Anasayfa
10 Temmuz 2022, 2:41
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyanın gerçek çıkması şans mıdır?

Rüyanın gerçek çıkması şans mıdır?

Kayıtsız Üye
Hocaya bir sorum olacaktı: rüyanın gerçek çıkması şans mıdır? Bilgi verir misiniz


arifselim
Rüyalar iki türlüdür. Rahmani rüyalar ve şeytani rüyalardır. Rahmani rüyalar gerçek çıkma ihtimali vardır. Bu konuda kesinlikle bir garanti yoktur sadece ihtimaller vardır. Rüyaların işaret olması ihtimali rahmani rüyalar açısından daha fazladır ve bir kısmı da gerçek olarak çıkmaktadır.


Cevap: hocaya bir sorum olacaktı: rüyanın gerçek çıkması şans mıdır?

Kayıtsız Üye
erkek arkadaşım otobuste uyuya kalmıs ruyasında otobusun camından mezarlık görmüş ve bir mezar taşında isimlerimiz yan yana yazıyomuş bırden uyanmış ve uyanıp camdan baktığında aynı şeyleri görmüş otobüsten inip mezara gitmiş içi boşmuş mezarın ve ısımlerimiz yazıyomus yarım saat oturup izlemiş ve gitmiş aynı günün gecesi evde uyuduğumda bende aynı ruyayı gördüm bu ne demek oluyo?


arifselim
Zaman zaman bazı kimseler aynı rüyaları görebilirler. Bu durumun olma ihtimali vardır ama bundan özel bir dini anlam çıkaramayız. Herşeyin en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Uzun suredir takip ediyorum ruyalarım hep cıkıyor ve ben bubdan çok korkuyorum bazen yakınlarımın hastalandıklarını amansız hastalıga dustuklerini goruyorum ve bir zaman sonra gercek oluyor gecenlerde kendimi hasta gördüm annem basucumda kuran okuyordu çok etkilendim ve şuan hep dussnuyorum yoksa budamı gercek olcak diye

Rüyada anneannem deniz girip boğulduğumu görmüş daha öncede sele kapılıp öldüğümü görmüş bu ne demek


arifselim
Rüyada denizde boğulmak, boğulan kişi için aslında iyi ve güzel ahlaklı olmasına rağmen bazı alışkanlıklara dikkat etmesi gerektiğine işaret eder. Birinin boğulduğunu görmek ise kendisi için bazı şeyleri önemsemediğine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba, biraz saçma olabilir benimki ama merak etmeden de duramıyorum. Ben 2016 kış aylarında rüyamda annemin memleketine iett otobüsün geldiğini görüyorum hatta rüyamda "aa anne bak otobüs gelmiş ığdır’a diyorum" ama bu olayla ilgili hiçbirşey yaşamamıştım o gün yani ığdırın bahsi bile geçmedi ansızın görmüş oldum. Yine aynı senenin yazı tatil için geldiğim de gerçekten de otobüs getirdiklerini gördüm. Yani rüyamın çıktı sizce ben anlamlandıramadım birde size sormak istedim beni bilgilendirebilirmisiniz acaba lütfenn ??


arifselim
Merhaba kardeşim. Bazen insana gelecekte olacak olan olaylar veya benzerleri gösterilebilir. İlla çok özel bir manası olması gerekmez. Allah’a havale etmek en doğrusudur.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski sevgilim tarafindan takip ediliyordum ve sonunda ben bunu fark edince yanima gelip beni bicakliyordu internette anlamina baktim ve ölecegim yaziyor doğru mu anlami?


arifselim
Rüyada bıçaklanmak ancak görüldüğü şekilde yorumlanmalıdır. Yani senin sevgilin tarafından takip edilmen ve bıçaklanmanın yorumu, içine attığın ve gizlediğin bazı korkularının ve pişmanlıklarının olduğuna işarettir. Ölümle bir ilgisi yoktur. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda okulbaskani secmeleri vardi ve ben ile karsi taraf arasinda tüm okul oyladi ve ögretmen dedi biz daha fazla beklemeyelim saaten oylama sonucu beli sen yendin dedi bana

Ne anlama gelir bu


arifselim
Bu rüya hayat içinde çok hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine tabir edilir. Hayırlı ve güzel bir rüyadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam. Rüyada olu senden ne zaman geleceyini sormasi, senin ise 10 yil sonra gelicem demenin anlamı nedir çok korkuyorum. Aslında babam gordu ruyayi ve daha yeni vefat eden anannesi sordu bu soruyu ona. Ben sadaka verdim. Namaz kilarken hep dua ettim. Şerrinden Allah’a sığındım hocam nolur yardımcı olunuz


arifselim
Merhaba. Bu rüya hayırlıdır. Genellikle bu uzun bir ömre işaret eder ve verilen tarihlerin bir anlamı yorumu bu konularda pek olmaz. Allah’tan hayırlısını dileyin en doğrusunu da en ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdigim oglani gördüm bir konu hakkinda konusurken senle ben olamayiz dedi sen beni bosver dedi gercek olacak diye çok korkuyorum 5 de filan uyandim uyuyamiyorum lütfen bir yorumlayin


arifselim
Genellikle sevdiği kişiyi görmek güzel ve sevinçli haberler almaya yorumlanır. Bu rüya Onu çok düşünmene, gerçek hayatta var olan korku ve endişelerine işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada dut toplamak olgun dutları görmek

Kayıtsız Üye
merhaba
ben birkaç hafta önce rüyamda bir okul geziyordum. bugün kpss için sınava girdim. bu okul ile rüyamdaki okul aynıydı. Merdivenler, merdivenlerin yeri, kapılar… Şuan hala şaşırıyorum. böyle şeylerin olması normal mi?


arifselim
Merhabalar. Zaman zaman öyle rüyalar görülmesi normaldir. Bir çok kimsede görülebilir. Bazen başka bir yerin bilinçaltında kalmasından dolayı olsa bile rüyada görmekle de olabilmektedir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda bir bos bir ev gördüm sonra gezerken gercek ten o evi gördüm çok sasirdim bu ne anlama geliyo

Rüyada gördüğüm ev i gercek hayatta gördüm


arifselim
Bu tür rüyaların zaman zaman görülmesi normaldir. Bazen rüyalar geleceğe dair işaretler verebilirler. Ama bundan başka anlamlar çıkarmak ve gördüğüm her rüya çıkar anlamı kesinlikle yoktur.


Kayıtsız Üye
Hayırlı gunler
Ben rüyamda 3 sene kadar önce sevgili olmadigim hatta bir türlü yüz yüze tanıyamaldigim ama konuştuğum biriyle sozlenirken gördüm ve daha sonra 4 gün sonra bu sefer babamla tanisiyordu . Ve en sonunda istihare ye yattı arkadaşım benim için Rüyada benle ilgili pek bir şey görmemiş sadece ona hayırlı haberlerim var diye geldigimi görmüş 😊 bu ne anlama geliyor ?


