Anasayfa
29 Aralık 2023, 1:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İncir görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İncir görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İNCİR

Rüyada incir, mala, inciri alan kimse için ucuzluğa ve çok nimete yorumlanır. İncir ağacı, İslam düşmanlarının iltica ettiği çok menfaatli bir kimseye yorumlanır. Çünkü yılanlar incir ağacının kökünde barınırlar. İncir yediğini gören kimsenin nesli çok olur.

İncirden cüzi bir şey yemek kolay elde edilen rızıktır. Rüyada yenen veya alınan her incir altındır.

İncir ağacının meyvesi ve yaprağının, üzüntü ve pişmanlık olduğunu söyleyenler de vardır. Bundan dolayı bir kimse incir yediğini veya eline geçtiğini görse, o kimseye bir husustan dolayı bir üzüntü ve keder isabet eder.

Bazı yorumcular ise, inciri salih kimseler, hayırlı insanlar kolay elde edilen rızık, tam neşe ve bol nimete yorumlamışlardır.

Mevsiminde siyah incir, hayırdır. Beyaz incir siyahtan daha da hayırlıdır. Mevsimsiz görülen incir, rüya sahibinin kıskançlığına yorumlanır.


Cevap: Rüyada İncir görmek (İmam Nablusi)

NuN
Tabircilerin piri NABLUSİ, Rüyada incir ağacının hayra alamet olduğunu yazmış.
Rüyada incir ve ağacını görmek, Çoluk çocuk ve mal nimetidir.

Rüyada incir görmek anlam ve tabiri

Okudunuz mu?  Rüyada ıslanmak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada incir kısmet demektir. Fakat incirler kurtluysa bu kısmet, dedikoduya ve kıskançlığa sebep olacaktır.Mevsiminde incir yemek, güzel bir rüyadır. mutluluk, evlenmek olarak yorumlanır. Kuru incir, zenginliğin artacağına işaret eder.Rüyada kendisini incir yerken görmek, başınızdan aşk geçeceğine yorumlanır.


Yorum: Rüyada İncir görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm.
Öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Rüyamda ben ve eşim deniz kenarında yürüyorduk. Bir manav tezgâhının önüne geldik. Tezgâhın üzerinde çok güzel siyah incirler ve kanlıca mantarları vardı. Kocam bir miktar incir aldı ve ve bir tane yedim. İncir o kadar lezzetliydiki incirin neden cennet meyvesi olduğunu idrak ediyordum. Ben bir tane yiyordum ama eşim bir sürü yiyordu. Daha sonra tezgâhtan bir tane mantar aldım ve yedim. Eşim sorsaydın helal mi neden yedin dedi. Manav sorun yok helal dedi. Bu arada incirler çok büyüktü.


Yorum: Rüyada İncir görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Hem incir hemde mantar yemek birbirine çok yakın anlamda yorumlanır. Öncelikle çok kolay mal elde edebilmeye ve çok rahat bir geçim sağlamaya işaret eder. Ayrıca çok verimli ve bereketli kazançlar manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İş görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm.
Hocam rüyamda eşimle onun amcasının bahçesine gittik. Bahçede bir ev vardı ve arka tarafından bir nehir akıyordu. Nehrin suyu çok berraktı ve içinde büyük büyük balıklar yüzmekteydi. Bahçede hani frenk inciri derlerya (Kaynana dili meyvası) onlardan bir sürü vardı. büyük ve kıpkırmızı idiler. Eşimle beraber onlardan topladık ve yedik. Daha sonra eşimin amcasından bir tane yorgan beğenip satın aldık. Bizden sonra bir sürü insan oraya yorgan satın almaya geldi.
Selametle.


arifselim
Aleykum selam. Bir aile açısından çok hayırlı bir rüyadır. Aile içerisindeki anlaşmazlık varsa geçmesine, bolluk ve bereketin artmasına ve her türlü huzursuzluktan kurtulmaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam. Rüyamda incir topluyordum fakat ağaçtan değildi yerdendi. O kadar güzel ve büyük incirlerdi ki anlatamam. Siyah incirdi ve bir tanesiyle 10 kişi doyardı. Yemyeşil yaprakların içinde yetişmişti. İncirleri toplarken bir yılan gördüm. Hiç korkmadım devam ettim beni izliyordu. Biraz daha toplamaya devam edince ses çıkardı. Ve yanıma gelip bana karışmaya çalıştı. Elimle kovarken rüyam bitti. Dilini çıkardığını gördüm ama soktuğunu görmedim. Sizce anlamı nw olabilir hocam? Hayırlara vesile olsun..

