Anasayfa
3 Haziran 2022, 3:41
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Sabun Görmek (imam nablusi)

Rüyada Sabun Görmek (imam nablusi)

İsrâ
SABUN

Rüyada görülen sabun, elde edilecek maldır. Sabun parçası, kederli bir kimseye teselli veren bir adamdır.

Rüyada sabunla bir elbise yıkadığını ve kirlerini temizlediğini gören kimse, hasta ise iyileşir. Günahkar ise tövbe eder ve üzüntüden kurtulur, borçlu ise borcunu öder.

Sabun, kiri giderdiğinden kederlerin gitmesine yorumlanır.

Kir kederdir.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Sabun Görmek (imam nablusi)

Hoca
RÜYADA SABUN
Rüyada sabun görmek, genç erkekler için ele para geçmesi ve işlerinde başarılı olacağına yorumlanır. Sabun kalıbını görmek, sıkıntılı ve üzüntülü kimseye yardımda bulunacağına işarettir. Sabunla bir şey yıkamak derttir. Sabunla elbise yıkadığını görmek dertlerinden kurtulmasına yorumlanır. Kalıpla sabun aldığını gören kişi kötü haber alır. Birine sabun veren bir yakınına kırılır.


Cevap: Rüyada Sabun Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamin aleykum rüyamda bana tanımadıgım bir kişi yeşil sabun veriyor ben bu sabunla yıkanıyorum gusül abdestti alıyorum anlamı ney acaba yorumlarmısınız

Okudunuz mu?  Rüyada saç örmek Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüyada Sabun Görmek (imam nablusi)

arifselim
Rüyanız hayırlı bir rüyadır. Sabunla yıkanmanız hem içinizin hemde dışınızın kirlerinin giderileceğine ve temizleneceğinize işaret eder.Özellikle bir yorumu da geçmişte yaptığınız bazı kayıplardan dolayı kendinizi toparlayacağınıza yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda anneme sıvı sabun götürüyorum ama içinde topaklar var elime geliyor anneme ben kendime mavisini aldım sana pembesini seninki niye bozuk diyorum

Okudunuz mu?  Rüyada şehit cenazesi görmek

arifselim
Rüyada birine sabun verdiğini veya götürdüğünü görmek hayal kırıklığı yaşamak manasındadır. Ayrıca bu rüya sahibinin çok inandığı ve güvendiği bir kişinin kendisine incitici bir laf sarf etmesine delalet eder. Allah, en doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
rüyamda kabedeyim oturup dua ediyorum bir kız geldi yanima sanada sıvı yeşil bulasik sabunu vereyimmi kabina doldurayim mi dedi bende istemedim benim var dedim yanimda bir şişe vardı.

Okudunuz mu?  Rüyada silahla vurulmak

arifselim
Bir çok hayır ve iyiliği bir arada bulunduran bir rüyadır. Şerden korunmaya, hayra yaklaşmaya, hacca gitmeye, kendisinin iyi ve hayırlı bir olacağına, toplum için faydalı işler yapacağına işaret eder. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Aykammm
Rüyada ruhlar gördüm boyle azap cekmiw korkulu onlarin bir koprusu var altindan kanalizasyon akiyor elim bulawti ve elimi yikmak istedim muslukdan akan su ilee o ruhlarin sabunlarindan kullandim.5 tane vardi..sonraa ordan uzaklawmak istedimm…


arifselim
Bu rüyan tabir edebileceğimiz bir rüya değildir maalesef. Zaten her rüyanın özel bir manası olmasına gerek yoktur. Karmaşık ve net bir işareti olmayan rüyaları Allah’a havale etmek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sobada ateş yakmak

Kayıtsız Üye
Merhaba annem rüyasında beni sabunla yıkarken görmüş kızıyım bu arada sonra saçlarımı taramaya çalışmış açılmamış biri benden sabunu istemiş bende inatla vermemişim sabah ezanından sonra görmüş rüyayı bunu daha önce de bir dostumuzun oğlunu sabunla yıkarken görmüştü ve bir gün sonra çocuk kazada öldü açıklayabilir misiniz lütfen