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Öyle bir durum için istihare olmaz. Gördüğün rüyalar hayırlıdır ancak bundan başka anlamlar çıkarmak doğru değildir. Bu rüya gerçek hayatta da güzel gelişmeler yaşamak anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar
Ruyamda sevgilimi gruyorum sürekli . Ruyadayken soyle iluyor sürekli : Ben clisirkn o bir servis arabasının içinde oturuyor ve bna bakiyodu hemde sgara iciyodu Snra kapı kapndi gitti
Ya elimi tutuyo ya bakiyo 2 gecede bu rüyayı hep görüyorum ne anlama geliyor. Şimdiden teşekkür ederim 

Allah razı olsun emin olmak için kendim de yatacagim. Niyetim sadece hayırlı bir evlilik var mı yok mu diye ydi. İyi günler sagolun 


arifselim
Merhabalar kardeşim. Sevgiliyi rüyada görmek hayırlıdır. Çoğunlukla bu istediğin ve beklediğin hayırlı güzel gelişmeler olacağına alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba bundan bir kaç ay önce bir rüya gördüm ve size sormak istiyorum bu rüyanın çıkma ihtimali var mıdır.Rüyam şu hiç uyumadığım bir yerde koltukta uyuya kaldım yanıma biri geldi ama göremiyorum tabi sol kulağıma kişinin adıyla soyadıyla beraber bu kisi senin nasibin ama zamanı var sabretmen lazım dedi ve gitti uyandım hemen bir sure kulagimdan gitmedi o ses.ve ismini soyledigi kişiyle o gunden sonra konusma kesildi arkadsca konustugum biriydi sizce bu ruyanin doğru olma ihtimali var mıdır..bu arada genellikle ruyalarim hep cikar .. teşekkür ederim..


arifselim
Merhaba. rüyaların bazen çıkması demek her zaman olduğu gibi çıkar anlamına gelmez. Bu rüyan güzel bir rüya olsa da rahmani ve sahih olduğunu yinede bilemeyiz. Allah’tan hayırlısını dile, en doğrusunu da ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda 2 gündür eski erkek arkadaşımın motor kazası yaptığını gördüm ilkinde arkadaşı yaptığını ve şimdide onun motor kazası yaptığını öğrendim. Ve bir kaç gündür rüyalarımın bir kısmı çıkıyor. Bilgi alabilirmiyim lütfen.


arifselim
Merhaba. Rüyada kaza görülmesi genellikle gerçek hayatta bazı tehlikelerden kıl payı kurtulmak manasında yorumlanır. Rüyalarda her zaman Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilende ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda universitenin yemekhanesinde balik yemegi oldugunu gördüm sabah uyanip okula gittigimde balik vardi. Biraz sacma gibi dusundurucu geldi pek anlayamadim bir anlami yada herhangi bir bilgi varsa verebilirmisiniz? 🙂


arifselim
Rüyaların bazen olduğu gibi veya benzerleri şeklinde çıkması normaldir. Balık çoğunlukla hayırlıdır. Rüyada balık görmek ise berekete, rızka ve bolluğa tabir edilen çok hayırlı bir rüyadır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evde yangın çıktığını görüyorum. Duvardaki tablolardan yanmaya başlıyor. Yanan kimse olmuyor Sadece eşyalar ve duvardaki tablolar yanıyor. Bir de binadan çıkarken bir bebeği kurtarıyoruz. Dışardan baktığımızda alevler küçülmüş görünüyo ve duman çıkmıyordu. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyamda evleneceğim kişiyi istihare namazı kılarak görebilir miyim?

arifselim
Rüyada evin yanması bir çok olumsuz yorumu olsa da, evden sağ salim çıkmak ise tam tersi olarak çok hayırlıdır. Zenginliğe kavuşmaya, sıkıntılarının geçmesine ve rahata ulaşmak gibi manalarda tabir edilir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba bu gün rüyamda yengemin halıları olmayan bir eve yağmur suyu dolu bir kovayı döküyor.suyu içindinden yesil sarı renkte otlarda bulunuyor su biraz bulanik ve ben üclü prizin içine dolacagı korkusundan izin vermiyorum yapma bizi elektrik çarpar diyorum ama o dinlemiyo bisey olmaz diyerek bnim inadima prizin içinede bolca döküyor ama bisy olmuyor.sonra bir kagıda imza attıgmı görüyorum..bu rüyamı yorumlarmısnz..


arifselim
Merhabalar. Genellikle bu tür rüyalar kişinin canını sıkacak olaylar yaşaması veya sözler işitmesi ya da can sıkıcı sözler söyleyen kişilerle bir araya gelmesi şeklinde yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dilemelisin en doğrusunu da şüphesiz ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Bir kaç aydir rüyamda eski is yerimde calistigimi goruyorum.bir de eski is yerimde kus oldugum insandan ozur diledigimi gördüm bu ne demektir.


arifselim
Var olan sorunların aynı şekilde devam edeceğine, kişinin hayatını ve bakış açısını köklü bir şekilde değiştirmediği sürece bu durumdan kurtulmasının söz konusu olmayacağını alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam … Bi kaç ay önce rüyamda hayatımda hiç tanımadığım birini gördüm yüzü hala gözümün önünde rüyam aynen şimşekliler gelişti. Dayımlardaydım ama farklı merdiven altı bir evdi rüyamda ablam hamileydi oğlumda vardı kargaşa oldu herkes gitti evde yalnız kaldım daha sonra bende çıktım aranırken minibüsle bir kalabalığın geldiğini gördüm korktum ve eve kaçtım tam kapıyı kapatacakken biri kapıyı tuttu ve ne olur kapatma beni önce dinle uzun zamandır seni bekliyorum seni almadan gitmeyeceğim dedi. Sonra açtım kapıyı karşımda sarışın bir erkek vardı yanında ailesi de vardı . Ben dedi ailemle geldim ismim Ahmet Burak seninle evlenmek istiyorum geri çevirme beni sana aşığım dedi. Hiç konuşmadım ama onunla gittim minibüsüne bindim o sırada da ailemin dışarıda beni aradığını gördüm ama inmedim içimden bu benim kısmetim onunla gitmeliyim dedim kendime. Sonrası karışık..
Aylardır Zaman Zaman gelir aklıma rüyamdaki herşey hala net öyle bir ismi öyle bir yüzü tanımıyorum. Bu rüyanın çıkması muhtemel mi ? Zaman Zaman bunun gibi rüyalarımın çok sonra gerçekleştiği olmuştu ama hiç tanımadığım birini böylesine net görüp hatırlamadım. O rüyayı gördüğümde evlenmek istediğim biri vardı hayatımda olmadı ayrıldık evlenmek hayırlı bir yuva tekrar kurabilmek için dualar ettiğim en yığın zamandı. Bu yüzden mi gördüm haberci bir rüya mı merak ediyorum hala..


arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Bu tür rüyalar zaten duygusal dönemin en yoğun olduğu zamanlarda görülür. Genellikle etkisinde kaldığın olaylardan fazlaca etkilendiğin içindir. Bunun dışında ise bu birlikteliği olanlar için ayrılık olarak da yorumlanmıştır. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Anladım hocam teşekkür ederim zaten bu rüyayı gördükten sonra içimdeki his o dönem hayatımda olan kişiyle evlenmeyeceğimi söyledi bana umudum hayalim kalmamıştı ki nitekim çokta uzun Zaman geçmeden aksilikler oldu ve ayrıldık … Hakkı’nızı helal edin hocam sağolun


arifselim
Hakkımız varsa helal olsun kardeşim. İnsan kendisi için çoğu kere neyin daha hayırlı olduğunu bilemez. Sende Allah’tan her zaman hayırlısını iste. Allah, ihsan edenlerin en hayırlısı ve en cömerdidir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tabut gördüm kendimi de ölü gördüm 1 ay önce çok sevdigim enistemi kaybettim tarfik kazasindan ve son bir kaç gundur rüyamda gördüklerim gercek oluyor bunun anlami nedir acaba ?


arifselim
Bazen rüyaların gerçek çıkması normaldir ama kesinlikle sürekli veya kesin değildir. Bir çok rüya vardır ki tamamen tersi ile dahi yorumlanabilir. Öyleyse sadece Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek gerekir.

Okudunuz mu?  Kıyamet yaklaştığında, Müslümanın rüyası...

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm bu gün rüyamda bir tanıdığımın odasındaydım çok ışıklıydı çikmak için kapıyı aradım bulamadım bir türlü rüyamı yorumlarsanız sevinirim hayırlı günler..


arifselim
Aleykum selam. Rüyada görülen kapının bir çok tabir edilir. En doğru yorumu ise kişinin durumu göz önünde bulundurularak yapılmasıdır. Kapıyı bulamamak ise gerçek hayatta da bazı konularda tıkanmak anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar annemin bir ruyasi var da yorunlarsaniz sevinirim .Bir saray gibi bir yerdeymis kalabalık bir ortamdaymis .insanlara yemek veriliyormuş .Ablam hamileymiş millete hizmet ediyormuş. Anneme dolma ikram etmişler .ama kirli bir tabakla vermişler.Annem de igrendigi için zorla yemiş tam biturememis .dolmayi ikram eden kişiler yani halamlar annemi yerken kötü kötü bakarak izlemisler yiyor mu yemiyr mu diye.tanımadığı bir erkek gelmiş o dolmayi bana verr misin demiş sonra dolmayi adam yemis annemde rahatlamış sizce bu rüyanın anlamı nedir


arifselim
Hayırlı akşamlar. Yenilen yemeğin durumuna göre rüya ya güzel yada olumsuz manaya işaret eder. Çünkü yemek rızık ve bereket manasındadır. Bu rüya kazancında karşılaşılan sıkıntılar manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşam bu gün bir rüya gördüm yorumlarsanız sevinirim.Bir eve girdim göre bizim evimizmis ama boyle bir kaç kat ama karanlık ve boyle eski bir yer bnde ilk defa giriyormuysum.Tam ordan cikacakken aklima bisey geliyor donuyorum sonra tekrar kapiya yöneliirken arkamdan ayaklarımdan biri beni bıçaklıyo bir kaç defa acısını gercekten hissediyorum sonra bir bakiyorum montum hep kan olmis ama tam olarak kırmzı rengi goremiyorum montumun renginden dolayı sonra arkama o bıcaklayan kosiye bakiyorum bir kz mor şallı ve dudakları garip bir renge boyamış icimdende bari yuzune bakiyimda ölmessem polislere tarif ederim sonra beni evden cikariyo hem bicakliyo hmde bana yardim ediyo bni bir evin onune koyuyo tabi bnde millete bagiriyorum gelin ölmeden size tarif ediyim o kisiyi diyirum oyle uyandım.yorumlarmısınız..


arifselim
Hayırlı akşamlar. Bu rüya kişinin iş veya maddi yönünü ilgilendirir. Her ne kadar olumsuz gibi gelse de aslında hayırla yorumlanmıştır. Bu rüyayı gören kişi hayatını kolaylaştıracak, yükünü hafifletip, işlerinin ağır sorumluluğunu alacak kişilerle dostluk etmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba size demek istedigim ben ne zaman kiyamet gorsem veya insan toplulugu ya ucak düşüyor deprem tusunami oluyor .her zaman aileme diyorum bugün yine bir şey olcak bunu gördüm.bir gun gecmeden ya ucak düşüyor yada deprem tusunami oluyor.su 1 aydır rüyalarım gercek uluyor bunlarin arasında güzel ve kötü rüyalar var bugün gördüğüm bir rüyam gercek oldu karanlik sokak arasinda iki kişi tarafindan kovalandim ve iki saat önce servisden inince ara sokakta iki kisi tarafindan kovalandim kactim saolsun tanimadim biri motorla karsima cikti yardim etti.simdi sirada yildiz kaymasi kaldi meteor yagmurlari ondan korkuyorum çünkü 2 gun önce onu gördüm.sorum size.neden ben .neden ruyalarim gercek oluyor korkuyorum artik rüya gormekten


arifselim
Merhaba kardeşim. Kıyamet ve insan toplulukları zaten çoğunlukla toplumu ilgilendiren önemli olayların yaşanacağına alamet eder. Rüyaların ortaya çıktığı doğrudur ancak bunun her zaman ortaya çıkacağı anlamına da gelmez. Allah’a havale etmelisin ve Allah’ım senden hayırlısını diliyorum demelisin.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum.ben bir rüya gördüm yorumlar misinz.Evli kuzenim tekrar evleniyrmus. Caddenin ortasinda bir arabanin içindeyiz. gelinligide üstünde Ne arabayi süren var nede damat sadece ben varim varsada görmüyorum araba gidiyr ama biyere varamiyoruz ayni caddenin ortasindayiz birden nikah sekeri görüyoruz kuzenime diyrmki bu nikah sekerlerin den ne yap et al çok güzel kuzenimde sen merak etme ne yapip edip alacam kutuyu elime aliyrm sonra birden caddenin ortasinda çok buyuk bir saat beliriyor bir tarafi pembe bir tarafi bir tarafi mavi pembe tarafi dahaa agir basiyor tam saaati incelerken uyandim


arifselim
Aleykum selam. Rüyada evli birinin tekrar evlendiğini görmek sıkıntılarını aşmasına ve işlerinin yoluna girmesine alamet eder. Arabada olmak aslında gerçek hayatın devam etmesinin adeta bir yansımasıdır. Sevinmeye mutlu olmaya ve eğlenceli bir sönem geçrimeye işarettir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kavanoz görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Bende de aynı şekil oluyo. Ve bende artık zorlanmaya başladım. Ve bu aralar çok sıkıntı cekiyorum. Nolur bu mümin kardeşinize dua edin. Allah dua edenlerden razı olsun


arifselim
Dünyada çözümü olmayan bir sorun yoktur Allah’ın izniyle. Allah içten ve samimiyetle edilen duaları kabul eder. Duada devamlı sabırlı ve ihlaslı olan kullar elbette karşılığını alacaklardır. Allah sıkıntılarını gidersin ve yardımcın olsun.


