Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İnmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İnmek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İNMEK

Rüyada, yüksek bir yerden aşağıya inmek, insanın rütbe, hanım, din ve itikad gibi bulunduğu hallerden ayrılmasına yorumlanır. Küçük bir tepeden, bindiği bir şeyden veya yüksek bir yerden inenin indiği yerin miktar ve kıymetine göre, arzu ve isteği güçleşir.

Okudunuz mu?  Rüyada incir yemek

Bir kimsenin rüyada dağdan aşağıya indiğini görmesi güzeldir.

Rüyada dağdan aşağıya indiğini gören kimse, üzüntüden kurtulur. Bazı yorumcular ise bu rüya işlerin bozulmasına ve isteklerin mümkün olmamasına yorumlanır, dediler.

Bir kimse rüyada, eski bir merdivenden aşağı indiğini görse, o kimsenin ticaretinde düşüklük meydana gelir, artık kâr edemez. Üzerinde bulunduğu zaman merdiven kırılsa, düşmanı ona galip gelir.

Okudunuz mu?  Rüyada İnek görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada İnmek görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada yüksek bir yerden indiğini görmek elinizde bulunan tüm yetkileri kaybedeceğinize eşiniz yada sevgiliniz ile aranızda yaşanacak bazı konulardan dolayı ayrılacağınıza işaret eder.


Merdivenden inmek

Bu kategoride yer alan Rüyada İpek Elbise görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İnmek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.