Anasayfa
12 Eylül 2023, 0:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Saç Görmek (imam nablusi)

Rüyada Saç Görmek (imam nablusi)

İsrâ
SAÇ

Rüyada görülen saç, mala ve ömrün uzun olmasına yorumlanır. Bundan dolayı saçlarının uzadığını gören kimsenin, ömrü uzun olur.

Başındaki gür bir saçı başka bir saçla ördüğünü gören kimse, zengin ise malı artar ve ödünç aldığı malla ticarette bulunur. Eğer fakir ise, borçlanır.

Saçının düz veya kıvırcık olduğunu gören kimse, şerefli ve bahtiyar olur. Saçı kıvırcık olmayan kimse, saçının kıvırcık olduğunu görürse, bulunduğu durumdan pişmanlık duyar.

Saçının uzun olduğunu ve kendisinin de bundan çok memnun kaldığını görmek, özellikle kadınlar hakkında, güzel ve makbuldur. Çünkü onlar süs için başkalarının bile saçlarını kullanırlar.

Saçının çoğaldığını, sakalının uzadığını ve bütün saçlarını örüp başına bir takım örükler yaptığını görmek, üzerinde biriken borçlara yorumlanır.

Rüyada görülen saç, sahibi için maldır.

Bıyık ve koltuk altı kıllarını traş etmek, borçları ödemeye, kederin gitmesine ve sünnet-i seniyyeye uymaya delildir.

Saç örmek işleri pürüzsüz yapmaktır. Kadınların rüyada saçlarını görmesi hayra yorumlanır. Bunların dışında, fakir olan insanların rüyada saç örmesi, işlerinin tükenmemesine yorumlanır.

Saçının normal yerlerin dışında bittiğini gören kimseye üzüntü ve keder isabet eder.

Hac zamanı saçını kesmek veya onu kısaltmak emniyete yorumlanır.

Çirkinleştirmeyecek şekilde saçını kısaltmak ve yolmak, hüzün ve kederin gitmesine yorumlanır. Bazı yorumcular, saç yolmak, rüya sahibinin borcunu zorla ödeyeceğine yorumlanır, demişlerdir.

Rüyada saçını gür görmek, kederli kimseler için kederinin artması, sevinçliler için de sevinçlerinin artmasıdır.

Kadının rüyada saçını siyah görmesi kocasının onu sevmesi ve kocasının halinin doğruluğuna yorumlanır.

Başının ön tarafındaki saçlarını dağınık ve perişan gören kimse, zelil olur. Arka tarafındaki saçlarını dağınık gören kimsenin ise, ihtiyarlığında hor ve hakir olacağına yorumlanır.

Koltukaltı kılının uzunluğu, rüya sahibinin istek ve maksadına kavuşması ve dininin sağlam olmasına yorumlanır. Koltukaltı kıllarının çokluğunu görmek ise, rüya sahibinin ilim, yüksek rütbe ve ticarete, ayrıca şecaatle mal biriktirmek isteyen birisi olduğuna, din, insanlık ve kendisinden beklenen güzel hasletlere meyil ve rağbeti olmadığına yorumlanır.

Saçlarının uzunluğu, emsaline benzemez bir şekilde ise ve bu halde de halk arasında dolaştığını gören kimse, borca girer ve geçim sıkıntısı çeker.

Okudunuz mu?  Rüyada Şehit Emniyet müdürü ve onunla beraber Şehit olan Arkadaşlarını Görmek

Rüyada saçını normal olarak yağladığını görmek, zinnettir. Eğer yağı normalden fazla sürdüğünü görse, üzüntü ve kedere düşer. Eğer yağın kokusunu alırsa hayırla anılacağına alamettir.

Bir kimse, yüzünde veya kıl bitmeyeceği bir yerde kıl bittiğini görse, çok borçlanır. Elinin içinde kıl bittiğini görene, bir menfaat erişir.

Göğüs ve dilde görülen kıl, azsa hizmet, güzel söz, ilim ve zekaya, fazla ise, keder hüzün vs. şeylere yorumlanır.