Kayıtsız Üye
Hocam merhaba ben ogretmenım.Bır koyde ogretmenlık yapıyorum ve sureklı otobusle yolculuk yapıyorum.Bugun derste bır ogrencım ağlayarak yanıma geldı dun gece rüyamda sızı gördüm dedi.otobus devrıldı ve siz de otobuste devrılmemek ıcın uğraşıyorsunuz ama devrıldı ıste dedı ve yıne ağlamaya basladı.ona bazı rüyaların görüldüğü gıbı çıkmadığını soyledım ama o benım bundan evvel ıkı Rüyam gercklestı dedı bırınde tarlada arabayla gıderken tekerlegın battığını gördüm gerceklestı,dıgerınde de kardesmın hasta olacagını gördüm hastalandı dedı.sızce bu ruyanında gercek olma ıhtımalı var mı bırkac gun sonra arkadaşlarla seyahate çıkacağız otobüsle aslında gıtmekte tereddut edıyorum.acaba bu bı uyarı olabılır mı sızce.sımdıden teşekkürler saygılar hocam.sevgıyle kalın


arifselim
Merhaba kardeşim. Bazı rüyaların çıkması mümkündür ve normaldir ama kesinlikle bu her gördüğü rüya için olacak diye bir şey yoktur. Böyle bir inanç zaten doğru da değildir. Sana tavsiyem seyahatini iptal etme ve Allah’a tevekkül ederek yola çık.


Kayıtsız Üye
Ben bir hafta önce komşu bayanı cıplak bir şekilde kalabalık bir ortamda altına pislerken gördüm ve bu gördüğüm rüyayı onada söyleyemedim kimseye söyleyemedim sanki ağzım dilim baglandı ve komşum bir hafta sonra benim yanımda kalp krizi geçirdi ambulans sı ben çağırdım ve kadıncağız yolda ölmüş çok kötü oldum ben gerçekten çok üzüldüm rüyam çıktı ve hala kimse bilmiyor ve bura yazdım kendimi iyi hissediyorum


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu bir takdiri ilahidir yapacak bir şey yoktur. Bu rüyanın manası aynı zamanda yaşantısında çok etkileneceği şeyler yaşayacaktır. Gelişen bazı olaylar nedeniyle korku içerisinde yaşayacaktır şeklinde yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
hayatımda şuana kadar benım için çok önemli dönüm noktası olan 3 olay vardı. ve bunlar rüyalarımda gerçek oldu.bunlardan 1’İ rüyamda ev sahibi olduğumu görmemdi ve yaklasık 1 sene sonra ev sahibi olmuştum. 2.si ise memuriyet hakkını kazandığım seneydi.dallarında bir sürü balık olan kocaman bır agaç görmüştüm.ağaç bilindiği gibi aile veya devleti temsil eder.balıksa kısmettir zaten.yaklaşık 1 yıllık beklemenın ardından memur olarak atanabılmış ve daha sonra bu ruyayı hatırlamıştım.en son olarak da şimdi memuriyetimi memleketime aldırmak istiyorum.bununla ilgili bir yazışmanın olması gerekiyordu ve ben bir gün rüyamda bir erkeğin "senin yazını biz yazdık zaten " dediğini duyarak sabah kalkmıştım.bu rüya beni çok heyecanlandırmıştı.nakil dilekçesi verdiğim kurumun şuan çalıştığım kuruma yazı yazması gerekiyordu ve ben bunu bekliyordum.dilekçeyi verdikten sonra hiç umudum yokken yaklaşık 15-20 gün sonra dilekçe verdiğim kurumu aradım karşımda erkek bir memur vardı ve dilekçemin akıbetini sorduğumda bana aynen "senin yazını biz yazdık zaten" dedi..tabi ben kısa süreli bir şok ve heyecan yaşadım.rüyamda duyduğum sesin söylediği cümlenin kelimesi kelimesine aynısıydı..bu olaydan sonra rüyalarıma daha çok dikkat ediyorum…bence herkes dikkat etmeli ..şimdi bu 3. olayın hayatımda geçek olmasını bekliyorum umarım nakil olayım gerçekleşir.


arifselim
Allah hakkında hayırlı eylesin. Evet kardeşim dediğin gibi bir çok rüyaların yorumu olur ve bazıları ise bazı işaretler verebilirler. Her zaman önceliğimiz Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemek olmalıdır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum rüyamda babam camiye gitti babamin gelmesini bekliyordum bianda kapı çaldı babam elinde yeni bir haliyla iceriye girdi diyor ki almanyadan sana ceyiz yollamislar bitek sana bakiyorum istedigim bir hali rengi çok seviniyorum..bunu yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada kardeş ve anneyle cinsel ilişkiye girmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hayırla yorumlanır. Çok sevineceğin ve mutlu olacağın haberler alacağına işaret eder. Bekar kızlar için bu rüya evlilikle ilgili ümit ettiği şekilde bir gelişme olması manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
salam hoca men yuxuda gorurem ki qarimla yol gedirem gorurem ki yolda et satilir qarima deyirem ki get orda et al ozde ligli et bunun yozumu nedir


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyada bu şekilde et alınması, gören kimse için evine haram sokmaması için bir uyarı olarak kabul edilir. Yani bundan bir ders çıkarmalı ve helal ile harama dikkat etmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
bugün rüyamda reina olayını grdum ruyam aynen şoyleydi balkondayız oturuyoruz kuzenım bana biliyomusun reinada bomba patlamıs daha sonra asagı baktım bu yataklar ne reinadan getirmısler dedi sonra annem uyanırdı bunu soyledi yataktan sıcradım bu gercek mı ben bunu gördüm dedm ama evde kımseye ınandıramıyorum


arifselim
Bu ve benzeri rüyaların görülmesi mümkündür. Zaten bir çok rüya insanın veya insanların başına gelecek olan olumlu yada olumsuz şeylerle olmaktadır. Bu illaki o şeylerin olacağı anlamına da gelmez. Sonuçta bunlar bir rüyadır ve garantisi yoktur.


