Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İkiye bölünmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İkiye bölünmek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İKİYE BÖLÜNMEK

Rüyada birini belinden ikiye böldüğünü veya birinin kendisini ikiye böldüğünü görmek, öldürmek gibi yorumlanır.

Bazı yorumculara göre; bir kimsenin kendisini belinden ikiye böldüğünü görmek, üç şekilde yorumlanır: Rüyayı görenle biri arasında kavga var ise onu ortadan kaldırmıştır. Eğer kendisine saldıran bir düşman varsa ona karşı üstünlük elde eder. Hayır veya şer bir işin olup olmayacağını bekliyorsa o iş olur.

Okudunuz mu?  Rüyada İşaret Parmağı görmek ne demektir?

Belinden ikiye bölünmüş olarak denize atılıp sular üzerinde yüzdüğünü görmek, hükümete bir iş için şikayet edilip rüya sahibinin iyiliğine olarak o işin sonuçlanmasına; belinden kesilip bir yere asıldığını veya bir yere bırakılarak herkesin görmesi için sergilendiğini görmek, o yer mahkemesinin bir davayı bitirmesine delalet eder. Belinden ikiye bölünüp bir yere asıldığını görmek, ün sahibi olmaya işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada İlkbahar görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada İkiye bölünmek görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada ikiye bölündüğünü görmek ailenizin içinde küs olduğunuz ve konuşmadığınız bir yakınınız ile aranızdaki sorunları bir kişi yardımı ile çözeceğinize ve sorunların ortadan kalkarak barışacağınıza işaret eder.

Bu kategoride yer alan Rüyada İlaç görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İkiye bölünmek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.