Anasayfa
12 Eylül 2022, 18:44
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İbrik görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İbrik görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İBRİK

Rüyada ibrik görmek, günahkar için tövbeye, hamile için erkek çocuğa işarettir.

İbrikleri bir araya toplamak, cennete gitmeye sebep olacak güzel amelleri işlemeye yorumlanır.

Rüyada, ibriğin kıymetinin yüksek olduğunu gören kimsenin kıymet ve şanı yüksek olur. İbrik, oyuna, gülme ve kahkahaya da yorumlanır. İbriğe benzeyen kap kacakların yorumu da böyledir.

Okudunuz mu?  Rüyada İkiye bölünmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada ibrik görmek, kadın eşe, hizmetçiye, dine, vücut sağlığına, uzun ömüre, mal, nimet, hayır, bereket ve mirasa yorumlanır.

Rüyada ibrikten el yıkadığınızı veya abdest aldığınızı veya başka bir şeklide kullandığınızı görmeniz, sağlığınızın devamlı olacağına, hasta iseniz iyileşeceğinize; gümüş bir ibrik ve içindeki berrak ve temiz su ile yıkandığınızı görmek, ev halkının tamamının sağlıklı kimseler olduğuna ve bu sağlıklarının devam edeceğine işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada ışık saçan birini görmek

Cevap: Rüyada İbrik görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada ibrik görmek hayatınızda yaşanılacak müjdeli ve sevinçli olayların yaşanacağına ve yaşanılan bu sevinçli olayların ardında yapmış olduğunuz tüm günahlarınız için tövbe edeceğinize işaret eder.

Bu kategoride yer alan Rüyada İcat görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İbrik görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.