Anasayfa
18 Kasım 2022, 7:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dargınlık görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dargınlık görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Dargınlık tabiri
Rüyada dargın olduğunu görmek, bir sebebe binaen değilse aniden ölümüne delalet eder. Bazan dargınlık, rezil olmasını gerektiren şeyleri yapmaya ve hastalıklara da delalet eder. Çünkü dargın kimsenin sinirli ve kızgın olduğu zamanda durumu değişir.Bir kimse kendisinin bir kişiye dargın olduğunu görse: «Allah (C.C.) o kafirleri hiç bir hayra eremedikleri halde öfkeleriyle red (ve def) etti.» () mealindeki ayetin işaretince o kimsenin işleri o kişinin eline geçer, malı gider. Dargınlık, fakirliğe ve malı lüzumsuz yere harcamaya delalet eder.0 DARI: Rüyada darı görmek, kendisine diğer malların karıştırıldığı bir maldır. Diğer hububat da böyledir. Bazı tabirciler, darı, ten-belliğe ve malın gitmesine delalet eder, dediler. Darı görmek, ancak geçimi ateşten olan kimse için iyidir.

Okudunuz mu?  Rüyada düğün hazırlığı yapılması

Cevap: Rüyada Dargınlık görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada dargın olduğunu görmek kısa zaman içinde ufak bir rahatsızlık geçireceğinize fakat bu rahatsızlığın fazla uzun sürmeden eski sıhatinize kavuşacağınıza ve bundan sonra kendinize çok dikkat etmeli ve kötü olan şeylerden uzak durmanız gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada dinden çıkmak ve rüyada namazı yanlış yöne kılmak

Yorum: Rüyada Dargınlık görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm bu rüya benim için baya zor ve üzücü oldu rüyada çok afedersiniz annem babam ve tanımadığım bir erkek bir kadın cinsel ilişkiye giriyorlardı ama ben bunu görmüyordum ben onları araken en son kabinde buldum ancak her biri ayrı kabine geçmişlerdi ve üstelerini giyiyorlardı ama çok emindim iftira atmıyordum bu durumu görünce onlara küstüm ve ayrı eve çıkıyordum hatta onlarla barışmıyordum çokda detayları hatırlayamıyorum ama genel itibariyle böyle yorumlarsanız teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada dövüş maçı görmek

Yorum: Rüyada Dargınlık görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Evet dışarıdan bakıldığı zaman bu tür bir rüya çok çirkin gelir bu normaldir ama bunların yorumu farklıdır. Bu şekilde gördüğün kişilerin birbirlerine yardımcı olacaklarına tabir edilir. Endişe edecek veya kötü bir yorum olacak bir şey yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dam görmek (İmam Nablusi)

rüyada dargınlık, rüyada küsmek ihya, rüyada kaynana görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Dede görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dargınlık görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.