Kayıtsız Üye
Hayırlı gunler ben bir rüya gördüm yorumlarsanız sevinirim.. rüyamda aslinda ilkini çok hatirlamiyorum ama ayni kisiyi gördüm bir türlü karsilasamadik neyse uyandim bir kaç dakika sonra tekrar uyudum evdeyim benimdaha önce konustuğum ama bir türlü yüzünü goremedigim unutamadigim biri var o gelecekmis abimin arkadaşi olarak bn seviniyorum konusmam sadece bakarim oda tanır belki beni diyorum kuzenim var onla konusuyorum neyse ben birden banyoya giriyorum suyu aciyorum banyo yapiyorum ama o suyu baya baya hissediyorum soğuk akiyo biraz kapiyi aciyorum bagirmaya başlıyorum derecesini yukseltin kombinin diyorum kuzenim geliyor boyle devam et diyo sonradan ısınıyo bnde oyle banyo yaptim diyo sacıda ıslak farkediyorum bnde diyorum onu bunu bırakta geldimi oda diyorki evet diyorum nasıl peki napiyo su odada yatiyo mu oturuyo mu bilmiyorum diyo tamam diyorum hemen cikiymda goriyim diyorum heyecnla snra kuzenm cikiyo birden lambalar kesiliyo bagiriyorum annem geliyor napiym baban bir isler yapiyo ondan gitti napim soz dinlemiyoki diyo bnde baya bagiriyorum acin ya korkuyorum diyorum hemn geliyor snra elektrk bn suya giriyorum hizli hizli giynp ckiyorm hemn snra evli olan baska abimn esi bize laf sayiyo biz gidiyozda bir daha gelmeyzde bnde ona bagırıyorum snra saka yaptigini anliyom guluyoz faln gore yola cikackmislar bnde o ben abimi opmedn yollamam diyorum sesli bir sekilde snra çok sesli bir müzik caliyo kulagimda hala diğer abim o unutamadigm dedigm cocugn odasindan cikiyo biz surda yatiyoruz cocklar uyuyamiyo sessiz olun diyo bnde coook uzuluyorum keske banyoya girmseydim neye girdin salak bak goremicn yine bunlar simdi sabah erknden girder snra Allah’a dua ediyorum Allahim nolur görmeden ölmiyim birdefa göriyim nolur diyorum snra gece uyumam kalkarsa görürüm diyorum oyle uyandim bu arada bana sitemliymis o kisi onuda dusuncelrmde soyluyorum bni gormemk için yatti kesin diyorum.. yorumlarmısınız..


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya gerçekten insanın bilinçaltına yerleşen ve çok etkilendiği bazı şeylerin rüyaya yansımasından ibarettir. Bazı yorumculara göre bu rüya güzel ve sevinçli haberler alması anlamındadır. Ancak en doğru işaret bunun senin etkilendiğin şeylerden dolayı görülmüş olmasıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. ben küçüklugümden beri sürekli rüyalar görüyorum rüyamda birini ni veya birilerini görüyorum .ertesi gün onlardan bir olumlu veya olumsuz haberlerini alıyorum. birde kendimle lgili bir şey sormak istiyorum , çok zor bir dönem geçirdim ben bir yaşında çocuğumu kaybettim . taktir Allahın dir dedim. bir hafta sonra rüyamda Hz eyübü bembeyaz bir yerdeydik . gördüm sizce herseyi tabi Rabbim bilir bu rüyanın Manasi nedir acaba. çocuğum rahatsızlandiktan sonra namaz a başladım .komşum da beni rüyasında Kur’an okurken görmüş yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  İstiharede kavga edip ağlamak

arifselim
Merhabalar. Rüyaların gerçek çıkması zaman zaman olabilen bir durumdur. Mutlaka özel bir mana çıkaramayız. Sende her zaman Allah’a havale ederek hayırlısını dilemelisin. Hz. Eyüb aleyhisselamı görmek büyük bir sabır sahibi olmak ve Allah’a tevekkül edebilmek manasında dır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben dün rüyamda işaret ve baş parmağı in siyah olduğunu gördüm uyandığında parmakları m siyahtı bilgi alabilirmiyim


arifselim
Baş parmak evlat ve zenginlik ile mevki ve makamın yükselmesi anlamındadır. Parmakların siyah olması iyi olarak yorumlanmaz. Belkide bu rüya gören kimse için dikkat etmesi için bir uyarı olarak kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyam da ilk defa okuldan kaçıyordum.Bir mahallenin içine giriyordum arkadaşlarımla o sırada kuzenimı görüyorum ve korkuyorum bir tane evin kapısı açık ve oradan içeri girip bahçeye saklanıyorum.Arkadaşlarım kapının orda kalıyor. Tam kalkacagım sırada evden bir oğlan çıkıyor masmavi gözleri var sarışın tatlı ve yakışıklı ama pek hatırlayamıyorum suratını ona bakıp özür diliyorum kusura bakma yanlışlıkla girdim hırsız değilim baya konuşuyorum oğlan gülüyor tebessüm ediyor bana bende ona şaşkın şekilde bakıyorum tam gideceğim sırada kolumu tutuyor ona bakıyorum öylece masmavi gözleriyle bana bakıyor gülümsüyor o sırada ona aşık oluyorum sonra elimı tutuyor benimle çıkar mısın diyor bende evet diyorum sizce gerçek olur mu gerçekleşmesini istiyorum uç gündür aklımda ve bazen gece rüyamda görür gibi oluyorum ama kalkınca unutuyorum hatırlayamıyorum sizce anlamı ne gerçek olur mu birşeye mı işaret


arifselim
Bu rüya gerçek çıkacağı anlamında yorumlanmaz. Maddi ve manevi anlamda güçleneceğine işaret eder. Ayrıca bu rüya çok sevineceğin bir habere, hakkınla kazanacağın itibara ve saygınlığa delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Meraba benim rüyalarımın bazıları gerçek olabiliyo mesela benim ilgincime gittigi ruyalari kafamda çok düşünüyorsam o ruyam benim gercek olmuyo ama bazi ruyalarimi dusunup geciyosam aman hayirlisiyla olur diyorum bu sekilde oluyo yakinlarima anneme babama anlattigimda ise makaraya vuruyolar


arifselim
Merhaba. Zaten rüyaların bir kısmı geleceğe dair işaretler içerebilirler ve gerçek olarak çıkmaları normal bir durumdur. Bu her zaman veya her rüya çıkacağı anlamına gelmez ama zaman zaman olabilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben bundan 15 gün öncesinde bir rüya gördüm üniversitede en çol sevdiğim öğretmenim hatta en sevdiğim öğretmenimin okulda görevini bıraktıgını gördüm ve çok aglamıstım rüyamda aşırı etkilenmiştim ve 15 gün sonra öğretmenimin görevi bıraktıgını duydum vr çok korltum lütfen bana yardımcı olurmusunuz ve işin acayıp kısmi 3 gündür ard ardına rüya görüyorum hepside kötü rüyalar bunları arkadaşlarımaa anlatırken bu haberi gördüm bu ne dmek oluyor


arifselim
Merhaba. Rüyaları herkese anlatmak doğru değildir. Bilen ve iyi yorum yapabilecek kimselere anlatmak gerekir. Bir rüya olduğu gibi çıkması demek her rüyanın çıkacağı anlamına gelmez. Hatta bir çok rüya tam tersi ile yorumlanabilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda çok güzel bir orkide cicegi gördüm iki ayri daldan birsuru cicek dokmustu çok mutlu olmustum rüyamda.sonra esimle birlikte yolda yuruduk ama icimde çok buyuk bir huzur vardi.bu arada eşim şuan uzakta benden suan.ama gercek gibi yanimdaydi ve huzurluyduk.ruyami yorumlayabilir misiniz?


