat nefes alıyorum. Yanımda tanımadığım bir erkek ayakta duruyor. Oturduğum Köşeden, yukarıdaki kişilerin seslerini duyuyorum. Suç işlemiş gibiler, bende beni görmesinler diye daha köşeye saklanıyor. Yorum için tşk. Ederim
.

Okudunuz mu?  Rüyada çıplak adam görmek ne demektir?

Tohat
Hayırlı günler. Bir hata yaparak ailen ve etraftakilerden kaçak göcek saklanmak istemene, bu hatanın vermiş olduğu üzüntünün sana hayır geleni gibi manalar içerse de rüyanın gayesi doğru adımlar atarak hata yapmamaya özen gösterecek kararlar ve adımlar atmak için uyarıdır. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ceylan görmek (Kenz-ul Menam)

Kurumuş toprak görmek , trüyada tıprakla kapatılan çukur görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada çorap çıkarmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Çukur görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.