Anasayfa
6 Eylül 2023, 11:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ıslanmak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada ıslanmak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
ISLANMAK

İster yağmurdan, ister sudan olsun sırılsıklam ıslanmak büyük bir kısmete delalet eder. Duş altına girerek ıslandığını görmek, girdiği herhangi bir işinden bol para kazanacağına; bir sel içine veya bir çukurda biriken bir suya düşerek ıslanmak, para yüzünden bir ortağı ile veya ev halkı ile aralarında tartışma çıkacağına; denize veya göle veyahut bir nehire girerek ıslandığını görmek, büyük bir mirasa konacağına işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada İğne görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Islanmak görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada sırılsıklam olduğunu görmek sıkıntılarınızın ve dertlerinizin son bulacağına ve feraha ereceğinize yada tüm borçlarınızdan kurtularak sıkıntılarınızdan ve içinde bulunduğunuz zor durumdan kurtularak rahat huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğinize işaret eder.


Yorum: Rüyada Islanmak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm rüyamda biri bana 1000 dolar veriyo başkasına ver dye bende parayı vereceğim adama bana 1 milyar ver dyorum borcumu öderim dyrm ama nasıl seviniyorum gidiyrm kuyumcu arıyorum bozdurmak için aklımdan hesap yapıyrm 1000 dolar 4 milyar yapıyo ben bari 1 buçuk milyar alıyım içinden diyorum yolda gderken yağmura yakalıyodum yağmur çok yağıyodu ama yne pes etmiyodm kuyumcu arıyodum yorumlarsanız sevinrm

Okudunuz mu?  Rüyada ihtilam olduğumu nasıl anlarım

Yorum: Rüyada Islanmak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Özellikle de iş konusunda kariyer yapmaya ve başarılar elde etmeye işarettir. Ayrıca, birinden duyulacak bir habere, alınacak sorumluluklara, bir sırra vakıf olmaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ablamla balkondayım.Aşağıda amcamoğlu elinde siyah şemsiye çatıdan su akıyor. Ben o sudan alıp şakayla ıslatıyorum.Şemsiyesi olduğu halde bir daha baktığımda baştan aşağı sırılsıklam ıslanmış. Gördüğümde hayret ediyorum.Yalnız yağmur yağıp yapmadığını hatırlamıyorum ama çatının her yerinden su bolca akıyordu.Hayırlı Geceler

Okudunuz mu?  Rüyada iki tane ay görmek

Tohat
Rüyada çatıdan su akıyor olduğunu görmek sıkıntının habercisidir. İç etkenlerden veya dış etkenlerden kaynaklanan bir durumdan ötürü aniden gerçekleşecek bir olayın sizin üzülmenize neden olsa da en doğrusunu bir tek Allah bilebilir elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ayrılmak üzere olduğum eşimle yürürken küçük bir havuzdan üzerime su geliyor baya çok ıslanıyorum sonra eve gidelim değiştir diyor fakat benimle konuşmak istemiyor pek eve gidiyoruz ama o arada yemek yapıyorum yemekte balık çorbasıymış…derken üzerim bir anda kuruyor o kurudukça eşimle konuşmamız iyileşiyor

Okudunuz mu?  Rüyada İltifat görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Sıkıntıdan sonra feraha erişeceğinize delalet eder. Kısmete, parasal imkana, mutlu olmaya ya da mirasa konacağınız şeklinde tabir edilmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Hayırlı ramazanlar efendim.Ben lisede öğretmelik yapıyorum.rüyamda okuldayım öğrencilerim bana gelip hocam size bir sürprizimiz var dedi beni bahçeye çıkarmaya başladılar tam okul kapsından çıkıp biraz ilerliyorum ki öğrencilerimin bir kısmı kapıdan kocaman bir hortum çıkarmış beni ıslatmaya başlıyorlar şu çok bol berraktı ‘ve giddiness baya büyüktü.’ve üzerime doğrulttuklları hortumdan çıkan şu sanki bardaktan boşalırcasına yağan yağmurdu. pencereden öğrencilerim var gülüyorlar kapıdakiler ‘ve bahçedekiler de ben kaçıyorum ama şu o kadar hızlı geliyor ki uzun bir süre ıslanıyorum o arada hem gülüyorum hem kaçıyorum yani halimden bende öğrencilerimde memnunuz.sonra koşmaya devam ederken birden kendimi başka sınıfta gördüm orada ders anlatan bir erkek öğretmen arkadaş ders anlatıyor.oturdum bir sıraya nefes nefese kalmışım ve sırılsıklam olmuşum öğretmen arkadaşa öğrenciler bana sürpriz yapmış dedim gülerek.o arada öğretmen arkadaş geldi başımın üstünü temizlemeye başladı. başımda ne var dedim kuş pisliği var. her halde sudan kaçarken dışarıda o sırada da kuşun biri basına pislemiş dedi.rüyam burada bitti şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun

Okudunuz mu?  Rüyada insan dilinin kesilmesini görmek neye alamettir?

Tohat
Hayırlı günler. Güzel günlere müjde olarak yorumlanacak bir rüyadır. Dert ve sıkıntıların temizlenerek unutturacak, geride bırakacak sevindirici günler yaşayacağına delalet etmektedir. Bol bereketin, rızkın artması ile maddi anlamda iyileşerek istediklerine nail olacağına ve esenlik göreceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada İnci Gerdanlık görmek (İmam Nablusi)

rüyada ıslanmak, rüyada yağmurda ıslanmak imam nablusi, rüyada islaNmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Jandarma Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ıslanmak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.