Karın kıllarının çok olduğunu gören kimsenin, borcu çok olur, üzüntülü ve kederli bir halde bulunur.

El kıllarının dağıldığını gören kimsenin, bütün kazandığı şeyler ondan gider.

Rüyada saçlarının birbiri ardınca düştüğünü gören kimsenin, çalışarak kazandığı ve zorlukla elde ettiği şeylerin elinden çıkmasına yorumlanır.

Kadının, rüyada kendi saçını görmesi, onu koruyacak kimseye yorumlanır.

Kadının, rüyada kendi saçını görmesi, onu koruyacak kimseye yorumlanır.

Bazen saç ekilmiş tarlaya, mala, şöhrete, kız için kocaya, bekar erkek için de zevceye ve kendisiyle iftihar edilen ve dünya zineti say ılan çocuğa yorumlanır

Saçın, güzelliği, siyahlığı ve uzunluğu anlattığımız kimselerin hallerinin güzelliğine, saçın kısalığı, beyazlığı ve pis kokması da, yine anlatılan kimselerin kötü hallerine ve yaramazlıklarına yorumlanır.

Saçını kesmek, ilim ve hidayete, eğer hac mevsiminde olursa, bazen hac yapmaya da yorumlanır.

Kulak kılı, ilim veya işitilecek bir sözdür. Burun kılı, kendisinde mihnet ve sıkıntı sezilen haber veya gizli maldır.

Yalnız ve kocasız bulunan kadının bedeninde kıl görülmesi, onun kocasız durmasına veya erkek gibi çoluk-çocuğunun işlerini yürütmesine yorumlanır.

Küçük çocuk için saç uzun ömürlü olmasına yorumlanır.

Avuç içi ve ayak altı gibi uygun olmayan yerde saç bitmesi, rahatının bozulmasına veya Allah’ın rızası bulunmayan bir işte çalışmasına yorumlanır.

Rüyada erkeğin vücudunda saç bitmesi, onun hanımının ise, zenginliğinin gitmesidir.

Göğüste bulunan kılların çokluğu, rüyay ı görenin borcuna yorumlanır.

Rüyada kendi saçını kestiğini gören kimse, rütbe ve mertebesinden düşer.

Bir kadın rüyada saçının kömür gibi siyah olduğunu görse, kocasının malıy la zengin olmasına yorumlanır.

Rüyada yanağının üzerinde güzel saç bulunduğunu gören kimsenin, sağlam ve gönlü temiz biri olduğuna yorumlanır.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Saç Görmek (imam nablusi)

Hoca
RÜYADA SAÇ
İnsanın rüyada saçını görmesi uzun olmasına ya servet sahibi olmasına yorumlanır. Rüyada saçının dökülmesi bir yakınınızın sizi sırtınızdan vuracağını belirtir. Saç kesmek veya kestirmek kötü haber almak demektir ve dikkatli olunması gerektiğini bildirir. Saçlarını kazıtan erkek iş hayatında tatsız olaylar yaşar demektir. Rüyada saçını ağarmış olarak görmek gençler için uzun yaşamaya ve güçlü olmaya yorumlanır.Saçın dökülmesi para derdidir. Saçların birden gürleşmesi zenginliktir.Saç taramak, değerli arkadaşlık kuracağına işarettir.; Saç örmek, zengin ise daha da zengin olmaya ve işini büyütmeye yorumlanır. Saçlarını kestiren kadın özel yaşamında değişikliğe gider.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Saç Görmek (imam nablusi)

fyznr
kapalı bir bayanın rüyada saçları açık olarak dışarıya çıktığını görmesi nasıldır peki inşAllah yazar mısınız ?

Okudunuz mu?  Rüyada silahlı saldırıya uğramak

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Saç Görmek (imam nablusi)

Hoca
< kapalı bir bayanın rüyada saçları açık olarak dışarıya çıktığını görmesi nasıldır peki inşAllah yazar mısınız ? >
Kadının kendi saçını rüyada görmesi ile ilgili ilk mesajda yorum yazılmış.


