Anasayfa
24 Eylül 2022, 22:58
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İnfilak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İnfilak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İNFİLAK

Rüyada bir yerde aniden bir patlama olduğunu görmek, beklenmeyen bir haberin işitileceğine; eğer patlamada can kaybı olmuş ise, alacağınız haberle canınızın çok sıkılacağına ve belki de büyük maddi zararlara uğrayacağınıza yorumlanır.


Cevap: Rüyada İnfilak görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada herhangi bir yerde patlama olduğunu görmek etrafınızdaki kişilerden beklemediğiniz bir haberi duyacağınıza ve bu haber ile birlikte canınızın çok sıkılacağına va sizin yapacak hiç bir şeyinizin olamayacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Işık görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada İnfilak görmek (İmam Nablusi)

NuN
Rüyada İnfilak görmek anlam ve tabiri

İNFİLAK
Rüyada çok şiddetli bir patlama, yaşamınızda çok ciddi bir değişiklik olacağına.yorulur.


Yorum: Rüyada radyasyon bombası patlaması görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda radyasyon patlamasına maruz kalmışım ama kurtulmuşum, birisi daha varmış ağır durumda sanırım kurtulamıyor o, bir şekilde zamanda geri gidiyoruz yanımda bir adam (sanırım eşim) olay anının hemen öncesine gittik, ben odadan içeri girdim o dışarıda kaldı radyasyondan ağır zarar gören kişi kim öğrenmek için, ben kapıyı kapattım içeriden, patlamak üzere olan bombanın olduğu odadayım, odada biri daha var içerde, o küçük oda gibi bir yere girdi, tek kişilik bir yer kapıyı kapattı, ben bomba patlayacak diye gördüğüm büyük bir buhar kazanına benzeyen cismin yanına oturdum, kafama pembe namaz elbisemi çektim üzerimi örttüm, radyasyon bombası patladı, bana bir şey olmadı, kalktım kapıyı açtım, dışarıda yüzü yanık ağır durumda biri var, canı yanıyor belli, ben kaçmak istedim, yetkili eli silahlı birileri geldi ona silah doğrulttu, onun yanımda gelen adam olduğunu sandım ama rüyanın sonunda yanan kişinin kadın olduğunu gördüm. (Film sahnesi gibiydi, uzun zamandır film izlemiyorum ama etkisinde kaldım diyemiyorum da) bu rüya ne anlama gelir? (Evli, çocuklu, kadın, işsiz)

Okudunuz mu?  Rüyada iç çamaşırında kan görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüyan genel bir yorum olarak, çevrende ve özellikle toplumda meydana gelecek olan önemli hadiselere işaret eder. Bu aynı zamanda rüyayı gören kişinin son anda vereceği kararla tehlikelerden veya zararlardan korunmasına tabi edilir. Heşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ip üzerinde yürümek

mutasyon
Merhaba hayırlı haftalar.
Rüyam da gökyüzü tamamen kızıl hafif turuncuya kaçıyor.annemle beraber dışarı da,binaların olmadığı gayet açık ve dağlık bir bölgedeyiz.
Gökyüzünden hızlı bir ışık geçiyor ve deprem diye bağırıyorum.Sonrasında şiddetli bir patlama ve sarsıntı oluyor.Patlama olacağı zaman ağzımı açıp basıncı azaltıyoruz sadece ses ve görüntü etkiliyor zarar görmüyorum.
Birbiriyle alakası var mı bilmiyorum ama tanıdığım birkaç kişiyi gördükten sonra sema’da güneş sistemi gezegenleri görüyorum epey yakın bir konumdan.Bu rüya ne anlama geliyor acaba?
Umarım hayırlı bir rüyadır,şimdiden yanıtınız için Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada İpek Böceği görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Her iki rüyanda birbirine yakın bir şekilde yorumlanır. Hayatında meydana gelecek olan çok önemli ve köklü değişiklik manalarındadır. Ayrıca, geçmişinden ders çıkarmaya ve aynı hataları işlememeye alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda çok buyuk olmayan bir odada kalabalik bir grupla duruyorduk. Oraya egitim vb bir sey için gitmis gibiydik. Odanin içine bir şey atildi ben bomba oldugunu anlayip sozde bir kuytuya saklandim. Ama insanlari uyaracak vaktim olmadi. Ben sigindigim yerden ciktigimda insanların yuzunde mavi bir sozde kanmiş oldugunu gördüm. Ama bana hicbir sey olmamisti. Sonra gorevliler vs geliyor. Ben disari cikiyorum. Direkt telefonla ailemi ariyorum. Ben iyiyim demek için. Ama ailemin olaydan haberi yokmus.

Okudunuz mu?  Rüyada İnmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Genellikle rüya sahibini şok edecek ani bir haber alacağına yorumlanır. Bazende erkenden tedbir almaya ve kendini tehlikeli bir şeyden koruyacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


RUYADA PATLAMA, rüyada bomba patlaması nablusi, rüyada patlama görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada İplik görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İnfilak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.