Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dans etmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dans etmek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Dans etmek tabiri
Rüyada yapılan dans, musibettir. Bir kimse rüyada başkası için dans etse o kimse diğerine musibette ortak olur. Bir kimse kendi evinde yalnız başına dans etse, ferahlanır ve karnı doyar. Çünkü dans, ancak tok karnına yapılır.Hasta bir kimse rüyada dans ettiğini görse, ızdırabı çoğalır. Bir kimse rüyada dans etmek için çekilse, şiddet ve töhmetten uzak olur. Çocuğun rüyada dans etmesi makbul değildir. Onun dilsiz olmasından korkulur. Çünkü dilsizin işareti eliyle, çocuk ise oynadığı zaman eliyle oynar. Hapis kimsenin, dans ettiğini görmesi hapisten halas olmasıdır. Rüyada yüksek bir yer üzerinde dans etmek korkudur.Bir kimse kendi evinde dans ettiğini ve etrafında da aile halkından başka kimsenin olmadığını görse, bu rüya hepsi için hayırdır. Bir kimse rüyada hanımının oğlunun veya akrabalarından bazısının dans ettiklerini görse, bu da hayırdır. Sevince ve izzete delalet eder.Rüyada gerek erkek, gerek kadın olsun hastanın dans etmesi onunhastalığının uzamasına, gerek zengin gerek fakir olsun hanımın dansetmesi, çokça rezaletinde ve kendisine arız olacak bir kabahat işleme-ye delalet eder. »Deniz yolculuğunda olan kimsenin gemi içinde dans etmesi o kimsenin gemide uğrayacağı şiddete delalet eder. Fakir kimsenin dans etmesi ise onun dövülmesine delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Dua Etmek

Cevap: Rüyada Dans etmek görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada dans ettiğini görmek çok sevineceğiniz ve mutlu olacağınız bir haber alacağınıza ve bu gelen haberin arkasından tüm hayatınızın değişeceğine ve etrafınızda yardıma ihtiyacı olan kişilere yardımcı olmanız gerektiğine işaret eder.


Yorum: Rüyada Dans etmek görmek (İmam Nablusi)

BlackPearlXV
Rüyada; Dans pistinde, üvey anne ile dans öğrenmek başkalarıyla birlikte ve dans edenler dışında birçok insanın dans edenleri izlemesi. İzleyenler arasında benim okul arkadaşlarım da var. Bu ne demek açıklar mısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada Ders görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Dans etmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Yukarıda da tabir edildiği gibi rüyada dans ettiğini ve dans edenleri görmek hayırla yorumlanır. Hem sevineceğin gelişmelere ve hemde hayatındaki köklü değişimlere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


PisiPisi
Ben bir bayanım, eşimle resmen boşanmasak da 7-8 aydır ayrıyız. Bazen görüşüp konuşuyoruz ama sorunlarımızı pek çözemiyoruz. Halen de ayrı yaşıyoruz.

Okudunuz mu?  Rüyada Davul görmek (İmam Nablusi)

Rüyamda gece vakti park gibi bir yerde birileri gitar falan çalarak canlı müzik yapıyor, ben de dahil insanlar kaldırım taşlarına oturmuş müziği dinliyoruz. Bu sırada kocam gelip elimden tutup çekerek oturduğum yerden kaldırıyor ve dans etmeye başlıyoruz. O anda birbirimize gülümsemeye ve eğlenmeye başlıyoruz. Yorumu nedir merak ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada dindar adam görmek

Tohat
Öncelikle hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşAllah. Dans etmek, rüyandaki olumlu havanın gerçeğe de yansıyacağını, mutlu olacağını, senin için her şeyin yolunda gideceğini göstermektedir. Allah doğrusunu bilendir elbette.


mikaela
Merhabalar efendim, rüyamda kalben ilgimin olduğu çocuğun en yakın arkadaşı bizim evdeydi ama ben onu bizzat tanımadım. Benden fotoğrafını çekmemi rica etmişti ve bende neşeli bir şekilde şöyle poz ver, şurada dur vs diyordum. Daha sonra kalben bağımın olduğu çocuk bizim eve geldi ve balkona çıktık, neşeliydik muhabbet ediyorduk ama daha çok arkadaşıyla muhabbet ediyordum ondan çekindiğimden dolayı sonra o ve arkadaşı mutlu bir şekilde şakalaşıp dans etmeye başladılar, ahh sanırım bunu kaydetmemi isterlerdi diye düşünüp şakalaşmalarını ve eğlenmelerini kameraya alıp bir yandan da onları izliyordum, mutluydum , huzurluydum. O kişi siyah arkadaşı ise beyaz giymişti. Manası nedir, teşekkürler. Aa ve birde son zamanlarda her rüyamda bu kişiyi bizim eve veya mahalleye gelmiş görüyorum. Yorum için teşekkürler, hayır değilse yorumlamayınız lütfen ^-^

Okudunuz mu?  Rüyada Dişikoyun görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhabalar. Rüyanda gönlünün frahlamasından duyduğun huzur ve mutluluğu gerçek hayatında da gönül ilişkilerinin başlaması ile duyacağın huzura delalet eder. Gönlünü hoş edecek bir kimse ile tanışarak çok sevilip seveceğine, muradına ererek evlenebileceğine, geleceğinin hem özel hayatında hem de maddi konuda parlak bir dönem olarak geçeceğine delalet eder. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada doğmamış çocuğunun ismini duymak

rüyada dans etmek, rüyada bir erkekle dans etmek, rüyada dans etmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Dağ Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dans etmek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.