Kayıtsız Üye
Rüyada kendi cocuklarinin baskasi tarafindan kestirilmesini gormekle ilgili bisey bulamadim bilgisi olan varmi?


arifselim
Merhaba. Bu rüya her şekilde hayra yorumlanır. Olgunluğa ağır başlılığa işaret eder. Saçların kesilmesi hayırlıdır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyam da bir tel siyah saç bir tel kahverengi saç gördüm o saçları görünce peygamber efendimizin saçımı diye merak ediyordum,sonra bir tel saç şeklinde bakır gördüm sonra dışarda oldugumu gördüm,saç şeklinde bakır sağ elimle ileri doğru tutarken rüzgar cıktı beni sürüklüyordu, kaldırımda 4 tane namaz kılan kadının arasından geçtim rüzgarın sürüklemesiyle,rüzgar sürüklerken ben bağırıyor ve korkuyordum,Rüzgarın beni sürüklemesi kesilmeden rüya bitti. Lütfen Rüyamı yorumlarmısınız teşekkür ederim


arifselim
Bu rüya genel bir ifade ile yorumlandığında hayırlı ve güzel bir geleceğe işaret eder. Genel bir yorumla, daha ziyade olumlu şeylerin meydana gelmesine ve hayırlı gelişmelere yorumlanır. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda hoşlandığım bayanın iş yerinde beraber çalışırken bir tutam saçı elimde kalıyor. İş yerim değişecek. Bu saçla özlemimi gideririm diye düşünüyor ve seviniyorum. Bayana hoşlandığımdan hiç bahsetmedim.


arifselim
O kişiye karşı hissettiğin şeylerin rüyana farklı bir şekilde yansımasından ibarettir. İnsanın duygu yoğunluğu yaşadığı zamanlarda benzeri rüyaları görmesi son derece hem normaldir hemde tabiri yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlenmesi

Kayıtsız Üye
Selam un aleykum rüyamda sevdiğim erkeğin saçlarının uzadığını gördüm. Açık kahve rengi saçları siyaha dönmüş. Saçları şekilsiz ve boynuna kadar uzamış. Yorumlar misiniz. Allah razı olsun.


arifselim
Aleykum selam. Sorunları sakin ve doğru bir şekilde çözeceğine, Özellikle de aile içinde ortaya çıkan problemleri uzun uzun düşünerek çözeceğine tabir edilir. Ayrıca rüya sahibinin attığı her adımı düşünerek attığına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm.
Rüyamda kafa derisi kızarık, yuvarlak ve büyük bir şekilde kabarmış, üzerinde bulunan bir tutam saçı koparıp atıyorum. Rüyamın sadece bu kısmını hatırlayabiliyorum.

Teşekkür ederim.


arifselim
Aleykum selam. Esasen deri yüzülmesi iyi olsa da bu şekilde kızarmış olması ve saçı koparıp atılması iyi değildir. Maddi açıdan azalmaya ve kaybetmeye tabir edilir. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamın aleyküm sevdiğim biri vardi simdi evli rüyamda bize gelmisti saçına bir şey yapışmış onun için saçının yarisini kesti yerlere dokuldu temizledik sonra buzdolabinda pişmiş et vardi biraz yedim sonra annem geldi bana bağırıyordu kiziyordu yorumlarmısınız


arifselim
Aleykum selam. O kişi için üzüntü ve sıkıntılar yaşamasına işaret eder. Et yemek ise tek bir şekilde tabir edilmeyen bir şeydir. Bir görüşe göre ise gören kişinin eşinden hayır ve mutluluk göreceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam rüyamda babamın evinde oturuyorum yanımda babannem oturuyor ben elimi başıma koyuyorum bir tutam saç geliyor içinde de bir tane beyaz saç var bende o tek beyaz saçı alıp babanneme gösteriyorum babaanne bak saçım beyazlamış diyorum yorumu nedir hocam


