Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İnci Gerdanlık görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İnci Gerdanlık görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İNCİ GERDANLIK

Rüyada görülen inci gerdanlık kadınlar için güzellik ve zinetleridir. İnci ve mercanla dizilmiş gerdanlığın temizliği, güzelliği ve çokluğu miktarınca Kur’an’ı ezberlemekle beraber takvaya ve Allah (C.C.)’dan korkmaya yorumlanır.

Gerdanlıkta bulunan değerli taş, rüya sahibinin amelinin özü ve kavuşabildiği son noktasıdır.

Okudunuz mu?  Rüyada İftar Etmek görmek (İmam Nablusi)

Kadının gerdanlığı kocası veya çocuğudur.

Erkek bir kimse boynunda, inciden gerdanlık görürse ve eğer o kimse Kur’an öğreniyorsa, onu ezberler. Eğer bir şey söz vermişse, sözünü yerine getirir. Böyle bir şey yok ve kendisi de bekarsa, Kur’an’ı güzel okuyan bir kadınla evlenir. Eğer hamile olan hanımı varsa, alim veya hakim olacak bir çocuk doğurur. Ancak gerdanlığın ipliği kesilmiş ve dizisi dağılmış olursa, bu takdirde rüya sahibinin vadettiği bir şey varsa, vadinden döner, eğer hafızsa, hıfzını unutur. Bunların hiçbiri onda yoksa bilgisi elinden gider.

Okudunuz mu?  Rüyada İdam görmek (İmam Nablusi)

Rüyada muhtelif diziler bir araya gelse, onlardan mücevheratla ilgili diziler Kur’an’a; inci dizileri Resulluhlah’ın (S.A.V.) sünnetlerine ve diğer kıymetli diziler de, hikmet, doğrusöz ve fıkıh ilmine yorumlanır.

Bir kimse üzerinde bir takım gerdanlıklar olduğunu ve onları takmaktan aciz kaldığını görse, o kimseye ilmin gerektirdiği gibi amel etmekte usanç gelir.

Okudunuz mu?  Rüyada inşaat görmek

Bir kadın rüyada üzerinde bir veya birçok inci gerdanlıklar bulunduğunu görse, o gerdanlıklarda görülen iyilik ve kötülük, o kadının kocasına veya evinin işlerine bakan kimsesine veya üzerine emanet olarak aldığı şeylere yorumlanır. Veyahut da, o kadının edebiyata merak salmasına ve şiir yazmasına yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada İğde Ağacı görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada İnci Gerdanlık görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada inci gerdanlık görmek hayatınızın en önemli olan görevini yani kuranı kerimi ezberleyeceğinize ve bundan dolayı çok büyük huzur duyacağınıza işaret eder.


Igerdanlık görmek, rüyada inci görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada İnmek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İnci Gerdanlık görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.