Anasayfa
2 Temmuz 2022, 13:59
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Tabak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Tabak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Tabak tabiri
Rüyada tabak görmek, helva ve arzu ettiği yemekleri tabakla takdim ettiği bir dostudur.Bazan tabak görmek, çekirgeye, Bazen de şiddete delalet eder. Kadın için tabak görmek erkeklerden büyük bir kimseye, erkek için de, asil bir kadına delalet eder. Eğer tabak mala delalet ederse, o malın değeri uyanıkken o tabağın kıymeti kadardır.Rüyada bir hastanın evinden üstü kapalı bir tabak çıksa ve içinde ne olduğu da bilinmese, o hasta ölür.

Okudunuz mu?  Rüyada Üniversite Görmek (imam nablusi)

Rüyada tabak ve whatsapp

Tela
Merhaba arkadaşlar aksam rüyamda yere tabak atiyorum kirilmasini istiyorum ama kaç defa atdiysam hicbirinde kirilmadi.birde tanidigim bir erkegin rüyamda bana whatsappda kadin iç çamaşırı(ozur dilerim ama rüyada o kadar uzulmusdum yazmak zorunda kaldim) resimleri yolladigini goruyorum ona kiziyorum sonra çok uzuluyorum Allah’a diyorumki neden boyle resimler atiyorki ben ne yaptimki yani çok uzgundum yorumlarsanız çok sevinirim simdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada tombul ağır kız bebek görmek

Yorum: Rüyada Tabak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüya sıkıntılar içine düşeceğine ama bunları hiç umulmadık şekilde atlatacağına tabir edilir. Rüyanın diğer bölümü ise, bir kadının kendisini ailesine adamasına ve özel hayatına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Üşümek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Tabak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm
Rüyamda dedemlerin salonunda tencereler var. Onların üstüne bevlediyorum. Kimse yok anlamazlar diye düşünüyorum. Sonra tekrar bevletmek istiyorum ama bu sefer babaannemi görüyorum ve vazgeçiyorum.
Daha sonra 2 tane kapı var bilmediğim bir yerde. Yanımda babam var elimde içinde poğaçalar olan beyaz tabak var. Üstü peçeteyle örtülü. Babamla ben çok tedirginim çünkü eski patronum oluyor girdiğimiz yerde. Ama patronu görmüyorum. Sonra olmadığına sevinip oradan çıkıyoruz ve diğer kapıdan giriyoruz. Girmeden önce o peçeteyi katlayıp elimde tutuyorum. Tanıdık birkaç kişiyle çarpışıyorum yürürken ve dediğim yere giriyoruz.

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığım erkekle bakışmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Yeni bir yol yeni bir rızık kapısını aralayacak olan gelişmelere kapı aralaman manasında kabul edilmekte olup varsa sıkıntı ve sorunların bu gelişme ile birlikte sona erip senin de kafanın rahat olmasına vesile olacağına işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada uyandırılmak

rüyada tabak görmek imam nablusi, imam nablusi beyaz tabak üzerinde yazı, Ruyada tabak almak

Bu kategoride yer alan Rüyada Tavşan Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Tabak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.