Anasayfa
21 Aralık 2021, 15:55
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İhtiyar görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İhtiyar görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İHTİYAR

Rüyada ihtiyar görmek ve selam vermek, işinde ve sanatında yükselmeye işarettir.

Rüyasında muhterem bir ihtiyarın kendisine doğru geldiğini gören kimse, hayır ve berekete kavuşur ve korkularından emin olur.

Rüyada bir ihtiyarın iltifatına nail olmak, insanların sizden razı olduğunu ifade eder.

Okudunuz mu?  Rüyada İp görmek (İmam Nablusi)

Rüyasında tanımadığı yaşlı bir adama uyup arkasından gittiğini gören kimse, hayra uyar ve bolluğa erişir. Rüyada gördüğü ihtiyar köylü ise, o ihtiyar adam, rüya sahibinin samimi bir dostudur.

Bir kimse, rüyasında tanımadığı ihtiyar bir adamı görür de ondan hoşlanmazsa, o kimsenin kendisine öğüt verecek bir dostu çıkagelir. Ancak o kimse, o şahıstan nefret edip, onun nasihatını kabul etmez.

Okudunuz mu?  Rüyada iftiraya uğramak

Genç bir kimse, rüyasında ihtiyar bir adama dönüştüğünü görürse, o genç ilim ve edep öğrenir.


Cevap: Rüyada İhtiyar görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada ihtiyar birini görmek yapmış olduğunuz iş dalında yükseleceğinize ve iş hayatınızda çok sevilen sayılan ve saygı duyulan bir kişi olduğunuza işaret eder.

Bu kategoride yer alan Rüyada İğde görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İhtiyar görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.