Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İlaç İçmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İlaç İçmek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İLAÇ İÇMEK

Rüyasında bir hastalığından dolayı ilaç içtiğini ve bu ilacın da hastalığa uygun olduğunu görmek, dinin iyileşmesine, eğer dinsiz ise dünyasının iyileşmesine; halka ilaç yaptığını görmek, halka iyilik yapmaya delalet eder.

Rüyasında ilaç içtiğini gören hayır ve menfaate erişir. Bu ilaçtan dolayı kuvvetini azaltacak derecede fazla ishal olduğunu gören, zarar görür. İlaç içtiğini ve bunun etkisi ile aklını kaybettiğini gören keder ve gamdan kurtulur.

Okudunuz mu?  Rüyada İmtihan görmek (İmam Nablusi)

Rüyada içilen sarışurup hastalığa, gerek sulu gerekse draje şeklinde olan bir ilaç hastalıktan şifaya delalet eder. İlaç acı lezzeti fena olduğu için bundan tiksinmek ve tiksinerek içmek, çabuk geçecek bir hastalığa işarettir.

Rüyasında hasta olduğunu ve doktorun verdiği ilacı içtiğini görmek, ömrünün

Okudunuz mu?  Rüyada insan dilinin kesilmesini görmek neye alamettir?

kısalığına; ilaç acı ise ölümünün yaklaştığına işarettir. İçtiği ilaç sulu ise haram paraya, komprime halinde ise haram mala delalet eder.

İlaç içtikten sonra hemen iyileşip sokağa çıktığını görmek bir iftiraya uğrayarak tutuklanacağına; sokakta tekrar hastalanıp yeniden eve gelip yatağına yattığını görmek, bütün sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada İstavrit Balığı görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada İlaç İçmek görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada ilaç içtiğini görmek korkularınızla yüzleşeceğinize ve uzun zamandır gizlediğiniz bir sırın ortaya çıkacağına ve bunun size çok büyük sıkıntılar açacağına işaret eder.


rüyada ilaç içmek

Bu kategoride yer alan Rüyada İlkbahar görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İlaç İçmek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.