Okudunuz mu?  Rüyada İsa (a.s) görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüyada siyah incir toplamak diğer incirlerden çok daha hayırlıdır. Rızık bereket ve bolluğa kavuşmaya ve maddi sorunlarından kurtulmaya tabir edilmiştir. Yılan ise bir düşmana işaret etmekle birlikte size zarar veremeyeceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.aleykum hocam
Rüyamda kendi bahcemin incir agacini görüyorum dalinda büyük yesil incirler var masAllah vs diyyoruz bahcem oldukca çok güzel ve parlak görünüyordu … yabanci komşu gördü incirleri ve mutlaka bizlerden ricada bulundu bana bir kaç tane verirsiniz diye bu incirlerden çok israrciydi . Bende o sirada daha incirler olmamis ama olurlarsa veririz demisdim ama fazla veremem herkese dagitmak tadimlik vermek istiyorum demişdim ve ordada rüyam bitti. Ne demek oluyor aklimdan cikmiyor. Hayirlisi inşAllah

Okudunuz mu?  Rüyada İcat görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Çeşitli anlamlara gelen ve yorumlanan bir rüya olsa da genel itibariyle rüyanız rızkınızın daralıp geçici bir süre madden sıkıntı içene düşeceğiniz şeklindedir. Fakat yine de en iyisini Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda misafirliktetim ev sahibi sütlü muhallebi ikram ediyor yiyorum , kasenin dibine dilimlenmiş kuru incirler de koymuş çok lezzet alarak yiyorum. Ablama da aynısı ikram edilmiş, amann ben bu incirleri yemem sevmem deyip incirleri bana veriyor. İncir çok değerli Kuran da gecer çok faydası vardır diye sitem ediyorum..
incir görmek hayırlı evliliğe mi delalet


Tohat
Geçmiş hayatınızdan daha huzurlu ve refah bir yaşantı içine gireceğinize delalet eder. Evliliği işaret etmez. Fakat ileride evlendiğiniz zaman soyunuzun geniş olacağına tabir edilir. Ayrıca bu rüya bolluk ve berekete de işaret etmektedir. Malda veya soyda bu durum gerçekleşebilir. En doğrusunu bir tek Allah bilebilir elbette.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam rüyamda öncelikle birkac tanıdık kişiyle yürürken incir acağaci gördüm birazdaha yürüdükten sonra büyük bir çam ağacı gördüm bir çocuk üstüne çıkıyordu sonra birazdaha ilerleyince büyük bir incir ağacı gördüm bir kökü olan ama iki gövdesi olan bir ağaçtı önce cocuklara incir yedirdim sonra kendimde yedim sonrasında incir ağacının gövdesini tuttum ve bir tarafi sagda bir kulübe gibi bir yer vardi unun üstüne doğru eyildi diyer tarafida diyer tarafa doğru eyildi ve agacin gövdesini kaldırmaya çalıştım bir anda ağacın gövdesi elimde kokude toprakta kaldi

Okudunuz mu?  Rüyada ikram edilen yemeği yememek

Tohat
Merhaba. Nereden geldiğini, kökünü unutmadan varacağın yerde elde edeceğin zenginliklerle dolu bir hayat sürerken bu bereketi ve rızkı en iyi şekilde değerlendirmene delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Eslina
Allah ‘ın rahmet ve bereketi üzerinize olsun hayırlı günler hocam Rüyamda kayinvalidemlere inip onlardan 1 yumurta istediğimi söyleyecekken kanser olan kayinbabam hemen merdivenlere gelip elinde olan kuru inciri bana uzatıyor al ye diyor incir sevmediğim için yemem istemiyorum baba diyorum bende o sırada yumurta istiycem ama şaşırıp bana bir tane incir verir misiniz diyorum sonra da incir görünce incir dedim yumurta isteyecektim diyorum .kuru incir ve yumurta olunca merak ettim rüyamı. Tabir ederseniz mutlu olurum. Allah razı olsun sizden .Bu arada kuru incirin rengi kahve tonuydu

Okudunuz mu?  Rüyada İşemek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Çalışanlar için işlerindeki başarılardan sonra kişiyi mutlu edecek gelişmeler ile birlikte hayatının tüm yönlerine yansıyacak mutluluklar görecektir. Aile hayatının huzur dolu olmasına vesile olacaktır. Maddi açıdan ferahlık görülerek hayatında parasal sıkıntı ve darlık görmemen olarak tabir edilmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm,

Rüyamda babamla ben bir evdeydik sadece biz vardık, babamın elini tutuyordum. İçimde depremin olacağına dair bir his vardı,sonra his çıktı deprem oldu. Babamla beraber çok da korkmadan nasıl çıkacağımızı planlıyorduk.

Bu rüyanın devamında ise kendimi pazarda gördüm, yanımda biri vardı (kim olduğunu hatırlamıyorum babam olabilir.) Birisi bana incir olup olmadığını sordu, ben de incirleri gösterdim fakat görmedi. Ben de yanımdaki kişiye karşıdaki üç siyah inciri göstererek "işte oradalar ama görmedi"dedim.
Bir ara kuru incir de gördüm ama belirgin olan siyah incirlerdi ve sayıları üç veya dörttü.