arifselim
Aleykum selam. Tek bir şekilde tabir edilmeyen bu rüyanın en makbul olan yorumu, rüya sahibinin sosyal hayatta herkesin tasvip etmeyeceği bir şeyi yapacağına ve eleştirileceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda saçımı kuaföre gidip ön tarafindan dibine kadar 2 kalın faça artırıyorum çok çirkin oluyor ama ben rüyada beğeniyorum kel gibi gözüküyor sonra öyle geziyorum okula gittiğimde arkadaşlarım çok kötü diyor bende diğer saçlarım ile üstünü örtüyorum kapatıyor uzayana kadar böyle idare edeyim uzayınca sıkıntı yok dedim sizce nedir bu rüya.

Okudunuz mu?  Rüyada Salya Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin yapacağı bir hata veya bir iş yüzünden insanların diline düşeceğine ve kötü bir şekilde anılmaya neden olacak bir duruma düşeceğine işaret eder. Bunu kendine bir uyarı gibi kabul edebilir ve bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda, banyo yapmışım saçlarım daha ıslak nemli. Odadayım ve Yanımda bir bayan var güya arkadaşımmış ki onunla konuşuyoruz o arada. Ama normal hayatta tanımadığım biri. Ve bir yandan da tarakla saçlarımı tarıyorum. Ama saçlarım normalde uzun, sönük ve cılızdır. Ama rüyamda ensemde, düz ama gürdü. Kötü bir şekilde kesilmemişti, muntazamdı. Çok rahat ve yumuşak bir şekilde taranıyordu. (Rüyamda saçımın bu halinden çok memnundum)

Teşekkürler şimdiden


arifselim
Bu rüya kadın yada erkeğe ayrı yorumlanmaz. Rüya sahibinin yakında bir arkadaş edineceğine, çok iyi anlaşacağına ve sana fayda sağlayacağına işaret olarak yorumlanır. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar hocam.
Ben rüyamda saçımın bir kısmını kendim Makine ile kesiyorum ve keserken de bir üzüntü yada sıkıntı değilde bundan rahatsızlık duymuyorum ve tamamını da traş edecekmişim ama uyanıyorum Sonra saçlarım beyazlamış çok az siyah kalmış Tek tük. Bundan da rahatsızlık duymuyorum sanki normalmiş gibi karşılıyorum.
(38 yaşında erkek ve memur)

Hocam yukarıda ki saç rüyasından (Beyaz saç ve makine ile kesme rüyası)sonra sabah namazını kıldım tekrar dua ettim yattım. Sonra rüyamda büyük bir camiye girdim, orada vakit namazı kılmışım ama kıldığımı görmedim fakat namazı bitirmişim camiden çıktım caminin dışında babam erkek kardeşim ve eşim bekliyordu. öğretmenim


arifselim
Hayırlı günler. Saçlarını bu şekilde kestiğini görmek maalesef iyi değildir. Rüya sahibine bu bir uyarı niteliğindedir denebilir. Eğer günahlarından ve hatalarından tövbe etmezse ve geçmişinden bir ders çıkarmazsa büyük sorunlarla karşılaşacağı manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada şahin kuşu Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
merhaba, rüyamda başımın ön tarafından ortasına kadar olan kısımda saçlar dökülmüş, bu dökülen yerlere iki sıra halinde birbirinden ayrık olarak 6-7 tutam saç ekilmişti. aynada kendime bakıyordum ama baktığım yüz de sanki başka bir yüzdü. yorumlayabilirseniz sevinirim… teşekkürler


