Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Isırgan Otu göemk (İmam Nablusi)

Rüyada Isırgan Otu göemk (İmam Nablusi)

Ensar2
ISIRGAN OTU

Rüyada ısırgan otu görmek, cazibesine kapılacağınız, halbuki hiçbir sanatı ve saygınlığı olmayan, hafif bir kimseyi ifade eder.

İbn-i Sirin’e göre; rüyada ısırgan otu görmek, talihsizliğe ve başarısızlığa delalet eder, ama çalışmakla bu kötü yorumların önüne geçilmesi de mümkün bulunmaktadır. Isırgan yemek ise genellikle kötü bir habere işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada İp görmek (İmam Nablusi)

Bazılarına göre; rüyada ısırgan otu görmek, dostça başladığınız bir ilişkiden çok kötü davranışlarla, üzgün ve acılı ayrılacağınıza işarettir. Isırgan görmek bazı yorumculara göre de, aile hayatınızda sizi üzecek bazı olayların geçeceğine tabir olunur.


Cevap: Rüyada Isırgan Otu göemk (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada ısırgan otu görmek hayatınızda olacak güzel şeylerin bir ömür boyu devam edeceğine yada ısırgan otunu yediğini görmüş iseniz işlgi duyduğunuz bir kişinin size ilgi göstereceğine ve bundan dolayı çok uzun sürecek bir ilişki yaşayacağınıza işaret eder.

Bu kategoride yer alan Rüyada Islaklık görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Isırgan Otu göemk (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.