Okudunuz mu?  Rüyada İncili Bilezik görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Kuracağın planları, yapmak istediklerini iyice düşünerek faaliyete geçirmelisin ki planların alt üst olmalısın. Ayrıca bereketli, rızkın bol, maddi ve manevi hiç bir sıkıntıya girmeyecek kadar güzel ve huzurlu bir hayata nail olacağını da göstermektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm rüyamda kalabalık bir evdeyiz birinin hayırlı bir işi için toplanmışız oturuyoruz elimize torbalarla şekerler çikolatalar veriyorlar ben onları alıyorum kardeşime yediriyorum ben de yiyorum tatlılardan birazınıda cantama koyuyorum kardeşim sonra yer diye sonra bir tanıdığımın kız arkadaşını görüyorum kız çok bakımsız ve bakınca midem bulanıyor tövbe tövbe sonra ağzım kirlenmiş yeşil yeşil çikolata olmuş sonra tanıdığım çocuk geliyor abla gezelim diyor tamam diyorum ağzımı yıkıyorum sonra yanımızda yabancı bir erkek daha var ama tanıyormuşum onuda o çirkin olan kızda var geziyoruz sonra diyorum ki tanıdığıma bak ablam şu kızın halina bak sana yakışmıyor bu kız sevmiyosunda neden nişanlandın diyorum. sonra cebimden çikolataları çıkartıyorum herkese tek tek çikolataları veriyorum yesinler diye sonra bir tatlıcı tezgahına denk geliyoruz canım kestane sekeri istiyor kestane diye yanlışlıkla iki tane incir alıp incir yiyorum diyorum sonra yok kestane şekeri alcaktım diyorum çocuk diyor abla benim param kalmadı bende ben alırım ablam diyorum herkese kestane şekeri alıyorum yiyorum sonra yürürken yanımdaki diğer eski arkadaşım olan çocuğa aşık olmuşum eline dokunuyorum el ele yürüyoruz çocukla sonra elinde balonlarla resim çekilen bir kız var bende diyorum bir tane balonla resim çekiliyim deniz var sahil kenarında lüks bir mekanda oturup pozlar veriyorum resmimi çekiyorlar sonra aynaya bir bakıyorum kocaman olgun bir kadın olmuşum 30 yaşlarında esmer full makyajlı up uzun saçları olan bir kadın olmuşum ne kadar çirkinmişim ben diyorum. böyle bir rüyaydı uzun oldu kusura bakmayın şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada iki gün ard arda zeytin görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Ahlaklı bir kişiliğe sahip olup paylaşmaya önem verip gönlünün bir o kadar zengin olduğuna, insanlarla iyi ilişkiler kurmak için elinden geleni yapmaya, kendi çaban ve emeğin ile yapacağın işlerde kimsenin destek ve yardımı olmadan alacağın başarılara ve buna bağlı olarak paranın hem bereketli bol olmasına hem helal olup hak edeceğin bir gelir olacağına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada İnci görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
merhaba rüyamda evlenmek üzere olduğumu ve düğünüme 5 gün kaldığını biliyorum gelinliğimi almaya gittiğimde hayal kırıklığı yaşıyorum hatta üstündeki tüllerin bazı yerleri yırtık istemiyorum aldığım yere geri vermek istiyorum 5 bin liraya almışım zar zor ikna ediyorum başka gelinlik bakacakmış sonrasında yine aynı gece bir incir ağacı görüyorum incirleri çok güzel olmuş ama siyah olan 3-4 tane var diğerleri beyaz uzun süre bakıyorum yemeye niyetleniyorum sonrasında uyandım
yorumlarsanız çok sevinirim


Tohat
Merhaba. Yırtık gelinlik hayırla tabir edilmez. Geçici de olsa bazı sorunlarla karşılaşabilirsin. Tartışma, iş hayatında bir tatsızlık gibi ufak çaplı da olsa baş ağrıtacak sorunlar olabilir.
Diğer rüyansa belli konularda çektiğin vicdan azabı olabilir. Bunları düzeltme yoluna gidebilirsin. Bir yandan da hayırlı anlamlar içermekte olup bolluk bereket ve maddi olarak zenginliğin simgesi olarak kabul edilmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada İdris (a.s) görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda kuru incir satarken gördüm kendimi başkasının inciride vardı ama üstü kötüydü benimkinin içi dışı pırıl pırıl ballı yeni mahsüldü pazar yerindeydim o incirin kötü olduğunu ve yenilemiyecegini söylüyordum boşuna paranızı ona vermeyin dedim bol miktarda kuru sapsarı ballı incirler önündeydi teşekkürler hayırlı akşamlar


Tohat
Hayırlı günler. İş hayatında atacağın adımlar, yapacağın ataklar sayesinde işlerini geliştirme, büyütme imkanına erişebileceğine veya farklı işlere girişerek kısmetini yeni yollarda arayacağına delalet eder. Allah en iyisini bilendir.


rüyada incir görmek imam nablusi, rüyada incir yemek imam nablusi, rüyada incir görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada İmam görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İncir görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.