arifselim
Bu rüya gören kişi için aklının bile alamayacağı, çok sevineceği, çok mutlu olacağı hayırlı gelişmeler olacağına tabir edilir. Rüyada görülen orkide çiçeği daima güzel gelişmeler manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
dün gece bir rüya gördüm. Doktor kapısından çıkıp merdivenlerden aşağı iniyordum, yaşıtım bir yabancı çocukla çarpıştım. o da doktor odasına girdi ve ekranda Özcan ve soyadı yazdı ama soyadını hatırlamıyorum. sabah kalkıp motorla derse gidiyordum. yolda rüyada gördüğüm çocuğu gördüm. göz göze gelince ikimizde şaşırdık. çocuk arkamdan Hey diye seslendi ama motoru durduramadım, galiba o da aynı rüyayı gördü ve beni tanıdı. çok büyük bir tesadüf değil mi


arifselim
Rüyaların bir özelliği de insana olacak olan şeylerin rüyasında işaret edilmesidir. Sürekli olmasa da zaman zaman rüya olduğu gibi çıkabilir bu normal bir durumdur.

Okudunuz mu?  Rüyada kuş görmek

Devran44
Merhaba 1 kasım seçimleri​nden 1 hafta önceydi geceden sabaha kadar bir rüya gördüm bir rüyada iki konu gördüm diyebilirim. Rüyam şöyle başladı yaklaşık 3 yıllık birlikteliği​n ardından ayrıldığım ve 1.5 seneden beri beklediğim halada sevdiğim kızla barışıyorduk.Rüya da barıştıktan bir süre sonra onu terminal e bırakıp eve geliyorum ve babama seçimleri soruyorum.babamda diyor ki çok az bir oy ile evet çıktı birazda Erdoğan halleti diyor. Herkes evetin %60 civarı bekliyordu şayet bende ama çok az bir fark oyla kazandı sor şu ki rüyam da seçimlerle birlikte eski kız arkadaşımla barıştığımıda gördüm seçimler çıktı sizce kız arkadaşımla barışma durumumda olabilir mi ???


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüyan o kimse ile barışmak anlamına gelmez. Bu rüya hayırlıdır ve güzel gelişmeler görmek ve yaşamak anlamındadır. Ama bu o kişiden ziyade kendine mutlu olacağın bir yol edinmek anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşım bana hoşlandığım çocuğun beni istemediğini söylüyodu ve aynı gün öğlede aynı arkadaşım bana o çocukla konuştuğunu ve benim boyum kısa olduğu için istemediğini söyledi. Rüyam gerçek oldu aynı gün hem de. Rüyamın tersinin çıkma ihtimali var mıdır? Ya da yorumlar mısınız?


arifselim
Bazı rüyalar bu şekilde olduğu gibi çıkabilir bu normaldir. Eğer rüyan çıkmışsa artık tersi çıkar demek mümkün değildir. Zaten bunun yorumu da alacağın bir haber şeklinde yorumlanabilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyķüm hocam.Bu gün rüyamda meclis binası gördüm gore bizim memleketteymis babamla oraya geliyoruuz babam bana binayı gosteriyomus bak bura meclis binası ama boyle küçük gorundugune bakma çok büyük ici diyor bende icimden nasıl buyuk diyorum kucucuk yer ama sesli demiyorum babam he oylemi faln diyorum sonra babama baba acap ben bu binaya girebilirmiyim diyorum gore secim faln olucakmis bn orda olmak istiyorum zaten orada calisiyomusum ama o zamn olurmuyum beni alirmilar diyorum alirlar alirlar sen merak etme diyo snra bnde o secim sirasinda bombalar faln patlatirlar binaya saldirirlar bnde o binada olurum amaan olsun benim için sorun olmaz ben korkmam diyorum sonra birden binaya giriyorm ama nasıl nerden girdigimi bilmiyorum icimdedende aa o binadamiym simdi faln diyom snra baya orda biselr yapiyom ama ruyami hatirlamiyorum oyle uyandim yorumlarmisiniz.


arifselim
Aleykum selam. Çevresinin genişlemesine, yeni iş imkanlarının doğmasına ve eline yeni fırsatlar geçerek bunları değerlendirmesine alamet eder. Bu aynı zamanda yürümesini olmasını istediği şeylerin yoluna girmesine ve isteklerine kavuşmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba dün rüyamda tam duşa gidecekken deprem oldu bir süre sallandıktan sonra bir ses duydum Benim Mekke ye gideceğimi söylüyordu ardından rüyamda korktum ve evdekileri de uyandırdım dün bu rüyayı gördükten sonra bugün gerçekten de deprem oldu sanki rüyamda ki gibi sallandı.Ben Mekke olayından dolayı bilinçaltı rüyası sanmıştım çünkü umreye gitmeyi çok istiyorum bu sıra bu rüyanın anlamı ne sizce ?


arifselim
Merhaba. Rüyada deprem olmasının en makbul olan yorumu gören kişinin hayatında önemli değişikliklerin olması manasındadır. Mekke’ye gideceğinin söylenmesi bilinçaltı olması da muhtemeldir. Yorum olarak ise hayırlara yönelmek olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
hocam selamunaleykum ben rüyamda arabistanda benle birlikte 3 zati muhterem gördüm.bir evden bir kisi çıktı bize doğru geldi ve bu bebek son peygamberin son soyundan dedi. bebek o kadar canli idi ki gercekte gördüm sanki..sizce ne anlam tasir…..birde ben dış göz olarak canli gorup duyuyor gibiydim rüyamda bir zat bir zat’a senin soyundan 11 kisi gelecek ve biri peygamber olacak dedi….kimse yorum veremedi sizce nedir….son kez hocam oruçlu olmamdan (dalginlik)fayda ederek alisveris esnasında hile yaparak yanlis para verdiler bana bu kisilere ne soz soylenir beddua etmeliyim mi ? çocuklarımin rizki elimden gitti.saygilar hocam.

Okudunuz mu?  Ramazan ayında görülen rüyalar

arifselim
Aleykum selam. Bu görmüş olduğun rüyan için özel bir yorum yapamıyorum maalesef. Bizim anladığımız bu rüyanın sahih bir rüya olmadığıdır.

– Seni dolandıranlarda elbette hakkın kalmaz. Allah hakkını mutlaka sana geri verecektir. Hakkını geri almak kaydıyla beddua edilebilir lakin ıslah olmaları için dua etmen çok daha güzel olur.


