Anasayfa
22 Ağustos 2023, 2:28
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kabak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kabak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Kabak tabiri
Rüyada kabak görmek, itibarlı, şanlı, insanlara yakın, iyi idareci, alim veya doktor olan bir kimseye delalet eder.Rüyada kabak görmek, hasta için şifadır. Bunun için kabak, rüyada görülen pişmiş şeylerin en iyisidir.Rüyada pişmiş kabak yediğini gören kimse, dininden, nefsinden, sevgilisinden, veya çocuğundan kaybettiği bir şey yine kendisine döner.Rüyada kabağı pişmeden yediğini gören kimseye, cin tarafından korku erişir veya bir insanla münakaşa eder.Rüyada kabak ağacının gölgesinde oturduğunu gören kimse, halk ile iyi geçinir.Bazı tabirciler, kabak ağacı, malı olmayan bir fakirdir, dediler.Rüyada kabak tarlasından kabak topladığını gören kimse, Yunus (A.S.)”m kıssasına binaen hastalığından kurtulur.Kabak, başa kakmağa ve azarlamağa delalet eder.Rüyada pişmiş kabak yediğini gören kimse, yediği miktarca bir ilmi öğrenir, veya dağmık olan şeyleri bir araya getirir.Kabak keder, sıkıntı, dar geçim veya hastalığa ya da hapse delalet eder. Bazan da rüyada kabak yemek, zihin ve zekanın iyiliğine delalet eder.Kabaktan yapılan kaplar hafif ruhlu, faydalı, güzel ve yüce kadınlara delalet eder.Bir kimse rüyada çiğ kabak yediğini görse, çekişmeğe ve şerre delalet eder.Kab içerisinde olan pişmiş kabağı yese, üzüntü ve kedere delalet eder. Eğer yediği pişmiş kabak, kab içerisinde değilse, rızka, bazan da kaybettiği şeyi bulmağa delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kahvehane görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Kabak görmek (İmam Nablusi)

Ateş-i Bahar
Rüyamda bugün pismis kabak yedim, hayatimda bu lezzeti dünyada hiç birseyde alamadim rüyamda dahi cennetten gelen bir meyve olarak algiladim harikaydi elh.

paylasim için Allah c.c. razı olsun


rüyada kabak görmek imam nablusi, rüyada kabak görmek, rüyada balkabağı görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Lahavle Vela Kuvvete İlla Billah demek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kabak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.