Tohat
Merhaba. Saçlarınızın dökülmüş olduğunu görmeniz yaşayacağınız bazı olaylar sonucunda çevrenizdekilere olan güveninizi yitireceğinize ektirmeniz ise bu durumun kısa süre sonra geride kalacak ve her şeyin yoluna gireceğine delalet eder. en doğrusunu bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm
Rüyamda annemle evimin banyosundaymışız annem benim uzun olan saçlarımı omuz hizasında kesmiş normalde saçlarım sarı ama rüyamda koyu renkti aynada saçıma bakıp neden kestin anne saçımı hiç güzel olmadı diyorum saçımın önleri perçem gibiydi.
Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Saçlarının kesilmesi meydana gelecek parasal kesintilere, maddi kayıplara işaret eder ki rüyanda bu durumdan hoşnut olmaman ise üzülmene, kabullenmekte zorluk çekeceğine delalettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda başımın üzerinde ne kadar saç varsa yolup koparıyordum kökünden.
En sonunda koparamadıklarıma ilaç skip bklettikten sonra onları da yoluyordum.
Sonuç itibariyle kafamda hiç saç kalmıyordu kel kalıyordum.
Bayan yada erkegin bu rüyayı görmesinin farklı bir yorumu var mı .ben bayanm


Tohat
Genel olarak iş hayatında gerçekleşecek aksaklıklar ve sorunlara işaret eder. Bunun yanında yaptığın işin yolunda gitmemesi sonucu maddi zararlar edebilir zor günler geçirebilirsin. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Arif Selim Hocam. Rüyamda kuaföre saçlarımı kestiriyorum. Önce hiç beğenmiyorum ve kuaföre kızıyorum. Daha sonra aynaya bakıyorum muhteşem olmuş saçlarım diyorum ve çok fazla beğeniyorum. Ödemeyi yapmak için çantamı açıyorum ama kuaför parayı kabul etmiyor beni üzmemek için. Çantamdan önemsiz bir şey alıyormuş yine beni üzmemek için.


Tohat
Ve aleyküm selam. Hatalar, bilmeden hareket etme, bir sonraki adımını düşünmeden atmak gibi durumlardan sonra bunun tersi olarak daha makul adımlar atarak tedbirli ve olgun tavırlar sergilemeye delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hayırlı ramazanlar herkese. Ben rüyamda yanımda bir arkadaşımla yürürken sırtımda bir kaşıntı hissettim ve elimi sırtıma attım kaşımak için ancak sırtımdan büyük bir tutam eşimin saçları çıktı bende bunların burada ne işi var deyip sinirle çöpe attım saçları bu rüyam ne manaya geliyor yorumlayabilirseniz memnun olurum.

Okudunuz mu?  Rüyada serum takılması

Tohat
Ve aleyküm selam. Güç anlamına gelir. Özellikle çalışanların için rakiplerine arşı ve yapacakları projelerde bir adım ileride olacaklarına delalet eder. Genel itibari ile kişinin bireysel anlamda güçlü ve kudretli olacağına tabir edilir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
iyi günler
ben rüyam için istihareye yattım
rüyamda düğün gibi bir şey var ablam ve bende hazırlanıyorum pembe kısa arkası kuyruklu elbise giymişim makyaj sürüyorum saçlarım kısa ve zayıflamışım normalde öyle değil daha sonra kendimi eski okulumda sınaftayım görüyorum eski arkadaşlarımı görüyorum daha sonra koridorda dümdüz yürüyorum daha sonra lavaboya giriyorum dikkatimi yeni gelen kız çekiyor çünkü onu daha hiç görmemiştim daha sonra onunla konuşmaya başladık o bana okula yeni geldiğini ve 9 . sınıfa gittiğini söyledi daha sonra oda bana sordu bende 10 sınıfa gidiyorum dedim daha sonra yok yok 11 sınıfa gidiyorum dedim sonra onu seni daha önce görmüştüm dedim ve lavabodan çıktım sınıfın kapısına yaklaştığım benim dedikodumu yaptıklarını gördüm hemen sınıfa girdim kendi saçlarına bak dedim kızın saçları kırmızı ve örgülüydü normalde öyle değil.