Kayıtsız Üye
merhaba bende 2010da iki kisi arasinda kalmistim ikisi içinde istihare namazı kilip dilek dilemistim uc gun sora ışıklar içinde nurlar içinde bir rüya gördüm. ruyam çok uzundu biriyle tanisiorum tesaduf eseri soraki tanistgm uzun sure bir iliskim oluyor daha sora aradan zaman gecio ilk taniatigim cocuga benzer birini goruorum onla olmuo ilk taniatigim cocukla tekrar bir araya geliorm rüyada ve onunla oluyor evlenioruz. ruyam cikti iki ay sora tanistik uzaga gitti arkasindan rüyadaki gibi uzun bir iliskim oldu olmadi suanda ona benzeyen biride hayatmda ama ayrilmayi dusunmuoruz hatta evlilik planliyoruz. birde ek olarak rüyada o kişiyle evlendigimde dugunumuz oluyordu babamda vardi o dugunde ama babam alti ay evel vefat etti.acaba bu rüya cikarmi diye hep panikteyim.cunku bu saate kadarki hersey cikti. rüyalar cikmaya basladiginda tamamen cikar mi?nasil olur. simdiden teşekkürler


arifselim
Merhaba. Çok az bazı rüyalar olduğu gibi veya benzeri bir yakınlıkta çıkabilir. Ama kesinlikle her rüya olduğu gibi çıkmaz. Öyle bir şey de yoktur zaten. İnsan etkilendiği şeyleri de bir şekilde rüyasında görmesi normaldir.


Kayıtsız Üye
selamunaleykum

bugün bir rüya gördüm yorumları okuyunca korktum
bilmedigim bir yerdeyim çok güzel su bardagi gördüm elime alıyorum aniden düşüyo vefat eden yengem geliyor kızıyo o annemin hatirasiydi diyor topluyorum geri yengem uzulmeyim diye olsun neyse bosver diyor

bu rüyadan haric bir evde topluluk görüyorum ben çıkıyorum evden biraz uzaklaşınca bir bağırma sesi geliyor evden kulağımı kapayıp uzuluyorum birine birseymi oldu diye ordan biri diyorki memleketine gidecek ya uzuluyor ona ağlıyo diğ
iyor


arifselim
Aleykum selam. İlk rüyan, gerçek hayatta da kişiyi çok üzecek bir gelişmenin olacağına ve düzeltmek için çaba harcayacağına yorumlanır. Diğer rüyan ise, tabir edebilecek kadar açık ve berrak bir rüya değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum hocam bir ruyam var yorumlar mısınız?
Rüyamda evdeyim birden elektrikler gidiyor sahur vaktiymiş balkona cıkiyorum yağmur yağıyor havada boyle hafiften aydinlik gibi birazda sisli neyse bende yağmurlu havada dua edince Rabbim dualari kabul edermis diyorum ve ellerimi açip dua ediyorum ellerime yağmur taneleri geliyor birazda kar taneleri geliyor sonra ben dua eder etmez yağmur kesiliyor birden bende olsun Rabbim dualarımı kabul eder yine diyorum ve icten bir sekilde duama devam ediyorum dualrıda hatirliyorum bu ruyam ne anlama geliyor yorumlar mısız?


arifselim
Aleykum selam. Rüya hemen hemen gerçeğe yakın bir şekilde yorumlanabilir. Ümitsizliğe düşmeden ve sabırla dualarda bulunmaya devam etmeye tabir edilir. Ayrıca dua ve dileklerinin sonunda gerçek olması manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm hocam rüyamda baska bir evin balkonundayim yanimdada yurtdısında olan bir arkadaşimla cocuklarida var evin balkonu yıkilıyo ve bizde düsüyoruz ama topraklarla birlikte bu durumdan rahatsiz olmuyoruz cocuklar guluyo falan yorumlarmisinz bide bu rüyadan sonra tekrar bir rüya goruyorum gore havuzda yuzme ogrenicekmisim bir havuz goruyorum biraz bulanik sonra baska bir havuz goruyorum çok temiz içindede renkli renkli seyler var içine giriyomuyum bilmiyorum ama o suyu hissediyorum elimi veya ayaģimi sokuyorum heralde icimdede bir ferahlik var ve snra ruyam bitincede bu ruyami baska bir rüyada güzel bir sekilde yorumluyorum.


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin çok iyi niyetli ve yardım sever biri olmasına rağmen başkalarından zarar göreceğine ve üzüleceğine işaret eder. Diğer rüyan ise, rüya kısmetinin açık olduğuna, hep ileri gideceğine ve başarılı işler yapacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam rüyamda dişçiye gidiyorum doktor disime igneyi vurucak ben kaciyorum ignenin içindeki sıvı disari cikiyo snra ben yavas yavas vurursan kacmam diyorum igneyi tekrar vuruyo sonra agzim uyusuyo hissediyorum sonra doktor eski bir kuran getiriyor kuranin içinde kendi kucukluk resmim var mavi cicekli bir elbise ayagimda kirmizi bir ayakkabi var doktor o resmimi elestiriyo hiç güzel değil falan filan ve ben kuranda ismimi ariyorum bu arada ismimde sumeyye numara falanda gördüm ama tam hatirlamiyorum yorumlarsaniz sevinirim..

Okudunuz mu?  Rüyada birinden kaçmak saklanmak ne anlama gelir

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gören kimse için zorluk ve sıkıntılara düşmek olarak yorumlanır. Yani yaptığı hesapların tutmayacağına ve bazı konularda hayal kırıklığı yaşayacağına tabir edilir. Bunu kendine bir uyarı olarak kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba geziye gidicegim gun ile ilgili rüya gördüm geziden onceki aksam kaza yaptigimi gördüm yani araba carptigini gördüm ve gezide donuste ufak bir kaza yasandi ve sonrasında 3 ruyam falan gerceklesti su anda 3 gundur hoslandigim birini goruyorum bana deger veriyo benimle ilgileniyo ne anlama geliyor

Merhaba benim ruyalarim gercek oluyor bir rüyada kaza yaptigimi gördüm ve o gun gezi vardi gezide donudte ufak bir kaza yaptik ve daha bir cogu son 3 gundurde hoslandigim cocuk rüyalarımda benimle ilgileniyor bana deger veriyor ne anlama geliyor bunlar


arifselim
Merhaba. Bazı rüyalar aynen görüldüğü gibi veya bir benzeri şekilde çıkabilir. Bu her rüya böyle açıklanır demek değildir. Esasen her rüya başlı başına sorulmalı ve öyle yorumlanmalıdır. Ayrıca rüyaların büyük çoğunluğu bilinçaltı düşüncelerin bir yansıması şeklinde görülür ve yorumları olmaz.


Hülya
Arkadaşım beni rüyasında görmüş eski eşim ve ailece onların evinde yemek yiyormuşuz eski eşim koca bir dilim peynir atmış ağzına ve çok lezzetliydi demiş.Arkadaşımda sen gitmeden almıştık bu peyniri bak bitmeden geri döndün son lokmasını yemek sana nasip oldu demiş. Bu arada benim için yapılan bir organizasyon varmış ve benim arkadaşlarım geliyormuş teker teker başlarında da beyaz namaz başörtüsü varmış. Bir ay sonra evleniyorum bu rüyanın yorumu nedir ?


arifselim
Bu rüya seninle ilgili olarak yaşayacağın güzel ve sevinçli gelişmelerin işaretidir. İçinde bulunduğun durumdan daha iyi bir duruma geçeceğine, geçmiş günleri geride bırakarak yeni bir sayfa açacağına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba;Benim karnımda yanık izi var rüyamda bir teyze dua okuyarak karnmdaki izin üzerinde değnek gibi bir şey gezdiriyordu teyze dua ettkçe benim iz kayboluyordu.Ertesi gün merak ettm baktm gerçektende iz kaybolmuş bu ne anlama gelir?


arifselim
Merhaba. Eğer gerçekten dediğin gibi bir olay yaşamışsan bu sana Allah’ın bir ikramıdır denilebilir ve bu durumda buna tabir edilecek de herhangi bir şey yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir.


