Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İftira görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İftira görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İFTİRA

Rüyada iftira ettiğini görmek, kötü huylarınızı ifade eder.


Cevap: Rüyada İftira görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada iftira ettiğini görmek insanların günahlarına girerek ahlarını alacağınıza ve çevrenizdeki kişilerin tepkisini toplayacak şeyler yapacağınıza ve çok büyük tepkiler toplayacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek

Yorum: Rüyada İftira görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba,

Ruyamda Turkiyenin Almanya konsoloslugunda namaz kilmaya gidiyordum, yanlislikla kadin mescitine girdim, iki kisi vardi. Biri orta yasli namaz kilan bir kadindi, namaz yeri aradim onun yaninda bulamayinca yan tarafa gectim, orada namaz kilmadigini düşündüğüm basi ortulu bir kiz vardi, beni gorunce rahatsiz oldu ve gitti, sonra rahatsizlik hissettim ve namaz kilan kadina burasi kadinlar için mi diye sorsu, evet dedi. O kizda hemen bana tacizci muamelesi yapti, seni sikayet edecegim salak dedi. Ben de ciktim arkadan namaz kilan kadinin kiza deme boyle seylee dedigini duydum. Sonra cikinca adamlara erkek mescitini sordum, gosterdiler. Sonra tam hatirlamiyorum elime dava dilekcesi ulasti. Iftiralari yaziyordu orada beni asagilamis bir sekilde.

Okudunuz mu?  Rüyada İfşa Etmek görmek (İmam Nablusi)

Bu ruyanin yorumu nedir? Tesekkurler.


Yorum: Rüyada İftira görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Gerçek hayatta da yanlış anlaşılacak bazı durumlara gireceğine işarettir. Ayrıca iyi ile kötü bir şeyi karıştırmaya veyahutta hatalar işlemeye tabir edilir. Daha isabetli yorumu ise kişiye özel bir şekilde yapılması ile mümkün olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada iftiraya uğramak

iftira

Bu kategoride yer alan Rüyada İplik görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İftira görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.