Tohat
Hayırlı günler. Sabır göstermeden acele ile harekete geçtiğin bazı konularda başarı göstermeyebilirsin. Acele ile şeytan karışır yaklaşımından hareketle iyi düşünüp taşınman gerektiğini, sonucu iyi kavrayarak adımlarını atman gerektiğini gösterir. Hayallerindeki konuma veya işe sahip olabilmek adına gerekli donanıma sahip olmak için kendini geliştirip yetiştirmeye ve aynı zamanda parasal olarak istediğin güce erişebilmek için yatırımlarda bulunmana işaret eder. Allah en iyisini bilendir elbette.


162E
Hayırlı sabahlar.Rüyamda kız kardeşim saçlarına sarı renk balyajlar yaptırmış.Fiyatını sordum.Trenle oraya gelsem çok ekonomik olur dedim.Sonra bir evin odasında yine saçlarını gösterdi bu kez sarılar kahve gibi olmuştu o karanlıkta böyle gözüküyor dedi.Sonra bir evdeyiz sanki bir yayla evi gibi bir his vardı bende. Orada bir lavaboya yeşil ya da mavi bir sabun koydum. Öncesinde beyaz bir sabunluk olduğunu hatırlıyorum şu an.İçinde birikmiş şu vardı onu döküp sabunu yerleştirdim. Sonra kız kardeşim bir sokakta, anneme ve bana ” Salim amcaların(annemin uzak bir akrabası) akrabasıymış o çocuk ve seni istiyormuş dedi.Annem de ben seni ona vermiyorum vs dedi. Bu benim şu an ilgi duyduğum kişi.Saçlarımın rengini değiştirmek istiyordum bu bir bilinçaltı rüyasıdır belki bilmeniz gerekir diye ekleyeyim.Diğer son rüya yorumları için teşekkürler şu ana kadarki hayatıma uymasa da sonrası yorum gibi olumlu olur umarım.

Okudunuz mu?  Rüyada sela okumak

Tohat
Hayırlı günler. Bir süre durağan geçen hayatındaki bazı durumlara karşı sebat göstermen gerektiğine, işlerin istediğin gibi gitmeyen bazı konular olduğuna, kısa bir süre sonra hem işlerinde açılma olacağına hem de kısmetlerinin artarak hayırlı yollara girebileceğine delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Bugün bir rüya gördüm af edersiniz rüyamda rüyalanma ile tabir edilen bir durum yaşamıştım normalde bu durum olduğu an direk uyanırım fiziksel mi bilmem ama bu sefer uyandığımda hala rüyadaydım rüyamın içinde uyandım yani ve odamda hiç olmayan bir aynayı gördüm gittim ve sakalımın yerlere kadar uzadığını üçünde pembemsi bir toka gibi bir şeyin olduğunu ve örgülü olduğunu gördüm üstelim yanak kısımları da epeyi uzamış ve yanlardan yukarı doğru kulak mememe kadar çıkmıştı kaslarım ise sağ kasım sağa sol kasım sola doğru biraz fazla uzamıştı ben ne olduğunu düşünürken içeri girdim annem temizlik yapıyordu anne noldu diye sordum bir şey dermiş gibi oldu ama ben anladım bir yerlerde dünyayı geleceğe götüren bir şey olmuş ve 1 2 saat içinde düzelecekmiş yada 1 2 gün babamı gördüm yeni uyanmıştı ancak normalde babam çok genç gösterir 48 yasında saçı azıcık keldir sakalı normaldir ve siyahtır ancak ben babamı gördüğümde saçı vardı sakalı birazdaha uzamıştı ve saçı sakalı beyazdı fakat annemde hiç değişiklik yoktu yine 40 li yaşlarında siyah saçlıydı sen niye hiç değişmedin dedim ama eh oğlum, işte. Dedi dahada bir şey demedi fakat ben yine bir şeyler anlamış oldum sonra odama gittim banyoya girmem için fakat aklımdan sürekli şunlar geçiyordu ya yıkanamazsam ya uyanamasaydım öyle o halde rüyalanmış halde ölecektim diye dönüp duruyordum sonra hiç yapmadığım bu zamana kadar hiç yaşamadığım bir şekilde bir anda gözlerimi açtım aklım karma karışıktı bu rüyayı sabah 10 ile 11 arasında saat 10 dan önce 2 kere uyanmıştım ancak 10 da yeniden uyuduktan sonra bu anlattıklarım oldu tek tek ve gerçekten uyandığımda zaten yine rüyalanmış vaziyetteydim düş aldım abdest aldım ne olur en içten gönülden yorumlayın olur mu bakın ben Allah’a çok bağlı biriyim 21 yaşımdayım öyle sakalım falan yok 5 vakit namazda kılmam eskide kılardım ama 16 li yaşlarımda ama her saniye onunla olduğumu hisseden biriyim anlatamam bunu size lütfen biran önce yorumlayın haddinden fazla uzun sakal ölmek demekmiş galiba ahmaklıkmış falan ama benim ki örgülüydü yere 1 tutam kadar değecek uzunluktaydı üçü yerde kıvrılıyordu yani. saolun iyi günler <3