arifselim
Annen için bu rüya sana doğru yolu göstermesi anlamında gelir. Senin sabunu vermemen çok olumludur çünkü rüyada birine sabun verdiğini görmek hayal kırıklığı yaşamak anlamına gelir, vermemek ise hedeflerine ulaşmak manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Sandal Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda düşmanım benim geçeceğim yola sıvı yeşil sabun dökmüş.cukurlara yerleştirmiş sabunu.bn gecrkn sabuna basmamak için dikkat edyorum ama zemin kaygan olduğundan kayar gibi oluyorum.neden döktün ddıgımde orası temiz koksun dye dyor


arifselim
Rüyayı gören kimse için bu rüya, can sıkıcı olaylara, üzücü sözler işitmeye ve meşakkatli işlerle uğraşmaya tabir edilir. Başkasından gelecek olan hoş olmayan şeyler manasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin insanın evleneceğini duymak

Kayıtsız Üye
Rüyamda kayınım nakliye işine giriyor ve bir tır dolusu hepsi küçük çuvallara konmuş yeşil sabun taşıyor bunlar ney diyorum hepsi değişik markalarda ve ambalajlarda sabun diyor ve bana yaklaşık olarak on paket sabun veriyor ve ben o sabunları evime getiriyorum daha sonra tır boşalıp geliyor ve tıra dublo marka araba yüklüyoruz ve hortumla su tutuyoruz arabaya….


arifselim
Bu rüyadaki sabunlar iyiye işaret etmez. Genellikle hakkının yenmesine, hayal kırıklıklarına ve güvendiği bir kişinin kendisine incitici bir laf söyleyeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada saklanbaç Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Arap sabunu ve beyaz bir bot ve sessizce ağlamak gözlerimden yaş akması
Rüyamda. Ben boşanmış oluyorum ve gercek hayatımda da boşanma davası açtım. Ve evime gidiyorum. Rüyamda. Esyalarimi almaya beyaz bir botumu buluyorum elime alıyorum o sırada masanın üzerinde bı bardak ve içinde sarı bı sıvı var ve ben alkol sanıp bı yudum içtim an anlıyorum ki içki değil sıvı Arap sabunu olmuş oluyor ve ben normal hayatta alkol kullanmam bana ruyami tabirini. Söylermisiniz ve son olarakda. Rüyamda. Ağlıyorum sessiz bir şekilde gözlerimden. Göz yaşları dökülüyor.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğini araba kullanırken görmek

arifselim
Rüya sahibi için yaşayacağı muhtemel olan kötü ve sıkıntılı olaylara işaret eder. Bu olayların neler olabileceğini biz bilemeyiz ancak bu rüyanın genel bir yorumu budur ve yaşanacak üzücü durumlara düşmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir tanıdık aileye gidiyorum oturmaya eşarbımdaki iğneleri çıkarıyorum bakıyorum birbsürü toplu iğne dikiş iğneside var aralarında sonra bir büyük betaz sabun kalıbı oluyor elimde o sabunla mıknatısgibi iğneleri topluyorum sabuna


arifselim
Bu rüya can sıkıntısı olaylara işaret eder. Genellikle birisinden çekilen sıkıntılara ve ardından sürekli arkasını toplayarak kendisine yük olduğuna işaret olarak tabir edilir. Sen yinede hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada saç dökülmesi Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
rüyamda gidenlerin gergin olduğu bir sürü insanın yol aldığı bir kaos ortamına doğru gidiyorum. elimde kendi sabunum vardı sonra biri bir sabun daha verdi onuda cebime koydum. ikiside beyaz kalıp sabun. benimki daha yuvarlak, sonradan gelen dikdörtgen ama ikiside kullanılmış azalmış sabunlar. sonra bir yerde tanıdıklarla durduk. hasta bir kız çocuğu vardı.ona tuvaletini yaptırdım, üstünü değiştirdim, giydirdim. annesine teslim ettim uyandım. şimdiden Allah razı olsun hayra çıksın inşAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada Soru Görmek/Söylemek/Çözmek

Tohat
Rüyandaki sabunlar uğradığın ya da uğrayacağın iftiraya, yanlış anlaşılma durumuna dur diyerek kendini temize çıkarıp masum olduğunu etrafındaki insanlara kanıtlamayı başaracağına, kız çocuğu ise ferahlık, güzel günler ve mutluluğa işarettir. Allah doğruyu en iyi bilendir.


rüyada sabun görmek imam nablusi, rüyada yeşil sabun görmek, rüyada sıvı sabun görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Sirke Gitmek/Sirk Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Sabun Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.