Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İnsan görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İnsan görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İNSAN

Bir kimse rüyada tanımadığı ve kimseye de benzetemediği bir insanı görse, o adam rüyayı görenin nefsidir. Allah O”a göstermiştir. Eğer rüyayı gören, o kimseye hayır işlemişse kendi fiilidir. Bazen bu rüya, rüyayı görenin rızık ve ecelinin son haddinde olduğunu gösterir.

Okudunuz mu?  Rüyada ıslanmak görmek (İmam Nablusi)

Eğer iki kişi görse, korkusu varsa korkudan emin olur. Eğer üç kişi görse bu rüya sahibinin haram şeyleri (günahları) işlemekten kendisini muhafaza etmesine yorumlanır.

Tanıdığı birisini görse, o adamdan veya ona benzer birisinden bir şey alır, kendisinin o adamdan sevdiği bir şeyi aldığını görse, ondan ümit ettiği bir şeyi alır.

Okudunuz mu?  Rüyada İnsan Ayağı görmek (İmam Nablusi)

Gördüğü adam makam sahibi biri ise ve ondan da yeni bir gömlek aldığını görse, makam sahibinin yerine tayin edilir. Eğer o kimseden ip aldığını görse rüya sahibi ondan ümidini keser ve aralarında düşmanlık meydana gelir.

Bir kimse tanıdığı bir insanın rüyada yüksek rütbe sahibi olduğunu veya bulunduğu rütbeden düştüğünü yahut da o kimseye bir afet ve belanın geldiğini görse, gördüğü gibi o adama hayır ya da kötülüğün geleceğine alamettir.

Okudunuz mu?  Rüyada İltifat görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada İnsan görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada insan görmek nevsine hakim olamayarak harama el uz atacağınıza ve bunun bedelini en ağır şekilde ödeyeceğinize yada iki insan görmüş iseniz gereksiz yere kafanızda kurmuş olduklarınızdan kurtulacağınıza ve güvende olacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada İncili Bilezik görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada İnsan görmek (İmam Nablusi)

NuN
Rüyada İnsan görmek anlam ve tabiri
İNSAN
Rüyasında tanımadığı bir kişiyi gören insan işlerinde birisinin yardımını alacak demektir. Rüyada insan eti yemek de hareketlerinize dikkat etmelisiniz; aksi taktirde çok zarar göreceksiniz anlamındadır.


Ruyada yabanci birilerini gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada İp görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İnsan görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.