Okudunuz mu?  Rüyada Sandık Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Yaşadığın hayat tarzını yansıtan bir rüya olduğunu gösterir. Allah’a gönülden bağlı olduğunu ifade etmişsin. Rüyada da bu şekilde olduğunu fakat fiili olarak Allah’ın emir ve buyruklarını yerine getirmediğine ve hayatını günü birlik yaşayarak yarınını hesaba katmadan yaşadığını göstermektedir. Senin için bir işaret olup yapman gerekenleri hakkıyla yerine getirmen gerektiğine işarettir. Allah doğrusunu bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm .Mesajda ufak bir düzeltme yaparak Rüyamı bitişik gördüğüm için iki farklı konuyu birlikte yazıyorum. Rüyamda kendi çocuğum bezine kakasını yapıyor ve bezi patlamak üzere iken bezini çıkarıyorum ve kakasını bir bez üzerinde dümdüz görüp sarıyorum ve bir poşetin içine koyuyorum poşete koyarken sağ elimin başparmağının üzerine biraz sürülüyor parmağımın biraz kirlendiğini görüyorum ama bu kir sadece kakanın rengi oluyor kaka şeklinde görmüyorum sonra poşeti tarlaya doğru atıyorum ve sanki o poşet dağılıyor biraz,bu esnada tarlada başkası oluyor beni görmesin diye saklanarak oradan uzaklaşmaya çalışıyorum. Bu sırada tanımadığım birinin saçlarını kestiğimi görüyorum. o berber koltuğunda oturuyor ben de elimde berber makasıyla saçlarını güzelce traş etmeye çalışıyorum. traş etiğim kişi erkek ve saçları parlak siyah , kısa ve sert. saçlarını traş ederken makas bazen kesmiyor zorluyorum kesmek için. Bu sırada tanımadığım biri elinde makasla gelip bana saldırmak istiyor makası bana saplamak istiyor.Ellerinden tutup onu etkisiz hale getiriyorum makasını elinden alıyorum tanımadığım bu adamı bir şekilde uzaklaştırıyorum kovuyorum bana zarar veremiyor sonra tanımadığım adamın saçlarını kesmeye devam ediyorum. Yorumlarsanız sevinirim.Saygılarımla…

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinin annesini görmek?

Tohat
Ve aleyküm selam. Bezin çok dolu ve kirli olması mal varlığının da çok olacağı, zenginleşeceğine veya bu zenginliği evladının hayırlı olup yine zengin bir kimse olarak göreceğine delalet eder. Ayrıca yapacağın işlerde başarılı olman, çalışmalarının ses getirmesi moralini çok iyi bir duruma getireceğine fakat tüm bu özelliklerin bazı kimselerin hoşuna gitmeyeceğine işarettir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,
Rüyamda sevdiğim bir bayan arkadaşımı saçları uzun olduğu halde kısa saçlı gördüm. Ve yanında çok ama çok kötü bir adam vardı. Bayan arkadaşım bir sıradaydı, beden derslerinde sıralandığımız gibi bir sıra, bana gelip bu çok kötü adamı kastederek, bak bunlar uzaktaydı yakınıma geldiler dedi. Ben de kızdım ona, neden bana söylemedin diye. Bu rüyadan birkaç gün sonra bu çok kötü adamı da saçları uzun olduğu halde kısa saçlı gördüm. Ve maalesef şu anda öğrendim ki ikisi de evli olmalarına rağmen aralarında gayri meşru bir ilişki var. Aynı iş yerinde çalışıyoruz ve bayan arkadaş başlayalı çok olmamıştı. Ve kendisine anlatmıştık bu adamın ne pislik olduğunu. Buna rağmen böyle bir yola girmiş. Ve halen devam ediyorlar bu iğrençliği yapmaya. Bilen birkaç kişi var. Bu rüyayı nasıl yorumlayabiliriz. Allah rızası için yorumlar mısınız?