Kayıtsız Üye
S.a rüyamda bir tanıdığım çamura uzanıyordu bende çamura ayağımı hafif basip geri çekiyordum sonra bu tanıdığın üstünden kamyon geçiyordu ama ona hiçbirsey olmuyordu çünkü üstünde çamur vardı sonra az ileride bu tanıdığımin kız akrabaları gülüyorlardi tebessüm ederek bende bunları izliyordum bu rüyayı gördükten 2 gün sonra gerçek hayatta çamura battim ilk defa başıma geldi anlami nedir acaba


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan benzeri şekilde çıkmış olabilir ve bu durumda tabiri bu olur sadece. Çünkü bazende olsa bazı rüyalar olduğu gibi meydana gelir. Diğer görüşe göre ise hata yapmaya ve günah işlemeye işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam

8 yaşında bir çocuk iken efendimiz hz Muhammedi gördüm gencecik uzun boylu heybetli ve çok güzel bir şekilde idi ben ona nasılsın ya resulAllah dedim oda bana kızarak sanane dedi ve bana yüz çevirdi bu rüyanın ardından 1 sene sonra Allah beni çok sevdiğim bir kız ile imtihan etmeye başladı aradan 9 yıl geçti ümidimi yalnız Allah’a bağladım ve rüyalarımda devamlı Allahın esmaları ile kimi zaman ihlas suresi ile ağlayarak Allahtan yardım istediğimi görüyorum ve en son 1 hafta önce tekrar efendimizi gördüm bu sefer yaşlanmış saçı sakalı beyazlaşmıştı ona kavuşma sevinci ile sarıldım sonra yanıma hz isa geldi bu sefer ikisine sarılıp Allah diye sevinçten bağırdım ertesi gün ise hz eyyüp peygamberi gördüm karanlık bir odada ikimiz vardık eyyüp peygamber ağlayarak Allah’a dua ediyordu ve o esnada odaya şeytanlar girdi ve hz eyyüp ile tartışmaya başladılar hz etti onları dinlemedi duaya devam etti ve sonra bende onlardan korktuğum için ihlas suresini elimi açığ2 defa okudum ve rüyam bitti bunu nasıl yorumların

Okudunuz mu?  Rüyada ev yıkılması görmek

arifselim
Aleykum selam. Peygamber aleyhisselamın görüldüğü rüyalar sahih rüyalardır. Ancak sana kızması sana bir uyarı olabilir. Diğer rüyaları her biri ayrı ayrı yorumlamak gerekir ki isabetli olabilsin. Peygamberimiz ile İsa aleyhisselamı bu şekilde görmek hayırlıdır ve hakka uymaya, sünneti yaşamaya ve manevi dünyana çeki düzen vermen gerektiğine tabir edilir. Eyüp aleyhisselamı görmek ise sabır ve fedakarlık gösterilmesi gereken çok zor bir dönemden geçmeye yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Hayat hain
Lise yıllarımda çok sıkıntılı günler geçirdim birileri ile çok şiddetli hasımlığım vardı. Arkadaşlarım benim aklımdan geçen şeyleri rüyasında görürlerdi ve bunu bana anlatırlardı ve ben de siz nerden biliyorsunuz diye kafayı yerdim. Gördükleri rüya en başta bahsettiğim konu ile alakalıydı hiç değişmezdi ve bu arkadaşlarım benden çekinir ve korkarlardı bu veya benzer bir durumla karşılaşan oldumu ? Herhangi bir bilgi birikimi olan biri yardımcı olabilir mi ?


Tohat
Hayırlı günler. Seninle uğramak amacıyla bildikleri, tahmin ettikleri bir konu üzerinde yorum yapma olasılıkları daha yüksek. Nedeni nasıl olursa olsun bilip bilmeden rüyalarında görmeleri mümkün değildir. Açık verdiğin bir durum olup olmadığını düşünmelisin. Allah en iyisini bilendir elbette.


Beste
2 gün önceki öğle uykusunda uyurken rüyamda deprem olduğunu gördüm deprem çok şiddetli değildi sonra aradan çok geçmeden 2. Bir deprem gördüm ve şiddetlenmişti uyandığımda aileme de anlatmıştım . Konunun fazla üzerinde durmadık fakat ertesi günü sabah gözümüzü depremle açtık hafif sallanmalar vardı aradan 3 dakika geçtikten sonra 2. Depremi yaşadık ve rüyamda gördüğümün bire bir aynısı oldu deprem dahada şiddetliydi ve bir süre sonra kesildi hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geliyor ve ben bu durumu düşünmeden edemiyorum


Tohat
Hayırlı günler. Bu tür durumlar bir çok insanda vuku bulan olaylardır. Allah’ın bize gösterdiği fakat mealini bilmediğimizden görüp geçtiğimiz durumlar olmaktan öteye gidemiyor. Yine de her zaman ve her rüyada gerçekleşecek diye bir kaide yoktur elbette. Allah en hayırlısını bilendir tabi.


Beyza
Uzun zamandır çıktığım çocuk benden farklı bir hayat yaşamak istiyorum diyerek ayrıldı br hafta sonra bir rüyamda başka bir kızla bir takım şeyler yaşarken gördüm ve benim orda olduğumu gördüğümü bilmesine rağmen yaşıyordu bana sen bunları yapabilir misin diyordu rüyamı ağlayarak geçirdim ertesi gün rüyamda tekrar geldi pişman olduğunu söyledi bu rüyadan iki hafta sonra bir araya geldik konuşmak için bu süre zarfında birisiyle bişeyler yaşadığını ve pişman olduğunu söyledi ne düşüneceğimi şaşırdım.


Tohat
Hayırlı günler. Herkese her zaman nasip olmayan mesajlardır bu tür rüyalar. Temiz bir fıtrata sahip olduğuna ve kalbinde herhangi bir kötülük barındırmadığından bu tür rüyalar görmüşsün. Bunu iyi değerlendirmekte fayda vardır. Allah sevdiği kullarının doğru yola gelmesi için bazı işaretler gösterir. Kalbinin temizliğini koruman ve Allah’a yanaşman senin hakkında hayırlı olacaktır. Allah doğrusunu bilendir.


rüyaların çıkması, rüyaların gerçek çıkması, rüyası çıkan insanlar

Bu kategoride yer alan Sabah uyandığımda kolumda yazı yazması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyanın gerçek çıkması şans mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.