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayata farklı bir gözle bakacağına ve işlerine, projelerine, farklı taktikler uygulayarak adım atacağına, bunları yaparken adımlarını temkinli atacak, zarara girmemek ya da en az sorun ve zararla işlerini halletmek için uğraşacağına ve sonucundan çok iyi verim alacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda sol tarafında bir tutan saç aldım makasla kesiyorum gözümün hizasına kadar getiriyorum ve eğri büğrü kötü oldu.Sonra tekrar kötü kestiğim saçı makasla düzeltiyorum bir öncekine göre daha düzgün oldu.rüyam hayır olsun inşAllah.rüyamı yorumlar mısınız teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Sandal Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Gerçek hayatta sıkıntılı bir durum karşısında kesilen saç bu rüyanın tabiri için de geçerlidir. Planlarında istediğini alamaman seni umutsuzluğa sürükleyebilir, Karşılaşacağın bu sıkıntılar dolayısıyla üzülebilir ve ye’se kapılabilirsin. Her istenen olumlu sonuçlanmadığı düşünüldüğünde bazı isteklerin gerçekleşmemesini de hayra yormak ve tevekkül etmek en iyisidir. Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam, rüyamda görümce migördüm çok kalabalık bir ortamdayız ve eşim ve görümcem kalabalığa giriş yapıyorlar herkes ben dahil şaşırıyoruz çünkü normalde görümcemin saçları omuz hizasında rüyamda yan arka erkek traşı olmuş ve kafasının üstünü gergedan boynuzu gibi sivri uzundu saçları her renge boyamış yorumunuz için teşekkür ederim şimdiden


Tohat
Hayırlı günler. Toplum içerisinde görünceye giydirilen kılıfa binaen yapılan tabir söz konusudur. Her olayın ardında yatan farklı bir neden olduğunu düşünerek herşeyden şüphelenip durmak anlamı taşımaktadır. Bu huyundan vazgeçmek seni oldukça rahatlatacaktır. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
38 yaş Erkek İstanbul
Rüyamda emanet bir araba ile dar sokaklarda işimizi görmek içim biraz da hızlı hareket ediyorum sonra çay içmek için dar sokaklardaki köşe başında duruyorum ve çay ocağının dış kısmında iskemlelerin üstünde çay içiyorum eşim yanımda ama o istemedi.eşimin kabaları kahve müdavimleri ile temas ediyor şaşırıyorum anlam veremiyorum. Huzursuzlanıyorum. Çaydan bir iki yudum içince çay bardağının içinde berberdeki gibi bolca kısa kesik saç kılı görünce çayı içmiyorum ama cebimde 1 lira olmasına rağmen ücretini ödüyorum 50 lira verip 49 lira alıyorum. Hayrolsun. Şimdiden Allah razı olsun. Hsyn


Tohat
Hayırlı günler. İş hayatında yapacağın atılımlar, yeni planlar, projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirmekle ilgili olup bu süreç içinde kendine dikkat ederek beslenmene ve dolayısıyla sağlığına özenli olman gücünün düşmesini engelleyeceğine delalet eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada saç taramak imam nablusi, rüyada saçını açmak, rüyada saç açmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Saat görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Saç Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.